dzióbek 19.03.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ekstra kobitki jesteście. Wasi mężowie muszą być z Was bardzo dumni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Super! Zwłaszcza ten gustowny komplet bielizny. Halka chyba w moim rozmiarze. Pożyczysz? No jak to gdzie? w sklepie internetowym mają różne kolory, napewno coś sobie dopasujesz http://plaatjessite.mine.nu/humor/Humor-053.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ekstra kobitki jesteście. Wasi mężowie muszą być z Was bardzo dumni No pewnie: mój codziennie mi mówi, że mnie kocha to dla niego ta bielizna http://plaatjessite.mine.nu/humor/Humor-053.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.03.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ekstra kobitki jesteście. Wasi mężowie muszą być z Was bardzo dumni Dzióbek, pożycz bryle od Didi, ja dam Ci biustonosz i Twój mąż też będzie miał powód do dumy. W sumie jednak najważniejsza jest samoakceptacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 19.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 19.03.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Zastanawiam sie nad tym przodem czy nie robic prowizorycznie .tak jak maja inni zbita z desek brama ja i tak mam wiekszosc dzialki ogrodzonej przez sasiadow musze sie tylko z nimi rozliczyc Witam wszystkich mam na zbyciu dużą [dwa skrzydła]bramę budowlaną za darmolca tylko trzeba sobie przyjechać i zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.03.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 witam!pytanie jak w temacie - zbliża sie moment, kiedy trzeba bedzie zatrudnić geologa. jesli ktoś ma szczególnie dobre, albo złe, doswiadczenia i zechciałby sie podzielić nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.03.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witaj. Zerknij w Szczeciński Ranking Wykonawców (link w stopce niektórych Forumowiczów z grupy, np. Didi, KAS01, Klausa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.03.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witaj. Zerknij w Szczeciński Ranking Wykonawców (link w stopce niektórych Forumowiczów z grupy, np. Didi, KAS01, Klausa). zerkałem. jest tam tylko jedna pani i opinie o niej pół na pół. trochę mały wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witaj. Zerknij w Szczeciński Ranking Wykonawców (link w stopce niektórych Forumowiczów z grupy, np. Didi, KAS01, Klausa). zerkałem. jest tam tylko jedna pani i opinie o niej pół na pół. trochę mały wybór faktycznie mały wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witaj. Zerknij w Szczeciński Ranking Wykonawców (link w stopce niektórych Forumowiczów z grupy, np. Didi, KAS01, Klausa). zerkałem. jest tam tylko jedna pani i opinie o niej pół na pół. trochę mały wybór faktycznie mały wybór to co, podpowie mi ktoś? plizzzzzzzzzzzzzzzzz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witaj. Zerknij w Szczeciński Ranking Wykonawców (link w stopce niektórych Forumowiczów z grupy, np. Didi, KAS01, Klausa). zerkałem. jest tam tylko jedna pani i opinie o niej pół na pół. trochę mały wybór faktycznie mały wybór to co, podpowie mi ktoś? plizzzzzzzzzzzzzzzzz... poczekaj do jutra, bo ja nie robiłam pomiarów, ale inni tak wpadnij tu jutro w ciągu dnia, a napewno ktoś Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.03.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 poczekaj do jutra, bo ja nie robiłam pomiarów, ale inni tak wpadnij tu jutro w ciągu dnia, a napewno ktoś Ci pomoże ok, no to do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.03.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dziwny jest ten swiat: 1400zl wyplaty i 600/1000 zl za przedszkole/szkole. A nie lepiej miec parke, czy pokoj dziecinny przegral z m2 salonu, a moze "Gabinetu Panstwa". Tylko co bedzie jak w koncu PLN peknie i CHF wystaruje w kosmos? Generalnie coś w tym jest, tylko po co taka retoryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.03.2006 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dziwny jest ten swiat: 1400zl wyplaty i 600/1000 zl za przedszkole/szkole. A nie lepiej miec parke, czy pokoj dziecinny przegral z m2 salonu, a moze "Gabinetu Panstwa". Tylko co bedzie jak w koncu PLN peknie i CHF wystaruje w kosmos? Generalnie coś w tym jest, tylko po co taka retoryka Poczytaj inne posty NB1970 i wszystko stanie się jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.03.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 witam poniedziałkowo cóż łikendzik minął szybciutko, oj szybciutko Didi - załawiłaś z multibankiem czy chcesz jeszcze coś? bo jak coś, to coś. wczoraj się ukulturniałam - mayday 2 - lekkie, moża się pośmiać, choć niektóre scenki przydługie. aaa i najważniejsze: Didi miała rację wiosna tuż tuż w niedzielę odkryłam, że liście krokusów wyszły na 5-6 cm ponad ziemię. takie zieloniutkie, pikne. pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.03.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.03.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ja jeszcze wiosny nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Didi - załawiłaś z multibankiem czy chcesz jeszcze coś? bo jak coś, to coś. ja bardzo chcę, ale za nic nie mogłam się ani z czatem ani z infolinią skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts