Didi 15.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 byłem wczoraj rozerwać się kulturalnie na chórze Aleksandrowa jestem pod wrażeniem super sa.... nie chcę psuć miłego wrażenia, ale moja znajoma była na ich występie w Zakopanym, podobało jej sie bardzo do momentu kiedy........... zaciął się pleybec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 właśnie dostałam mailem Sposoby na ptasią grypę: 1) nie bawić się ptaszkiem 2) nie chodzić spać z kurami 3) nie siadać na jajach 4) nie rzucać pawia 5) nie wycinać orła w progu 6) uważać na wylatujące gile 7) nie pić na sępa a ja dziś otrzymałam na smsa takie oto ostrzeżenie: "Jeżeli jesteś teraz ze swoim facetem a jego oczy błyszczą, ma wilgotne usta, rozpalone ciało, szybko oddych i cały drży to...uciekaj bo ma ptasią grypę!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 witam środkowo oglądałam wczoraj tv - ale cyrk dali wszyscy - zwyczajne małpy w zoo bez wyjątku niestety niektórym się pojedynczy mówcy podobali - znowu wieczorem pokłóciłam się o to z ojcem - im starszy (ojciec) tym gorzej. teraz bezkompromisowo wielbi kaczory. Miraśka - a próbowałaś w serwis dachu na gdańskiej? pozdrowionka dla wszystkich i Kaczrixom o to wlasnie chodzi- robia wszystko pod publiczke.....a wczorajszy program...dno...tzn chociaz jest jeden plusik tego wszystkiego....zielony idzie w gore Pod tym wzgledem tez sie ciesze ze Euro do gore gorzej dla tych co zarabiaja w zlotowkach a kredycik w walutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 witam wszytskich, pytanko : czy cena za badanie geologiczne gruntu ( pod kątem przydomowej oczyszczalni oraz ogólne pod budowę ? - nie wiem czy to jest jakaś różnica) za 900 zł netto - to średnia cena, czy zawyżona ? i drugie : czy takie badania wykonuje się zawsze i do czego służą oraz czy są jakieś standardowe procedury? pozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jeden w podworku za szkola ( ten robil u dalszych sasiadow)....a drugi za osrodkiem zdrowia. Nie znam telefonow... Dzięki' teraz znajdę. Nie wiesz, który lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 a ja dziś otrzymałam na smsa takie oto ostrzeżenie: "Jeżeli jesteś teraz ze swoim facetem a jego oczy błyszczą, ma wilgotne usta, rozpalone ciało, szybko oddych i cały drży to...uciekaj bo ma ptasią grypę!" no proszę co się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jeden w podworku za szkola ( ten robil u dalszych sasiadow)....a drugi za osrodkiem zdrowia. Nie znam telefonow... Dzięki' teraz znajdę. Nie wiesz, który lepszy? A jakie ceny i czy ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 witam środkowo aaa ptasia grypa nie tępi kaczek???... wesoły kraj za geologiczne badania ktoś płacił 700 zł ale nie pamiętam kto o tym pisał , jeżeli masz trudny grunt ( np gline) to lepiej je zrobic nie wiem jak jest z oczyszczalnią bo mam kanalizę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Klaus miała byc dzisiaj u Ciebie inauguracja sezonu budowlanego?/ czy przy tej pogodzie to realne?? .....hm a moze ja cos pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam, Czupurek pawie to się chyba raczej puszcza , bezkompromisowe uwielbienie jakiegokolwiek polityka jest pomyłką z załozenia Poza tym zostawmy polityke na boku, w prawdzie u cioci na imieninach to temat niezastapiony, ale tylko po paru głębszych, a tu wszyscy trzeźwi i wiedzy fachowej spragnieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam, Czupurek pawie to się chyba raczej puszcza , bezkompromisowe uwielbienie jakiegokolwiek polityka jest pomyłką z załozenia Poza tym zostawmy polityke na boku, w prawdzie u cioci na imieninach to temat niezastapiony, ale tylko po paru głębszych, a tu wszyscy trzeźwi i wiedzy fachowej spragnieni. czepiasz się szczegółów co do uwielbienia - cóż niektórym na starość..... wcale nie zamierzałam politykować - szczerze mówiąc mam to w nosie co do pawia - pisownia oryginalna - przekazana dalej nie mów że wszyscy spragnieni - niektórzy już są po gorączce budowlanej i raczej dla relaksu zagladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 nie mów że wszyscy spragnieni - niektórzy już są po gorączce budowlanej i raczej dla relaksu zagladają wiem, wiem, sama to mam, w zasadzie coraz mniej rzeczy jest mi do skończenia domu potrzebnych, nie mniej trudno tak po prostu porzucic to "fajowskie" grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.03.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Klaus miała byc dzisiaj u Ciebie inauguracja sezonu budowlanego?/ czy przy tej pogodzie to realne?? .....hm a moze ja cos pokręciłam Czekamy aż odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 i daltego czasem królują tematy zastępcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Klaus miała byc dzisiaj u Ciebie inauguracja sezonu budowlanego?/ czy przy tej pogodzie to realne?? .....hm a moze ja cos pokręciłam Czekamy aż odpuści. No tak nie ma wyjścia ... powodzenia ja zaczynam w maju to juz chyba odpuści ile mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 witam -i o wiosne pytamczupurek-mam wycene z gdańskiej ale taka z grubsza-jak będę bliżej dachu to sprecyzujemy zapotrzebowanie i porównam z innymiMartelia-jeśli dobrze pamietam to p.architekt ma mi podesłać p. geolog za 600 zł a jak wcześniej się dowiadywałam to chcieli w granicach 700-800złchyba że sie przesłyszałam ale niedługo sie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Miraśka - mnie się wydawało że tam mają nie tylko produkty na dach (ale może się mylę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dzięki za dotychczasowe info i czekam na więcej Do Didi (ewentualnie innych użytkowników POŚ) : a jak ty załatwiałaś temat badań, przez wykonawcę POŚ, czy ktoś z zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hej ludziki a czy ktoś może brał bloczki bet.na ściany fundamentowe w wielgowie na fiołkowej-może ludziki z wielgowa cos wiedza o an-polu bo właśnie u nich jest najtaniej jak do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 czupurku-- dzieki ,zaraz do nich dzwonie i popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts