Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

właśnie dostałam mailem

Sposoby na ptasią grypę:

1) nie bawić się ptaszkiem

2) nie chodzić spać z kurami

3) nie siadać na jajach

4) nie rzucać pawia

5) nie wycinać orła w progu

6) uważać na wylatujące gile

7) nie pić na sępa

:lol:

a ja dziś otrzymałam na smsa takie oto ostrzeżenie:

"Jeżeli jesteś teraz ze swoim facetem a jego oczy błyszczą, ma wilgotne usta, rozpalone ciało, szybko oddych i cały drży to...uciekaj bo ma ptasią grypę!"

"W związku z epidemią ptasiej grypy Narodowy fundusz Zdrowia zaleca powstrzymanie się od brania ptaków do ust i do ręki." :wink:

A do ............ można? :wink:

WIOSNA IDZIE a u nas i was żadnych prac budowlanych szukam chetnych na wyprawe polarną tej zimy w celu odnalezienia wiosny bo jak tak dalej pójdzie i będzie ,to od klausa zaczynającego niby 15.03 2006 a na mnie skończywszy /rozpoczne chyba w 15 05 2006 tych budów tak szybko jakby sie chciało nie poczniemy . SZUKAM SZUKAM WIOSNY KTO WIE GDZIE TA ZAR.ZA ZAGINELA

Ja myślę, że musimy zrobić zamach na zimę i utopić ją :evil:

ja też witam czwartkowo

u mnie medycznie - postanowiłam przeglądnąć stan zdrowia: wczoraj zrobiłam fotkę rtg, a dzisiaj rano pozwoliłam na utoczenie mojej błękitnej krwi - dla niepoznaki wyleciała czerwona :wink:

wczoraj w okolicach 18-stej byłam na spacerze z moimi psiami. biegamy po łące, biegamy, nagle w odległości nie większej niż 100m - 2 krzaki ożyły i dawaj pędem w stronę lasu. :o dziki to były. szęściem stałam w kierunku przeciwnym do ich galopu, a onek posłuszny i nie puścił się za zwierzyną, choć miał na to wielką ochotę.

uff, przeżycie mocne, tym bardziej że na łące żadnego drzewa na ewentualną ewakuację. :lol:

może macie namiary na stolarza - któy robi fajne kuchnie, za fajne pieniądze?

pozdrawiam grupkę

ja też witam czwartkowo

u mnie medycznie - postanowiłam przeglądnąć stan zdrowia: wczoraj zrobiłam fotkę rtg, a dzisiaj rano pozwoliłam na utoczenie mojej błękitnej krwi - dla niepoznaki wyleciała czerwona :wink:

wczoraj w okolicach 18-stej byłam na spacerze z moimi psiami. biegamy po łące, biegamy, nagle w odległości nie większej niż 100m - 2 krzaki ożyły i dawaj pędem w stronę lasu. :o dziki to były. szęściem stałam w kierunku przeciwnym do ich galopu, a onek posłuszny i nie puścił się za zwierzyną, choć miał na to wielką ochotę.

uff, przeżycie mocne, tym bardziej że na łące żadnego drzewa na ewentualną ewakuację. :lol:

pozdrawiam grupkę

Witam

Wydaje mi sie ze Didi cos wspominala o kuchniach :D

ja też witam czwartkowo

pozdrawiam grupkę

Witam,

czupurek, nie powinnaś Ty jeszcze odwiedzić okulisty? :lol:

Didi - na zdjęciach do dokumentów - zawsze wychodzę :o i też się poznać nie mogę.

wczoraj to robiłam rtg - więc wogóle ciężko poznać czyje to płuca :lol:

Maggie - ze wzrokiem mam ok - badałam. :wink: a tych dzików to naprawdę można było nie rozpoznać: lekko już szarzało, a one tak cichutko, przyczajone stały. :lol:

oooo ja poproszę tą dot liceów

dziewczyny, we wczorajszej Wyborczej jest informator o szczecińskich gimnazjach, a w przyszłą środę ma być o liceach

a podstawówki?

coraz częściej słyszę - daj swojego synka do prywatnej szkoły podstawowej.

Co prawda ma jeszcze przed sobą 2 lata przedszkola - w tym zerówka, ale w przedszkolu już namawiają nas na dobrą prywatną szkołę podstawową.

Co o tym myślicie? :roll: