kombi 17.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 WITAM I ODRAZU PYTAM gdzie ta wiosna dziś prubowałem szpadelkiem pokopać a tu nie da rady 3 cm humusu ściagłem a pod spodem zmarzlizna i JAK TU BUDOWAĆ WIOSNO PRZYBYWAJ BO JUZ TRACĘ CHĘCI BUDOWLANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zastanawiam sie nad tym przodem czy nie robic prowizorycznie .tak jak maja inni zbita z desek brama ja i tak mam wiekszosc dzialki ogrodzonej przez sasiadow musze sie tylko z nimi rozliczyc Jeden mój sąsiad przyszedł do nas i się rozliczył, drugi nie, nawet nie zapytał. Może to nasz błąd, że my też o tym nie wspominaliśmy, ale uważamy, że zwyczaje dobrosąsiedzkie nakazywałyby chociaż symbolicznie "rozliczyć się" z sąsiadem. Ale.......szkoda gadać, jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 17.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ku przestrodze!: http://www.obrazki.jeja.pl/4/11.php będę teraz bardziej czujna Najgorsze jest to, że szukasz ich miesiacami, płacisz mniejszą lub większą kasę i nie wiesz jak dobrze będą sie bawić. Co raz częsciej słyszę, że ci którzy się nie bawią lecz pracują - robią to w Londynie lub Dublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ku przestrodze!: http://www.obrazki.jeja.pl/4/11.php dobre ale niestety czasami prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zastanawiam sie nad tym przodem czy nie robic prowizorycznie .tak jak maja inni zbita z desek brama ja i tak mam wiekszosc dzialki ogrodzonej przez sasiadow musze sie tylko z nimi rozliczyc Bryta, tylko licz sie z tym, że jeśli działka bez dozoru, to i ogrodzenie może zniknąc. Co do drzewek, dobrze się zastanów, czy później przeżyją budowę. Wcale nie tak prosto je uchowac przed zniszczeniem. Mam nadzieje ze nie sasiedzi juz mieszkaja to jest spokojne kameralne osiedle jak na razie odpukac nic nikomu nie zginelo (do starej zabudowy wielgowa jest bardzo daleko ) A drzewka to posadze tylko przy granicy dzialka ma 1200 m wiec mam nadzieje ze ich nie zniszcze a choinki rosna wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 BRYTA GRATULUJĘ DOMOWNIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ku przestrodze!: http://www.obrazki.jeja.pl/4/11.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Mam nadzieje ze nie sasiedzi juz mieszkaja to jest spokojne kameralne osiedle jak na razie odpukac nic nikomu nie zginelo (do starej zabudowy wielgowa jest bardzo daleko ) A drzewka to posadze tylko przy granicy dzialka ma 1200 m wiec mam nadzieje ze ich nie zniszcze a choinki rosna wolno Aby nie z przodu sadzić, a jak z tyłu i to najlepiej od strony gdzie już sąsiedzi są pobudowani to nie powinno się nic stać tylko zanaczyć fachowcom, że mają uważać i tyle. Też o tym myślałam, ale naokoło dopiero ruszały budowy więc nie było sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 BRYTA GRATULUJĘ DOMOWNIKA Dzieki . Z przodu planuje jedna choinke zeby byla na swieta oswietlona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.03.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 witam sobotnio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.03.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 bryta - gratulacje Domowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 bryta - gratulacje Domowniku Dzieki Witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ku przestrodze!: http://www.obrazki.jeja.pl/4/11.php dobre ale niestety czasami prawdziwe Swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Puk, puk! Ktoś wiosny szukał? http://plaatjessite.mine.nu/banners/banner-c04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.03.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Aby nie z przodu sadzić, a jak z tyłu i to najlepiej od strony gdzie już sąsiedzi są pobudowani to nie powinno się nic stać tylko zanaczyć fachowcom, że mają uważać i tyle. Też o tym myślałam, ale naokoło dopiero ruszały budowy więc nie było sensu. Słuchajcie, tak z z ogrodzeniem jak i nasadzeniami trzeba bardzo rozważnie bo trzeba uwzględnić docelowy poziom i ukształtowanie gruntu na działce. Ma na to wpływ między innymi głębokość posadowienia domu oraz poziom sąsiednich działek a zwłaszcza drogi, której przy nowo zabudowanych działkach zwykle jeszcze nie ma. Też myślałem kiedyś o wcześniejszym ogrodzeniu i zagospodarowaniu działki ale dobrze, że tego nie zrobiłem. Drogę mi np. podnieśli o metr do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 trobe aleś się wystroiła przy sobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 trobe aleś się wystroiła przy sobocie Wiosna idzie, kochanieńka. Czas trochę obedrzec z siebie te łachy zimowe. A że zwróciłaś uwagę, znaczy też moderna jesteś. To masz buziaka. http://plaatjessite.mine.nu/humor/Humor-116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 dzięki :lol: trobe nie sposób nie zauważyć tak wystrzałowej kiecki tylko uważaj żeby popiół z fajki nie wypalił ci dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 W koncu na forum sa ladne kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts