monka 28.03.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 monka gdzieś ty tyle postów natrzaskała kobito bo na pewno nie u nas przyznaj sie, gdzie cię nosi, do obcych Klubów, hę? myślałam że nikt nie zauważy a tu detektyw delf mnie zdemaskował Delf jest inteligentna, więc wykoncypowała. Poza tym od czsu do czasu daje się Ciebie wyśledzic w innych miejscach. ano wiem a ja się tak szlajam tu i tam a licznik leci jak oszalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ło matko z córką ile Wy natrzasjaliście postów od tej 15-stej - 2 stronice Wpadlam napisac do florków , ze wlasnie sobie przez Siedlice jechałam i tak mi sie zdaje czy tam stoi melania ? hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No to daleki sąsiad ale za to spokój i czyste powietrze. Za to Wy macie lepszy dojazd. Prawdę mówiąc to tą działkę wybraliśmy pod dzieci, żeby ich nie wozić na dodatkowe zajęcia jak już będą się samodzielnie przemieszczać. Nam się marzy dom pod lasem i kilku sąsiadów, cisza i spokój. Może jeszcze się porwiemy na mały domek tylko dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Czy ktoś z klubowiczów planuje lub ma kolektory słoneczne albo pompę ciepła lub też wybudował dom pasywny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ok . Jest późna pora jutro was pomęczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 monka gdzieś ty tyle postów natrzaskała kobito bo na pewno nie u nas przyznaj sie, gdzie cię nosi, do obcych Klubów, hę? myślałam że nikt nie zauważy a tu detektyw delf mnie zdemaskował Delf jest inteligentna, więc wykoncypowała. no nareszcie ktoś to głośno powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.03.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Czy ktoś z klubowiczów planuje lub ma kolektory słoneczne albo pompę ciepła lub też wybudował dom pasywny? Zastanawiałam się przez krótki czas ale doszłam do wniosku, że brak mi kasy. Może wróci temat pompy, jeśli nie dogadam się zresztą "działkowiczów" w sprawie gazu. O ile się nie mylę, Zbigx ma solary (a może GrzesiekR?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.03.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 delf jak wiesz ceny zapewne sie zmienily od tego czasu bedziemy pilnowac oczywiscie ale trzeba jeszcze sie znac troche wiec chetnie wysluchamy rad obecnie firmy chca od 1500 za zrobienie wstepnego kosztorysu wiec z takich rezygnujemy a 450 to chyba przystepne jak nam sie wydaje bo wiele wycen za taki stan bylo o 100 tys wiecej z cenami, to nie do końca prawda, bo ja budowałam w okresie bumu vatowego i niestety sztucznie napędzanych cen i myślę, że diabeł tkwi nie w materiałach, a raczej robociźnie tudzież prowizji dla firmy budującej. zerknij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.03.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Delf jest inteligentna, więc wykoncypowała. no nareszcie ktoś to głośno powiedział Do tej pory szeptaliśmy o tym po kątach ale czas prawdy nadszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.03.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 my kupilismy 1722m za 70 tys to chyba tanio jak na ten rejon Zależy, jak uzbrojona to tanio. A gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Czy ktoś z klubowiczów planuje lub ma kolektory słoneczne albo pompę ciepła lub też wybudował dom pasywny? Zastanawiałam się przez krótki czas ale doszłam do wniosku, że brak mi kasy. Może wróci temat pompy, jeśli nie dogadam się zresztą "działkowiczów" w sprawie gazu. O ile się nie mylę, Zbigx ma solary (a może GrzesiekR?). Gaz jest wygodny ale planowane wysokie podwyżki opłat za gaz dają mi do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.03.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Słuchajcie, nie wiem czy jest się czym chwalić ale powiem żeby nie było, że się po kryjomu buduję. Dzisiaj układali mi chudy beton pod ławy.No to zaczynamy - jak powiedział Shreck przewracając beczke piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Słuchajcie, nie wiem czy jest się czym chwalić ale powiem żeby nie było, że się po kryjomu buduję. Dzisiaj układali mi chudy beton pod ławy. No to zaczynamy - jak powiedział Shreck przewracając beczke piwa. No Klaus, to kiedy pijemy? Gratulujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Klaus, no to ruszyła machina gratulacje :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No Klaus, to kiedy pijemy? Gratulujemy. hahah to samo pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Słuchajcie, nie wiem czy jest się czym chwalić ale powiem żeby nie było, że się po kryjomu buduję. Dzisiaj układali mi chudy beton pod ławy. No to zaczynamy - jak powiedział Shreck przewracając beczke piwa. Skromniś! Gratulacje - pierwsze koty za płoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Słuchajcie, nie wiem czy jest się czym chwalić ale powiem żeby nie było, że się po kryjomu buduję. Dzisiaj układali mi chudy beton pod ławy. No to zaczynamy - jak powiedział Shreck przewracając beczke piwa. No to byle do happy endu, jak u Shrecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Słuchajcie, nie wiem czy jest się czym chwalić ale powiem żeby nie było, że się po kryjomu buduję. Dzisiaj układali mi chudy beton pod ławy. No to zaczynamy - jak powiedział Shreck przewracając beczke piwa. Skromniś! Gratulacje - pierwsze koty za płoty! Super, że ktoś zaczyna będziemy śledzić z zainteresowaniem postępy. Przy okazji czegoś zawsze można się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.03.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Słuchajcie, nie wiem czy jest się czym chwalić ale powiem żeby nie było, że się po kryjomu buduję. Dzisiaj układali mi chudy beton pod ławy. No to zaczynamy - jak powiedział Shreck przewracając beczke piwa. No to byle do happy endu, jak u Shrecka Będzie willa na bagnach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam póznym wieczorkiem-kurcze ale sie naczytałam -ufff-ale dzisiaj mieliscie wene na pisanie DELF a moze twój domek to ten gdzie niedawno kładli dachówke brazowa-bo niedawno obwoził mnie tam mezus ,a apropo zalomia to w nie tak dalekiej przeszłosci prawie bysmy tam nie kupili działki-cena była atrakcyjna ale jednak zbyt mokry teren(po lewej przed pucicami w ulicy gdzie biały sklepik)a teraz maż ma satysfakcje bo jak odwiedzilismy niedoszłych sasiadów to kupe forsy utopili zeby podnieść teren i dalej cos nie tak może zdradzicie swoje ulice to w konspiracji sobie podpatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts