Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

właśnie dostałam mailem

Sposoby na ptasią grypę:

1) nie bawić się ptaszkiem

2) nie chodzić spać z kurami

3) nie siadać na jajach

4) nie rzucać pawia

5) nie wycinać orła w progu

6) uważać na wylatujące gile

7) nie pić na sępa

:lol:

a ja dziś otrzymałam na smsa takie oto ostrzeżenie:

"Jeżeli jesteś teraz ze swoim facetem a jego oczy błyszczą, ma wilgotne usta, rozpalone ciało, szybko oddych i cały drży to...uciekaj bo ma ptasią grypę!"

witam środkowo

oglądałam wczoraj tv - ale cyrk dali wszyscy - zwyczajne małpy w zoo :-? bez wyjątku

niestety niektórym się pojedynczy mówcy podobali - znowu wieczorem pokłóciłam się o to z ojcem - im starszy (ojciec) tym gorzej. teraz bezkompromisowo wielbi kaczory.

Miraśka - a próbowałaś w serwis dachu na gdańskiej?

pozdrowionka dla wszystkich

i Kaczrixom o to wlasnie chodzi- robia wszystko pod publiczke.....a wczorajszy program...dno...tzn chociaz jest jeden plusik tego wszystkiego....zielony idzie w gore :lol: :lol:

Pod tym wzgledem tez sie ciesze ze Euro do gore gorzej dla tych co zarabiaja w zlotowkach a kredycik w walutach

witam wszytskich,

pytanko : czy cena za badanie geologiczne gruntu ( pod kątem przydomowej oczyszczalni oraz ogólne pod budowę ? - nie wiem czy to jest jakaś różnica) za 900 zł netto - to średnia cena, czy zawyżona ?

i drugie : czy takie badania wykonuje się zawsze i do czego służą oraz czy są jakieś standardowe procedury?

pozdrawiam

Marta

Witam,

Czupurek pawie to się chyba raczej puszcza :wink: , bezkompromisowe uwielbienie jakiegokolwiek polityka jest pomyłką z załozenia :roll: Poza tym zostawmy polityke na boku, w prawdzie u cioci na imieninach to temat niezastapiony, ale tylko po paru głębszych, a tu wszyscy trzeźwi i wiedzy fachowej spragnieni.

Witam,

Czupurek pawie to się chyba raczej puszcza :wink: , bezkompromisowe uwielbienie jakiegokolwiek polityka jest pomyłką z załozenia :roll: Poza tym zostawmy polityke na boku, w prawdzie u cioci na imieninach to temat niezastapiony, ale tylko po paru głębszych, a tu wszyscy trzeźwi i wiedzy fachowej spragnieni.

czepiasz się szczegółów :wink:

co do uwielbienia - cóż niektórym na starość.....

wcale nie zamierzałam politykować - szczerze mówiąc mam to w nosie

co do pawia - pisownia oryginalna - przekazana dalej

nie mów że wszyscy spragnieni - niektórzy już są po gorączce budowlanej i raczej dla relaksu zagladają

:p :p :p

nie mów że wszyscy spragnieni - niektórzy już są po gorączce budowlanej i raczej dla relaksu zagladają

:p :p :p

wiem, wiem, sama to mam, w zasadzie coraz mniej rzeczy jest mi do skończenia domu potrzebnych, nie mniej trudno tak po prostu porzucic to "fajowskie" grono :wink: :D

witam -i o wiosne pytam

czupurek-mam wycene z gdańskiej ale taka z grubsza-jak będę bliżej dachu to sprecyzujemy zapotrzebowanie i porównam z innymi

Martelia-jeśli dobrze pamietam to p.architekt ma mi podesłać p. geolog za 600 zł a jak wcześniej się dowiadywałam to chcieli w granicach 700-800złchyba że sie przesłyszałam ale niedługo sie przekonam