ewa.szn 27.03.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam Nowych Ewa-szn, Octopus witam Was wszystkich... widze, ze wczesnie zaczynacie..hmmm 7.40 ? o rany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 27.03.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 w dobrej ciesze sie ze w dobrej...ja tez w dobrej...a dokladniej ? Cześć Mam podobne pytanie - jak do Szydasa. może ty też będziesz mieszkać na osiedlu za boiskiem? Jeśli tak to w którym miejscu? pozdr Rygó masz na mysli dzialki od agrodomu... ja mam dzialke przy koncu ulicy granicznej tuz przy lesie... Ul. Graniczna to drugi koniec Dobrej - w linii prostej będzie AŻ z 500 m !!! Pozdrawiam sąsiadkę Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam Nowych Ewa-szn, Octopus witam Was wszystkich... widze, ze wczesnie zaczynacie..hmmm 7.40 ? o rany! to normalny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 faktycznie-wiele osób w dobrej sie buduje lub zamierza,z ciekawosci kiedys musze sie tam wybrac i zobaczyc co tam jest takiego ciekawedo ze tam tak lgniecie ? prosiłam o ocene mojego projektu ale niestety nie ma odzewu może ktos napisze bo nie wiem czy wogóle widac go bo u mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.03.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Miraśka - chicałam pomóc, ale te obrazki są dla mnie niezbyt czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 a już napeno nie widać rynien nie mówiąc o ich kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 czupurek dzieki-a co z nimi jest ? za duze czy co/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 faktycznie-wiele osób w dobrej sie buduje lub zamierza,z ciekawosci kiedys musze sie tam wybrac i zobaczyc co tam jest takiego ciekawedo ze tam tak lgniecie ? prosiłam o ocene mojego projektu ale niestety nie ma odzewu może ktos napisze bo nie wiem czy wogóle widac go bo u mnie jest ok Dobra wystawia najwiecej dzialek do sprzedazy . A ty Miraska masz juz dzialeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam popołudniowo Dzisiaj cieplutko, u mnie +15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Co tak dużo z tej dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Bryta-tak mam działeczke na prawobrzeżu jak ty ale w płoni i czekam własnie na pozwolenie a gdyby nasz poprzedni architekt nie spartolił nam sprawy to jesienia byśmy zaczęli a tak czekamy do dzis szkoda ze nie wychodzi mi cos z tymi fotkami to bym pokazała projekt-pisałam linki ale ponoc niewyrażne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witajcie Miraśka twoje zdjęcia są widoczne wklejam jedno jak mogę http://images1.fotosik.pl/42/rbiyrckrywcrd5qh.jpg jak chcesz wkleić zdjęcie to musisz klinąć prawym przyciskiem myszy, potem właściowści - skopiuj adres URL. Następnie wklej do wiadomości wg. wzoru wklej%20skopiowany%20adres%20URL powinno być widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 MONKA-super nie ma sprawy,to znaczy reszte tez widac tylko moze nie u kazdego.przyjdzie syn ze szkoły to mnie podszkoli bo jestem ciemna -nie uczyli w szkole informatyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Miraśka spróbuj wkleić tę fotkę powyżej, to ja wtedy wykasuje w swoim poście. To nie takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witajcie Miraśka twoje zdjęcia są widoczne wklejam jedno jak mogę http://images1.fotosik.pl/42/rbiyrckrywcrd5qh.jpg jak chcesz wkleić zdjęcie to musisz klinąć lewym przyciskiem myszy, potem właściowści - skopiuj adres URL. Następnie wklej do wiadomości wg. wzoru wklej%20skopiowany%20adres%20URL powinno być widoczne Duzy i bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam, Miraśka- wydaje mi sie, że ta cena za robociznę nie jest jakaś wygórowana. Masz ładny ale dosyc skomplikowany projket. Ta cena jest wyższa o 3k od mojej a mój domek jes=dnak jest prostszy no i ceny z 2004r!! Czy gdzie widać rzuty pomieszczeń?? Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 to moze teraz ktos sie wypowie co do dachu-czy nie lepszy byłby ciemny brąz?i jaki to jest kolor elewacji-cos kawa z mlekiem-jak to fachowo ten kolor sie zwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no właśnie bedziemy z synusiem dzisiaj próbowac z tymi rzutami to mnie pocieszyłąś Bikosa-i chyba bede dzwonic zeby zaklepac fachowców bo mi uciekna-przycisne to moze zjada z cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Miraska a jaka ma powierzchnie i ile ci zaproponowali wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 27.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Co tak dużo z tej dobrej to fajnie, że nas tak mnogo;-) ..uważam, że dobra to bardzo ładna lokalizacja..cisza spokój i lasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts