Didi 24.03.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam wszystkich, Czy ktos moze polecic dobra agencje nieuchomości w szczecinie ewentualnie rzetelnego developera na rynku mieszkaniowym? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz Witaj Jakubie na Warszewie taki kompleks domków buduje pewiem developer i ludzie są z niego bardzo zadowoleni nazwy niestety nie pamiętam, ale jego ogłoszenia były rok temu na autobusach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam wszystkich, Czy ktos moze polecic dobra agencje nieuchomości w szczecinie ewentualnie rzetelnego developera na rynku mieszkaniowym? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz Witaj Jakubie Jesli chodzi o dewelopera to moze http://www.smdab.szczecin.pl Co do agencji nieruchomosci to one dosyc podkolorowuja (dostepnosc mediow itp.) Szukalam dzialki przez agencje a znalazlam objerzdzajac miejscowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.03.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Osobiście uważam, że od wszelkich spółdzielni jak naj dalej.Aktualnie mam mieszkanie w zasobach powyższej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 24.03.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tak tez sie obawialem, a sm dab widzialem strone - bardzo ladnie sie to przedstawia tylko ze tylko jeden blok jak narazie maja do zasiedlenia - na emilii plater, mi osobiscie sie podobaly te na cukrowej, ale moze jeszcze cos beda mieli. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 24.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Osobiście uważam, że od wszelkich spółdzielni jak naj dalej. Aktualnie mam mieszkanie w zasobach powyższej. Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tak tez sie obawialem, a sm dab widzialem strone - bardzo ladnie sie to przedstawia tylko ze tylko jeden blok jak narazie maja do zasiedlenia - na emilii plater, mi osobiscie sie podobaly te na cukrowej, ale moze jeszcze cos beda mieli. dzieki Na ich stronach jest jeden blok poniewarz maja juz wykupione mieszkania do bodajrze czerwca . Rozbudowuja teraz osiedle nad Rudzianka kolo Bukowego . Teraz kazdy z deweloperow ma powykupione mieszkania do przodu bo jest panka z nowym Vatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam wszystkich, Czy ktos moze polecic dobra agencje nieuchomości w szczecinie ewentualnie rzetelnego developera na rynku mieszkaniowym? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz witaj wieczorkiem podam ci numer na privka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tak tez sie obawialem, a sm dab widzialem strone - bardzo ladnie sie to przedstawia tylko ze tylko jeden blok jak narazie maja do zasiedlenia - na emilii plater, mi osobiscie sie podobaly te na cukrowej, ale moze jeszcze cos beda mieli. dzieki mieszkalam w zasobach sm Dab....i mysle ze to jest najlepsza spoldzielnia....mialam mieszkanie 64m2 i placilam najmniejszy czynsz, nie bylo problemow z administracja itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam wszystkich, Czy ktos moze polecic dobra agencje nieuchomości w szczecinie ewentualnie rzetelnego developera na rynku mieszkaniowym? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz Witaj Jakubie Jesli chodzi o dewelopera to moze http://www.smdab.szczecin.pl Co do agencji nieruchomosci to one dosyc podkolorowuja (dostepnosc mediow itp.) Szukalam dzialki przez agencje a znalazlam objerzdzajac miejscowosci nie wszytskie agencje kolorują.... a co kupienia pozniej bez....to normalka ze strony klientow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja tez jestem zadowolona z SM Dab osiedle jest jedno z czysciejszych i bardziej zadbanych I cena metra teraz sprzedaja po 2700 jest konkurencyjna w stosunku do innych deweloperow . Co do Agencji to bywa napewno roznie ale jak ogladalam dzialki to z uzbrojeniem (niby bylo ale w drodze i to czesto odleglej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam grupkę....... zimno jest....a ja dzis na trawiniku zobaczyłam jednego!!!! krokusa....hahah ostał sie po przekopaniu i zrobieniu trawnika.... jak już wczoraj pisałam my znaleźliśmy 3 fioletowe i 1 żółty już kwitnące - piękne mi sie ostal, z ilosci jakies ponad sto sztuk...jak kopali pod trawnik to wszystko wyrzucili..wiec jeden niedobitek cieszy....no i fioletowy jest Teska a czy krokusy na zime trzeba wykopac czy mozna je zostawic zerknij http://www.krokusy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jaka ladna ta strona Zostawie sobie ja na wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja juz nie moge wchodzic do takich sklepow z roslinkami bo bym polowe wykupila a tu jeszcze nie ogrodzone ,woda nie podprowadzona Ale juz wiem na jakie roslinki choruje oczywiscie beda i krokusiki i tulipanki i bardzo ale to bardzo podoba mi sie rozowa trawa pompasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jaka ladna ta strona Zostawie sobie ja na wieczor i jeszcze do poczytania http://www.twojadzialka.com.pl wlasnie przegladam,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja juz nie moge wchodzic do takich sklepow z roslinkami bo bym polowe wykupila a tu jeszcze nie ogrodzone ,woda nie podprowadzona Ale juz wiem na jakie roslinki choruje oczywiscie beda i krokusiki i tulipanki i bardzo ale to bardzo podoba mi sie rozowa trawa pompasowa ja z utesknieniem czekam na tulipany, zonkile czosnki i inne kwiaty..posdzilam ich na jesien...jej cos 300-400 sztuk.....ciekawe czy cos z tego bedzie.....narazie tulipanki z zniemi wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Teraz jest tak duzo sortow tulipanow ze jedne piekniejsze od drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Teraz jest tak duzo sortow tulipanow ze jedne piekniejsze od drugich dokladnie.Ciekawa jestem zy urosna tak jak na obrazku:) mam od czrnych, granatowych po jakies szpiczaste.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 24.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tu jest duzo nowosci i obrazkow tyle ze po niemiecku http://www.baldur-garten.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Przysylaja mi bezplatne katalogi super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts