Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

maksiu!

większy wiatrołap to sukces!

zakładając że postawisz wieszak + szafkę na buty

to dwoje gości to już tłok

rób większy :)

z tym sie zgodze i podpisze obiema rekami, gorzej ze trzeba pruć sciany i przerabiac sporo elektryki, od nowa trzeba rozwiazac ostwietlenie korytarza i wiatrołapu. No i jeszcze sufity trzeba pruć... a takie już były sliczne..

pozdrawiam

m.

maksiu!

większy wiatrołap to sukces!

zakładając że postawisz wieszak + szafkę na buty

to dwoje gości to już tłok

rób większy :)

z tym sie zgodze i podpisze obiema rekami, gorzej ze trzeba pruć sciany i przerabiac sporo elektryki, od nowa trzeba rozwiazac ostwietlenie korytarza i wiatrołapu. No i jeszcze sufity trzeba pruć... a takie już były sliczne..

pozdrawiam

m.

zdolny jesteś :wink:

dasz radę :D

Witam grupkę...

wiosennie i radośnie.. coraz bliżej rozpoczęcie nowego sezonu budowlanego

jesli moge prosic o wyrażenie opinii w sprawie ktora opisalem w dzienniku

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=8965&start=186

pozdrawiam

m.

Maksiu

te drzwi z boku to pomieszczenie gospodarcze, tak?

Moje zdanie jest takie, że lepiej teraz coś "naprawić" niż żałować, że się nie zrobiło. A jakiekolwiek remonty gdy już się mieszka to istny koszmar.

Maksiu

Moje zdanie jest takie, że lepiej teraz coś "naprawić" niż żałować, że się nie zrobiło. A jakiekolwiek remonty gdy już się mieszka to istny koszmar.

tak.. to pom. gospodarcze, tez jestem za tym zeby przesuwac scianke, tylko przeraża mnie troche rozgrzebywanie instalacji, nie zebym bał sie tego ruszać, bo spokojnie sobie z tym poradze, tylko jakos tak zal rozwalac cos co sie samemu zrobilo..

pozdrawiam

m.

Maksiu

tak.. to pom. gospodarcze, tez jestem za tym zeby przesuwac scianke, tylko przeraża mnie troche rozgrzebywanie instalacji, nie zebym bał sie tego ruszać, bo spokojnie sobie z tym poradze, tylko jakos tak zal rozwalac cos co sie samemu zrobilo..

pozdrawiam

m.

Maksiu, juz nigdy nie będziesz bliżej sukcesu w postaci powiekszonego wiatrołapu, niz jestes teraz. Kolejne rzeczy wykonywane w domu beda cie od tego oddalały, a o powiekszaniu za kilka lat, jak juz zamieszkacie, zapomnij. Teraz cofniesz sie tylko pół kroku, a potem :o

Ja jestem juz duzo dalej, ale okazało sie, że część kabli jest wadliwa - no i prujemy teraz piekne ściany, no bo co zrobić?

Witam wszystkich wiosennie :)

Maksiu dołączę się do głosów reszty - lepiej teraz powiększyć wiatrołap niz później się denerwować przez pół życia że Ci ciasno albo ponosić większe koszty zmian...

A do wszystkich:

czy ktoś wie co się dzieje z Tomadyną?! Bardzo interesuje mnie wynik posiedzenia rady gminy Dobra z 15.03

czy ktoś wie co się dzieje z Tomadyną?! Bardzo interesuje mnie wynik posiedzenia rady gminy Dobra z 15.03

no właśnie czy ktoś coś wie?

Daria posiedzenie Rady Gminy jest dopiero na dniach. 15.03 to Wójt miał dać znać co dalej z tym tematem. Z tego co ja wiem to Komisja Budownictwa jest za tym żeby te tereny przekwalifikować na mieszkaniowe.Jak wszystko dobrze pójdzie to uchwała będzie głosowana na kwietniowej sesji.