bryta 17.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witaj Teska, Radosc z rosnacych kursow waluty nie trwala zbyt dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witaj Teska, Radosc z rosnacych kursow waluty nie trwala zbyt dlugo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Jak znam zycie , to sie nie mylisz i trzeba bedzie 'ruszac palcami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 To ja tez sie podpisze niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Jak znam zycie , to sie nie mylisz i trzeba bedzie 'ruszac palcami' Ale czy ty masz z dwoch stron sasiadow czy tylko(ta dzialka przy lesie) ma juz wlascicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witaj Teska, Radosc z rosnacych kursow waluty nie trwala zbyt dlugo nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle ja mam działkę ogrodzoną z 3stron, mi został tylko przód ogrodzić prowizorką na czas budowy. Dodam, że jak na razie wszyscy sąsiedzi mają prowizorki, więc nie mam zamiaru się rozliczać, tym bardziej że dwóch już planuje ogrodzenie na stałe i dzwonili żeby dogadać jakie my planujemy. Miło z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hej "dewizowcy" jeszcze bedziemy gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hej "dewizowcy" jeszcze bedziemy gora kiedy????? ja teraz potrzebuje kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Jak znam zycie , to sie nie mylisz i trzeba bedzie 'ruszac palcami' Ale czy ty masz z dwoch stron sasiadow czy tylko(ta dzialka przy lesie) ma juz wlascicieli Dzialka przy lesie i chyba ta z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle ja mam działkę ogrodzoną z 3stron, mi został tylko przód ogrodzić prowizorką na czas budowy. Dodam, że jak na razie wszyscy sąsiedzi mają prowizorki, więc nie mam zamiaru się rozliczać, tym bardziej że dwóch już planuje ogrodzenie na stałe i dzwonili żeby dogadać jakie my planujemy. Miło z ich strony Mi tez wydaje sie ze lepiej wspolnie taniej i nikt nie ma pretensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Mam nadzieję tylko, że zdecydujemy na wspólny kolor siatki i trzeci sąsiad też się zgodzi, żebym nie miała z każdej strony inne ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Mam nadzieję tylko, że zdecydujemy na wspólny kolor siatki i trzeci sąsiad też się zgodzi, żebym nie miała z każdej strony inne ogrodzenie najczesciej jest zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hm, oferta w "Miedziku" (Wolf, instalacja bez zmiękczacza wody i filtra) jeszcze ciekawsza - 49 tys. O Boże, chyba muszę trochę spiłowac rogi, bo w drzwiach już się nie mieszczą. To co Ty masz za instalację? Moja oferta była z połowę tańsza. A w ogóle to się teraz dogaduję z Pańką i może będzie jeszcze taniej. Ni cholery nie wiem! Ja chyba naprawdę wyglądam na wieeeelkiego jelenia i wszyscy chcą się obłowic. Mój dom naprawdę nie ma w sobie niczego powalającego na kolana, moje wymagania też niewygórowane. Może też uderzę do tego Pańki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zastanawiam sie nad tym przodem czy nie robic prowizorycznie .tak jak maja inni zbita z desek brama ja i tak mam wiekszosc dzialki ogrodzonej przez sasiadow musze sie tylko z nimi rozliczyc Bryta, tylko licz sie z tym, że jeśli działka bez dozoru, to i ogrodzenie może zniknąc. Co do drzewek, dobrze się zastanów, czy później przeżyją budowę. Wcale nie tak prosto je uchowac przed zniszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.03.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Nie ma prawnego obowiązku partycypowania w kosztach ogrodzenia postawionego przez sąsiada. Sądzę jednak, że dla dobrosąsiedzkich stosunków warto się dogadac w kwestii ogrodzenia docelowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 17.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ku przestrodze!: http://www.obrazki.jeja.pl/4/11.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.03.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ku przestrodze!: http://www.obrazki.jeja.pl/4/11.php będę teraz bardziej czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 17.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ku przestrodze!: http://www.obrazki.jeja.pl/4/11.php a to się uśmiałam! najbardziej spodobała mi się rura, pion i poziom w jednym ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts