Daria 21.03.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 czy ktoś wie co się dzieje z Tomadyną?! Bardzo interesuje mnie wynik posiedzenia rady gminy Dobra z 15.03 no właśnie czy ktoś coś wie? Daria posiedzenie Rady Gminy jest dopiero na dniach. 15.03 to Wójt miał dać znać co dalej z tym tematem. Z tego co ja wiem to Komisja Budownictwa jest za tym żeby te tereny przekwalifikować na mieszkaniowe.Jak wszystko dobrze pójdzie to uchwała będzie głosowana na kwietniowej sesji. dzięki Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Czy u nas w Szczecinie lub pod jest taki sklep lub jeszcze lepiej producent jak ten http://www.sobex.com.pl nie wiem co na dzień dzisiejszy produkuje "Dzieciak" w Dobrej Szczecińskiej, ale jest w Szczecinie przedstawiciel Mullera a jego produkty to: http://www.muller.com.pl/ posiadają wszelkie atesty i certyfikaty, są zrobione solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzieki Didi Ja szukam konkretnie drewnianego ogrodzenia np plot mysliwski lub sztachetowy . Jako tymczasowe ogrodzenie to jest dosyc tanie tylko gorzej z rozmiarami i daleko niestety. Myslalam ze jest jakis producent pod szczecinem . Szukalam w internecie ale niestety nic nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.03.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzieki Didi Ja szukam konkretnie drewnianego ogrodzenia np plot mysliwski lub sztachetowy . Jako tymczasowe ogrodzenie to jest dosyc tanie tylko gorzej z rozmiarami i daleko niestety. Myslalam ze jest jakis producent pod szczecinem . Szukalam w internecie ale niestety nic nie znalazlam jakich wymiarów ten płot myśliwski cię interesuje? i ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Najlepiej bylby 1,5 metra na przod 30 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Witam serdecznie, bryta, o ile pamiętam fajny drewniany płot ma Joasia Jasia i to zdaje się, za jakieś b. przyzwoite pieniądze. Tylko już tu chyba rzadko zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Najlepiej bylby 1,5 metra na przod 30 metrow wysyłam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Najlepiej bylby 1,5 metra na przod 30 metrow wysyłam priva Didi zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Witam serdecznie, bryta, o ile pamiętam fajny drewniany płot ma Joasia Jasia i to zdaje się, za jakieś b. przyzwoite pieniądze. Tylko już tu chyba rzadko zagląda. Bo ploty drewniane wychodza ladnie i calkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.03.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 znalazłam zdjęcie tego płotu:http://www.naszdom.erb.pl/pic/plotek21.jpg Taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Uaktualnienie listy rankingowej za sprawą kolegi PeterZa.Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 21.03.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Pani TESCO bardzo prosimy o kupienie sobie za pieniazki meza w CASTORAMIE agregadu pradotworczego, bo tesknimy bardzo, a i Pani taka abstynecja na dobre nie wyjdzie, bo co zrobic z taka kupa wolnego czasu. Klikac bez pradu? - Lepiej nie bo synek jeszcze SMS wysle do taty, ze mama czas marnuje przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Uaktualnienie listy rankingowej za sprawą kolegi PeterZa. Dziękujemy. PeterZ widzę że zaopatrywaliście się w Promixie i też jesteście zadowoleni Z tego co wiem to szykuje się filia w Dobrej, także niektórzy będą mieli bliżej. Co do górala z krwi i kości Bodzia K to potwierdzam że to rzeczywiście baaaaardzo miły człowiek. Budował dom u mojej znajomej a na naszej budowie pomagał swojemu koledze, który porzebował więcej rąk do pracy przy wylewaniu stropu. Gdybym stawiała drugi dom to na pewno wybrałabym do murowania ekipę p. Bogdana a do dachu tą ekipę co robiła u mnie A tak w temacie: czy ktos korzysta lub zamierza korzystać z usług firmy budowlanej p. Walczaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 znalazłam zdjęcie tego płotu: http://www.naszdom.erb.pl/pic/plotek21.jpg Taki? Bardzo fajny przy takim plocie to mozna uprawiac rekreacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 21.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Uaktualnienie listy rankingowej za sprawą kolegi PeterZa. Dziękujemy. PeterZ widzę że zaopatrywaliście się w Promixie i też jesteście zadowoleni Z tego co wiem to szykuje się filia w Dobrej, także niektórzy będą mieli bliżej. Co do górala z krwi i kości Bodzia K to potwierdzam że to rzeczywiście baaaaardzo miły człowiek. Budował dom u mojej znajomej a na naszej budowie pomagał swojemu koledze, który porzebował więcej rąk do pracy przy wylewaniu stropu. Gdybym stawiała drugi dom to na pewno wybrałabym do murowania ekipę p. Bogdana a do dachu tą ekipę co robiła u mnie A tak w temacie: czy ktos korzysta lub zamierza korzystać z usług firmy budowlanej p. Walczaka? Witam wiosennie Jak to mówią - lepiej późno niż wcale - w miarę postępu prac budowlanych zebraliśmy nie tylko doświadczenie .. ale również wyrobiliśmy sobie opinie na temat firm przechodzących przez naszą budowę .. i oczywiście chcemy podzielić się naszymi spostrzeżeniami z Wami. Jako, że dodawanie komentarzy na raty mogło by zdominować czas wolny Klausa postanowiłem wysłać zbiorcze zestawienie .. Też się właśnie dowiedziałem że Promix otwiera filię w Dobrej – i bardzo się z tego cieszę - mam już tam szlaki przetarte i swoje rabaty .. a z oferty hurtowni budowlanej jeszcze niejednokrotnie będę korzystał. Co do firmy budowlanej p. Walczaka mogę powiedzieć na priva pod warunkiem że to ten : http://www.bud-walczak.pl/ Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jakoś tak nie napawa mnie optymizmem ta firma.http://www.bud-walczak.pl/ Oto jeno ze zdjeć z działu "galeria".Jakoś odechciewa mi sie budować jak na to patrzę. http://www.bud-walczak.pl/fotki/d/kom/k1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Klaus i jak udalo znalesc sie kogos tanszego do wcinki wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Klaus i jak udalo znalesc sie kogos tanszego do wcinki wody Nawet nie szukałem Jedna oferta była 3800 druga recomended by wodociagi 3700 Teraz czekam aż grunt odtaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Klaus i jak udalo znalesc sie kogos tanszego do wcinki wody Nawet nie szukałem Jedna oferta była 3800 druga recomended by wodociagi 3700 Teraz czekam aż grunt odtaje. http://www.alegratka.pl pod zachodniopomorskim w dziale budowa oglasza sie firma ze robiprzylacza gazowei wodociagowe ,wystawia faktury itd jak bys mial ochote to zajrzyj ale co to za firma to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 http://www.alegratka.pl pod zachodniopomorskim w dziale budowa oglasza sie firma ze robiprzylacza gazowei wodociagowe ,wystawia faktury itd jak bys mial ochote to zajrzyj ale co to za firma to nie mam pojecia Dzięki, ja już się zgodziłem na te 3700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts