Miraśka 27.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Też w sumie jestem nowa ale ostatnio to ,,nowszych,,pojawiło sie jak krokusików na wiosne i od razu robi mi sie lepiej bo wiecej bratnich dusz.chyba mi wesoło bo wiosne czuc na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam popoludniowo Pogoda ze az chce sie zyc Miraska to bardzo dobra oferta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Miraśka, dom rzeczywiście okazały. Co do kolorystyki, to wizualizacja chyba nigdy do końca nie odda rzeczywistych odcieni, chyba lepiej podpatrzyć różne rozwiązania na istniejących domach. Czy ten Twój dach jest antracytowy, czy czarny? Na tych zdjęciach wygląda ok, brązowy pewnie też by pasował, choć takie zestawienie: brąz + beż kojarzy mi się z lodami waniliowo-czekoladowymi, mniam, mniam. Czarny/antracytowy jest zdecydowanie mniej "kulinarny". Jest w dziale "wnętrza" taki wątek "Piękne elewacje" (choć elewacje to nie wnętrza ) - istna kopalnia pomysłów kolorystyczno-wykończeniowych. Polecam Asia i Robert, witajcie. A tak z ciekawości - ile za metr działki przy Duńskiej? Bo te mieszkania w blokach spółdzielni "Student" ostatnio osiągają zawrotne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 dzieki Bryta i Meggi -jeszcze lepiej sie czuje a dach to raczej antracyt-i tak zrobimy -chociaz mój mezus to z lekka daltonista to pojezdzimy podpatrzec ostatnoi chodziły mi po głowie lody mniam (ale kilogramów przybyło przez zime-bo ja z nerwów to papusiam jak prosiak) zaraz wchodze w te wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.03.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam wszystkich zwłaszcza Dobrą silna i nową , miraśka bardzo porównywalne gabaryty i dach do mojego projektu ...powalcz troszkę z tą ceną tak 45/50 bedzie max ( tylko że juz późno moze dlatego takie ceny w styczniu byłyby niższe)tomadyna podpisy zbirał włąsciciel drugiego domu po lewej z Klausa ulicy to ta pierwsza prawa odnoga od miejsca gdzie kończy sie cywilizacja na zaściankowej chyba Bluszczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 27.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Asia i Robert, witajcie. A tak z ciekawości - ile za metr działki przy Duńskiej? Bo te mieszkania w blokach spółdzielni "Student" ostatnio osiągają zawrotne ceny Witaj! Działkę kupiliśmy 2 lata temu. Teraz z tego co wiemy m2 kosztuje ok. 145 zł. z uzbrojeniem. Działki od 900 m2 do 1200 m2. Nie będzie ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no własnie Kacha 72-dlatego dzis zadzwonie do jednego może sie nie odmyslił to powalczymy a jaki masz projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no własnie Kacha 72-dlatego dzis zadzwonie do jednego może sie nie odmyslił to powalczymy a jaki masz projekt? no tak mój projekt znikł heh... dom w jeżówkach2 z archonu+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.03.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 http://www.republika.pl/kacha72/dom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 http://images4.fotosik.pl/5/nlhaj0d90fhx5ikq.jpg Ten nowy poroterm robi prawdziwa furore dla sciany jednowarstwowej wsp. 0,16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Bryta a wiesz po ile ten porotherm i czy jest 25 -napewno drożyzna jak nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Kacha 72bardzo ładny ten twój domek -był on nawet na liscie moich ulubionych ale mąż chciał podwójny garaz-ale układ podobny mamy zawsze podobała mi sie taka bryła ale u mnie w warunkach zabudowy musze wykazac wyrazny układ kalenicy wzdłuż jednej z ulic-działkeę mamy narożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Bryta a wiesz po ile ten porotherm i czy jest 25 -napewno drożyzna jak nowość On dopiero wszedl na rynek niemiecki . Poniewaz jest bardzo cieply przeznaczony jest dla domow tzw 3 litrowych i pasywnych . Niewiem jaka jest cena ale zaczyna on wypierac ytonga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.03.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 tomadyna podpisy zbirał włąsciciel drugiego domu po lewej z Klausa ulicy to ta pierwsza prawa odnoga od miejsca gdzie kończy sie cywilizacja na zaściankowej chyba Bluszczowa Dziękuję za INFO. A co do GG to przepraszam to moja córka młodsza się dorwała do kompa mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 27.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Sami jesteśmy nowi i witamy nowych . Peterz-sprawdziłem ceny w Promixie-rzeczywiście mają dobre.W związku z tym, że hurtownia jest na Mierzynie to rzut beretem do naszej budowy-z pewnością się jakoś dogadamy. Właściciel jest skłonny do negocjacji, może ze względu na odleglość i koszty transportu. Nie ukrywam, że dla nas to takze byłaby wygoda. Damy znać o kolejnych postepach naszej budowy i o tym czy ceny w Promixie sa rzeczywiscie najlepsze. Iwona i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 to moze teraz ktos sie wypowie co do dachu-czy nie lepszy byłby ciemny brąz?i jaki to jest kolor elewacji-cos kawa z mlekiem-jak to fachowo ten kolor sie zwie? Jak dla mnie taki ciemno-szary fruwa, ja mam podobnie i podobaja mi się "piosenki, które juz znam" Co do nazwy koloru, to pewnie kilka cyferek przeplatanych z literkami, w zalezności od próbnika i firmy - sama zobaczysz, zapamietaj sobie odcień w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no właśnie Delf [/b]trafiłes w 10 ale spoko przejrzałam forum w sprawie elewacji i wybrałąm 3 z brazowa dachówka i teraz kolej przekabacic mezusia-mini daltoniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Wieczorkiem witam!! Ile się czeka na pozwolenie w starostwie polickim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.03.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Sami jesteśmy nowi i witamy nowych . Peterz-sprawdziłem ceny w Promixie-rzeczywiście mają dobre.W związku z tym, że hurtownia jest na Mierzynie to rzut beretem do naszej budowy-z pewnością się jakoś dogadamy. Właściciel jest skłonny do negocjacji, może ze względu na odleglość i koszty transportu. Nie ukrywam, że dla nas to takze byłaby wygoda. Damy znać o kolejnych postepach naszej budowy i o tym czy ceny w Promixie sa rzeczywiscie najlepsze. Iwona i Wojtek Też jestem ciekawa, ale zdaję się, że miraśka robiła już wycenę i lepiej wypadł euroklinkier, chyba?? Tylko u mnie to chyba promix odpada za daleko, euro... jest bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.03.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam wieczorkiem! Wiosna na całego - dziś widziałam pszczoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts