trobe 18.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 dzięki :lol: trobe nie sposób nie zauważyć tak wystrzałowej kiecki tylko uważaj żeby popiół z fajki nie wypalił ci dziury Eee tam, będzie wywietrznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 W koncu na forum sa ladne kobitki Bryta, Tobie też całuska, bo miła dzieweczka z Ciebie. http://plaatjessite.mine.nu/humor/Humor-116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.03.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 U mnie jest plaski teren i nic sie nie zmieni z przodu upatrzylam sobie malowymagajacy gatunek na piachy To jest jodla kalifornijska (zanim taka urosnie) http://images1.fotosik.pl/38/4we5ngctlp3u7dfe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 18.03.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 dzięki :lol: trobe nie sposób nie zauważyć tak wystrzałowej kiecki tylko uważaj żeby popiół z fajki nie wypalił ci dziury Poznaje Twój dom! Szybko stanął! Mijam go codziennie wioząc córkę do szkoły. Trochę żałuje, że nie wybrałem prostej bryły - teraz mam same kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam! Jak tu miło dziś na forumJa się dziś tak samo czuję jak trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.03.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A z boku trzy swierki serbskie je czesto spotykam jako boczne nasadzenia bo sa smukle ponoc szybko rosna http://images2.fotosik.pl/38/p50i5fwq0dxtsens.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Poznaje Twój dom! Szybko stanął! Mijam go codziennie wioząc córkę do szkoły. Trochę żałuje, że nie wybrałem prostej bryły - teraz mam same kłopoty. no dla mnie to nie było szybko ale dzięki jeśli chodzi o bryłę to jest aż za prosta no ale przynajmniej koszty nas nie zjedzą tak sobie naiwnie myślę a czemu masz klopoty przez bryłę swego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam! Jak tu miło dziś na forum Ja się dziś tak samo czuję jak trobe widać, taka rozbrykana jesteś jak na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jodła piękna. Jeśli na pewno poziom ulicy Ci się nie zmieni, sadź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 18.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mam jeszcze chrapke na sosenke himalajska w realu wyglada super nie wiem dlaczego ale nazywam ja sosna w kitkach jak poszalec to poszalec http://images3.fotosik.pl/37/pexxj9watrvinknb.jpg Zanim to to urośnie będziecie na emeryturze! Polecam topole i brzozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 zaraz mnie coś trafi!próbuję dozwonić się na infolinię mulitbanku nic, rozmowa na czacie z doradcą - nicchyba nie chcą mieć nowego klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Sosenka już nie robi na mnie dobrego wrażenia. Może te kitki zbyt rzadkie a może zdjęcie nie oddaje urody drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zanim to to urośnie będziecie na emeryturze! Polecam topole i brzozy. tylko nie topole te białe fruwające kępki sa wkurzajace a poza tym to chyba mocno wyjaławiają ziemię. Brzózka czemu nie, planuję chociaż jedną posadzić. bryta ta jodła piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.03.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Dlatego aby jeszcze dozyc tak pieknych drzew trzeba zaczac od sadzenia bo zanim sie pobuduje to moze beda mialy z 1.20 -1.5 Ta jodle widzialam w realu super i przeznaczona na takie piachy jakie sa u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam! Jak tu miło dziś na forum Ja się dziś tak samo czuję jak trobe Didi, wiosna wiosną ale Ty uważaj z tym fikaniem. Żeby nie było, jak z tą kózką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Trobe nie wiedziałam, że z Ciebie taka super babka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Świerk super a brzóżkę też planuje mieć ponoć przytulanie się do niej jest bardzo zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Trobe nie wiedziałam, że z Ciebie taka super babka jest Tez mi sie podoba nowe wcielenie Trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Trobe nie wiedziałam, że z Ciebie taka super babka jest A bo ja skromna jestem i przed gały ludziskom nie wlaze, ino ze ta wiosenka jakowąś chuc we mnie zalęgła i strzymac nie mogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts