delf 16.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 namawiają nas na dobrą prywatną szkołę podstawową. Co o tym myślicie? dobra szkoła, to podstawa, a czy ta dobra bedzie prywatna, czy publiczna, to juz drugorzedna sprawa. Kilkanaście stron temu był taki temat podjety na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.03.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 może macie namiary na stolarza - któy robi fajne kuchnie, za fajne pieniądze? ja mam, podam na priva, ale wieczorkiem To i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 dziewczyny, we wczorajszej Wyborczej jest informator o szczecińskich gimnazjach, a w przyszłą środę ma być o liceach a podstawówki? coraz częściej słyszę - daj swojego synka do prywatnej szkoły podstawowej. Co prawda ma jeszcze przed sobą 2 lata przedszkola - w tym zerówka, ale w przedszkolu już namawiają nas na dobrą prywatną szkołę podstawową. Co o tym myślicie? Moja córka chodzi do takiej. Ogólnie jest OK tylko płacić trzeba i to także w czasie wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.03.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 dziewczyny, we wczorajszej Wyborczej jest informator o szczecińskich gimnazjach, a w przyszłą środę ma być o liceach a podstawówki? coraz częściej słyszę - daj swojego synka do prywatnej szkoły podstawowej. Co prawda ma jeszcze przed sobą 2 lata przedszkola - w tym zerówka, ale w przedszkolu już namawiają nas na dobrą prywatną szkołę podstawową. Co o tym myślicie? Moja córka chodzi do takiej. Ogólnie jest OK tylko płacić trzeba i to także w czasie wakacji. moj syn do prywatnego przedszkola chodzi - tez w wakacje placimy. A mozesz zdradzic ile kosztuje szkola i co w cenie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 A mozesz zdradzic ile kosztuje szkola i co w cenie jest? 460 zł/mies - angielski, basen, lodogryf, świetlica, mnóstwo zajęć pozalekcyjnych, zajęcia wyrównawcze (rodzaj korepetycji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 U nas w Policach też jest prywatna szkoła średnia, niestety w większości chodzą tam same przygłupy gdzie indziej się nie dostały a tutaj za kasę chociaż papier dostaną. Tak ku przestrodze podaję jak by ktoś był zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 A mozesz zdradzic ile kosztuje szkola i co w cenie jest? 460 zł/mies - angielski, basen, lodogryf, świetlica, mnóstwo zajęć pozalekcyjnych, zajęcia wyrównawcze (rodzaj korepetycji). o mamo Klaus jestem w szoku ze tak malo, to ja za przedszkole place 640zl/miesiac Klaus jestescie zadowoleni ze szkoly? jesli tak to ktora to szkola? maro ja w policach sie wychowalam - cud miasteczko A czy ktos wie cos na temat publicznej szkoly w Tanowie? Maggie moze Ty? dobra czy kijowa, poziom jaki no i wogole ogolnie czy godna polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ja mam inne obserwcje. Raczej powiedziałbym, że często są torozwydżone bachory bogatych rodziców.Oczywiście od każdej reguły są wyjątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Klaus jestescie zadowoleni ze szkoly? jesli tak to ktora to szkola? Na razie tak, póki nauczycielem prowadzącym jest ta osoba co teraz. Potem zobaczymy. Szkoła na Tomaszowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.03.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jestem w szoku ze tak malo, to ja za przedszkole place 640zl/miesiac I dodam, że imprezy wyjazdowe (kino, pleciuga itp) też w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.03.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jestem w szoku ze tak malo, to ja za przedszkole place 640zl/miesiac I dodam, że imprezy wyjazdowe (kino, pleciuga itp) też w cenie. takie sa proporcje, nawet publiczne przedszkola sa płatne średnio około 300 zł, a szkoły (teoretycznie) wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jestem w szoku ze tak malo, to ja za przedszkole place 640zl/miesiac I dodam, że imprezy wyjazdowe (kino, pleciuga itp) też w cenie. to u nas tez w cenie te rzeczy sa, no ale mimo wszystko jaka roznica Ale przedszkola prywatne wszystkie sa w granicach 600 zl. Myslalam ze szkola bedzie jakis 1000 Mile zaskoczona jestem wiec Czekam czy ktos cos moze powie o szkole w Tanowie - publicznej. Z wygladu super wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.03.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.03.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania a makaron mierzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania a makaron mierzyłaś? Pewnie 8 minut do tego wode szybko zagotowuje w czajniku elektrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jestem w szoku ze tak malo, to ja za przedszkole place 640zl/miesiac I dodam, że imprezy wyjazdowe (kino, pleciuga itp) też w cenie. to u nas tez w cenie te rzeczy sa, no ale mimo wszystko jaka roznica Ale przedszkola prywatne wszystkie sa w granicach 600 zl. Myslalam ze szkola bedzie jakis 1000 Mile zaskoczona jestem wiec Czekam czy ktos cos moze powie o szkole w Tanowie - publicznej. Z wygladu super wyglada Niestety nic nie wiem, a też bym się chętnie dowiedziała. A wygląda rzeczywiście fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.03.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania a makaron mierzyłaś? Pewnie 8 minut do tego wode szybko zagotowuje w czajniku elektrycznym czyli krótki makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 16.03.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania a makaron mierzyłaś? Pewnie 8 minut do tego wode szybko zagotowuje w czajniku elektrycznym Witam! Ja też tak szybko robię spaghetti! Dodaję do niej bazylię brazylijską! Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts