szydas 25.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 yes, yes, YES!!!! nareszcie ktos odpisał miałem trochę wątpliwości, bo na liście sa też złe opinie o jej pracy. Ale jeśli jest reformowalna, to czemu nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Maggi to cos mi sie pomylilo Czytalam i wyczytalam ze za garaz wolnostojacy sa wyzsze oplaty Czy to jest prawda . Jak duza jest roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Tym którzy pamiętają jak cierpałam z powodu popsucia się nagrywarki informuję iż ZAKUPIŁAM nową, sama zamontowałam i........DZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zdolna jestes . Ja mam problemy z laptopem jak go wlacze to odrazu sie wylancza .Podobno to albo wirus ,albo calkiem siadl albo wiatraki zabrudzone . Chcialam go rozkrecic aby wiatraki oczyscic powykrecalam sruba a i tak go nie otworzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam wieczorkiem Znowu napadało, że aż biało się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.03.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zdolna jestes . Ja mam problemy z laptopem jak go wlacze to odrazu sie wylancza .Podobno to albo wirus ,albo calkiem siadl albo wiatraki zabrudzone . Chcialam go rozkrecic aby wiatraki oczyscic powykrecalam sruba a i tak go nie otworzylam Mój też ma takie dnie, że cały czas się wyłącza i szlag może trafić, a czasami działa ok. Może to faktycznie wiatraki, nie pomyslałam o tym, spróbuję odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 witam sobotnio-popołudniowo-byłąm na działce i WKOŃCU COŚ WYCHODZI Z ZIEMI chyba krokusy U mnie to tylko zielska, niekiedy większe od mojej malutkiej i nikt nie zlitował się i nie powyrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam wieczorkiem Znowu napadało, że aż biało się zrobiło W Szczecinie pada snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam wieczorkiem Znowu napadało, że aż biało się zrobiło W Szczecinie pada snieg aż wyjrzałam przez okno, no i niestety pada witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 u mnie w berlinie mgla i z 4 stopnie na plus nieprzyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 u nas miał być dzisiaj deszcz i tego się spodziewałam ale znowu śnieg ja już mam dość, chcę słońca.... u nas też dzisiaj zimno wybrałam się na spacer na budowę i nie było zbyt przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 u nas miał być dzisiaj deszcz i tego się spodziewałam ale znowu śnieg ja już mam dość, chcę słońca.... u nas też dzisiaj zimno wybrałam się na spacer na budowę i nie było zbyt przyjemnie A jak daleko masz zawansowana budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No to pewnie czekasz na wiosne aby konczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No pewnie że czekam i się doczekać nie mogę Na razie to mam problem żeby na działkę wjechać z jakimkolwiek towarem błocko jest spore a buty po dzisiejszym spacerze ważą parę kilo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No pewnie że czekam i się doczekać nie mogę Na razie to mam problem żeby na działkę wjechać z jakimkolwiek towarem błocko jest spore a buty po dzisiejszym spacerze ważą parę kilo więcej Jestes zadowolona z ekipy stanu surowego. Mialas szczecinska czy gorali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Jestes zadowolona z ekipy stanu surowego. Mialas szczecinska czy gorali właściwie to nie wiem co napisać zadowlona jestem dom do stropu postawił mój mąż z pomocą znajomych, strop i ściany szczytowe i stawiała ekipa górali (miał to robić słynny na forum p. Krzak ale w tym czasie kończył budowę mojej znajomej i polecił nam inną ekipę) dach robili nam szczecińscy wykonawcy. W sumie to nie mam zdnych zastrzeżeń do ekip, obyło się bez zgrztów i ten etap wspominam miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 25.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 witam wieczorowo i potwierdzam przybyła zima koniec budowania czekamy na wiosne a mamy tak duże chęci do budowy GDZIE TA WIOSNA KTO JĄ ZNAJDZIE już nie ogłaszam KONKURSU bo nie chcę zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 25.03.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam wszystkich Opierajac się na doświadczeniu niektórych z was którzy swoje już z budową domu przeszli to chciałbym podpytać was o radę n/t inwestycji którą chce poczynić, jak myślicie jaka kasę muszę szykować na wybudowanie zamieszczonego ponizej domu i jeszcze małe pytanko; poradzcie czy projekt ten nadaje się do wybudowania na działce z wjazdem od zachodu lub wschodu?Wiem ze co niektórym z was te moje pytania zdawać się będą banalne ale wiecie dopiero kupuje działeczkęZ góry dzięki za info no i pozdrawiam. http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=21&nazwa_projektu=PORANEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts