Teska 24.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tu jest duzo nowosci i obrazkow tyle ze po niemiecku http://www.baldur-garten.de no to sobie popatzre...i poczytam ze słownikiem w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Oj trzeba zrobic zakupy na sobote i niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 hej -witam w piateczek-ostatnio byłam na działeczce a tam nic nie wyszło jeszcze-może za głeboko wsadziłam? myslicie ze juz mozna odkryc dzrewka które posadziłam na jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. Fiuuu, fiuuu, ja płacę około 70 zł, 2 lata temu wyremontowano dach (fakt, że wcześniej płaciliśmy 36 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 24.03.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. no to nieciekawie, co to za spoldzielnia jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. Fiuuu, fiuuu, ja płacę około 70 zł, 2 lata temu wyremontowano dach (fakt, że wcześniej płaciliśmy 36 zł). ja place na fundusz 70 zl i co roku cos remontujemy - 4 lata temu instalacje elektryczne , 3lata temu piony wod-kan, 2 lata temu dach , rok temu klatka schodowa, w tym roku bedziemy remontowac brame i przejazd przez nia oraz balkony ,bo zostalo troche kasy z ubieglego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ja place na fundusz 70 zl i co roku cos remontujemy - 4 lata temu instalacje elektryczne , 3lata temu piony wod-kan, 2 lata temu dach , rok temu klatka schodowa, w tym roku bedziemy remontowac brame i przejazd przez nia oraz balkony ,bo zostalo troche kasy z ubieglego roku mój post nie był zdecydowanie peanem na cześć mojej spółdzielni, ale raczej wypowiedzią w stylu, "skoro nawet u nas jest tak...". Wspólnota obok zdołała zrobić elewewację (fakt, że dostali jakies odszkodowanie po wybuchu gazu), a u nas jeno ten dach, ale za to fundusz w porównaniu z Klausem mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 24.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 czyli jednak niektorzy cos robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam wszystkich, Czy ktos moze polecic dobra agencje nieuchomości w szczecinie ewentualnie rzetelnego developera na rynku mieszkaniowym? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz Witaj Jakubie na Warszewie taki kompleks domków buduje pewiem developer i ludzie są z niego bardzo zadowoleni nazwy niestety nie pamiętam, ale jego ogłoszenia były rok temu na autobusach Vast Bouw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.03.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 no to nieciekawie, co to za spoldzielnia jesli mozna wiedziec? Przecież pisałem, że powyższa czyli Dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.03.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Vast Bouw Zasada ogólan jest taka. Nie ma dobrych developerów. Developer musi tanio zbudować i drogo sprzedać. My, którzy budujemy wiemy czym to grozi. To był pozytywny scenariusz. A negatywny jest taki, że wpłacisz pieniądze a one przepadną wraz z developerem. Z uwagi na to zagrożenie najlepiej kupować coś co juz jest wybudowane a jego stan prawny jest klarowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Szkoda ze nie umiem wkleic adresu na Wirtualnej Polsce jest artykul krutki o Owsiaku ze nie moze wejsc do szkol z programem pierwszej pomocy Dalej so opinie zwolenikow Rydzyka i Owsiaka W jakim my panstwie zyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jak tak ma wygladac ta 4 Rzeczpospolita to dziekuje chyba przestane ogladac wiadomosci i czytac internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. ja placilam na fundusz remontowy cos kolo 70 zł....w spoldzielni "dab" - nie bylo problemu z remontowaniem czegokolwiek..( np dachu) itp... mieszkalam na bukowym - ale wiem ze np sloneczne czy zdroje maja wogole wieksze czynsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Szkoda ze nie umiem wkleic adresu na Wirtualnej Polsce jest artykul krutki o Owsiaku ze nie moze wejsc do szkol z programem pierwszej pomocy Dalej so opinie zwolenikow Rydzyka i Owsiaka W jakim my panstwie zyjemy w kaczrixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jak tak ma wygladac ta 4 Rzeczpospolita to dziekuje chyba przestane ogladac wiadomosci i czytac internet i tak bedzie dalej to samo......rece z gaciami opadaja....co sie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ale jaki jest ten Owsiak to jest aprzynajmiej duzo robi czego nie mozna powiedziec o naszych politykach .Bo oni sa jak te krowy co duzo rycza a malo mleka daja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A jeszcze zapomnialam dopisac swiete krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A jeszcze zapomnialam dopisac swiete krowy no świete to bardzo....mozna rzec rydzykowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts