bodekku 10.12.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 maksiu - władcą to ty na pewno jesteś - zwłaszcza w tym szałowym szaliku - nikt takiego nie ma Ale z drugiej strony jako "praojciec" i "pramatka" coś z dyktatora masz szybkiego powrotu do zdrowia i budowlanej działalności bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 bodekku: nie podjudzaj mnie :D ... bo jak zaczne dyktować warunki to będziecie musieli sie mnie pozbyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.12.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 bodekk- 6 miesiecy ma enea na zrobienie projektu i uzyskanie pozwolenia na budowe przylacza a potem kolejne 2 miesiace na zrobienie faktycznego przylacza!! szybciej jest zalatwic to samemu a elektryk- tez ktory robi ci branzowa adaptacje projektu sam ci zrobi projekt zwykle w kosztach adaptacji. a tak to nawet 8 miesiecy bedziesz musial poczekac!! jesli niejasno napisalam to daj zanc odpowiem na priva.maksiu- jestes boski w tym szaliku.mielgo wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 udało mi się jeszcze dorwać do kompa w domu (niezłą walkę stoczyłam z najmłodszym, ale udało się jak widać :lol: ) ---------------------------------------------------------------- Z tel. tak zrobię zablokuję wsio, a co! ---------------------------------------------------------------------- Ziomkowie drodzy pomóżcie ile bierze za inst. wewn. elektyk i może jakiś kontakcik? ----------------------------------------------------------------------- A i mogłabym wziąść namiar na jakąś dobrą ekipę wewn. wod-kan + gaz (muszę szybko wybierać, bo terminy mnie gonią ). Mój pierwszy kandydat taki jakiś, a pomysły też mi nie leżą (bo po diabła mi w łazience niezadużej zresztą ogrzewanie: kalafiory, mata elektr. i jeszcze wodne podłogowe - przecie się usmażę i do tego będę ogołocona z $). -------------------------------------------------------------------------------------- muszę kończyć, z powodu jutrzejszego wyjazdu w teren, zaglądnę tu dopiero wieczorem jak wygram bitwę z synciem pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 10.12.2003 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 dobry wieczor dostałam się do komp. dopiero teraz witam wieczorową porą chyba nawet "brunet" przybył wcześniej a forum takie aktywna niestety ja w pracy nie moę Maksiu szalik rewelacyjny a jaki cieplutki zmartwiłam się rączką czy bardzo bolało? myślę że jesteś sprawny? na przyszłość WODZU Uważaj!! co do kobiet na budowie fachowcy nas nie lubią bo czepiamy się szczegółów pozdrawiam życzę dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.12.2003 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 dobranoc? czy dzien dobry??wyglada na to, ze jestem dzis pierwsza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Iwona G: czy bardzo bolalo? nie wiem.. bo ból zacząłem czuć dopiero jakies 10-15 minut po zdarzeniu, w momecie jak odkażałem rane jodyną (wcześniej była operacja wycinancie strzępków skóry + woda utleniona) dziś już prawie nie boli, czasem tylko jak sie zapomne i oprę na tej ręce dzięki za troske o zdrowie, a co do sprawności to zawsze jest jeszcze druga ręka :D a co do szalika masz racje, super cieplutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 bikosa: udało Ci się być pierwsza.. a swoją droga to nieźle antos musi dokazywać że spać nie możesz 20 minut po północy... mówisz że jestem boski w szaliku, no to nowe określenie do kolekcji: praojciec, pramatka, szef, wódz, władca, dyktator... szybko awansuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 A teraz witam całą resztę naszej brygady budującejzaczynam się martwić o sylwie... chyba naprawdę jest chora... tak długo już się nie odzywałapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.12.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 bikosa - dzięki za uwagi, taki byłem wstrząśnięty tą odpowiedzią, że dokładnie nie przeczytałem . Jak doczytam to dam info. Co ciekawe, prąd i gaz - warunki przysyłają do domu za friko - woda i kanaliza - musisz się do nich wybrać łaskawie i jeszcze wybulić za karteczkę z napisem "warunki przyłącza" - to się nazywa "budżetówka" - bez obrazy . bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.12.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 maksiu - ja ciebie rozumiem - ale nie popadaj w samouwielbienie;wiesz przecież jak kończyli wielcy (a zwłaszcza dyktatorzy);a tak nawiasem to zdrowia życzę bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 witajcie u mnie już zero fachmanów wczoraj impreska była do 23.30 ze nie wspomnę ze oni przeniesli sie do sasiadki dalej imprezować...dzisiaj zabieraja swoje taboły....od jutra dom jest narazie tylko nasz w srodku temperatura 14 st w najdalszym pokoju......koza grzała 4 godziny kominek dalej czeka na odpalenie...chyba zrobimy to w niedzielę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Super Teska... no i ten kominek czeka na swoja premiere :D rozumem ze jakies zdjęcia premierowego odpalania zrobisz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.12.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 No Teska - gratulejszyn! Ale macie fajnie! Cieszę się razem z Wami! Do wszystkich - jutro trzymajcie za mnie kciuki - mam do załatwienia trudną i ważną sprawę. Liczę na dobre fluidy....... Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 11.12.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Ivette ja juz trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 11.12.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 eksperymentuje z emblematami..ale chyba cos nie wyszlo.. Jak to mozna ustawic? pomoze mi ktos....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 z czym masz problem?m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 11.12.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 ooo jak miło..Maksiu... Mecze sie...wstawilam sobie na probe obrazek,ale sie nie pokazuje.. w jakim formacie to ma byc? wstawilam bmp... komputery ,to nie moja specjalnosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 11.12.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 ooo jak miło..Maksiu... Mecze sie...wstawilam sobie na probe obrazek,ale sie nie pokazuje.. w jakim formacie to ma byc? wstawilam bmp... komputery ,to nie moja specjalnosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 lalka: emblemat.. hmm musisz wpisac tam caly adres internetowy z dostępem do konkretnego pliku, np: http://www.dommaksia.prv.pl/pics/dom.jpg wazne zeby plik był gdzies dostepny w internecie, a nie u ciebie na dysku twardym...podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts