Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

monka gdzieś ty tyle postów natrzaskała kobito :o :D bo na pewno nie u nas 8) przyznaj sie, gdzie cię nosi, do obcych Klubów, hę? :evil: :wink:

:oops: :oops: :oops: myślałam że nikt nie zauważy 8) a tu detektyw delf mnie zdemaskował :wink: :lol:

Delf jest inteligentna, więc wykoncypowała. Poza tym od czsu do czasu daje się Ciebie wyśledzic w innych miejscach.

ano wiem 8) a ja się tak szlajam tu i tam :wink: a licznik leci jak oszalały :lol:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

No to daleki sąsiad ale za to spokój i czyste powietrze.

Za to Wy macie lepszy dojazd.

Prawdę mówiąc to tą działkę wybraliśmy pod dzieci, żeby ich nie wozić na dodatkowe zajęcia jak już będą się samodzielnie przemieszczać. Nam się marzy dom pod lasem i kilku sąsiadów, cisza i spokój. Może jeszcze się porwiemy na mały domek tylko dla nas.

monka gdzieś ty tyle postów natrzaskała kobito :o :D bo na pewno nie u nas 8) przyznaj sie, gdzie cię nosi, do obcych Klubów, hę? :evil: :wink:

:oops: :oops: :oops: myślałam że nikt nie zauważy 8) a tu detektyw delf mnie zdemaskował :wink: :lol:

Delf jest inteligentna, więc wykoncypowała.

no nareszcie ktoś to głośno powiedział :roll: :lol:

Czy ktoś z klubowiczów planuje lub ma kolektory słoneczne albo pompę ciepła lub też wybudował dom pasywny? :p

Zastanawiałam się przez krótki czas ale doszłam do wniosku, że brak mi kasy. Może wróci temat pompy, jeśli nie dogadam się zresztą "działkowiczów" w sprawie gazu.

O ile się nie mylę, Zbigx ma solary (a może GrzesiekR?).

delf jak wiesz ceny zapewne sie zmienily od tego czasu bedziemy pilnowac oczywiscie ale trzeba jeszcze sie znac troche wiec chetnie wysluchamy rad obecnie firmy chca od 1500 za zrobienie wstepnego kosztorysu wiec z takich rezygnujemy a 450 to chyba przystepne jak nam sie wydaje bo wiele wycen za taki stan bylo o 100 tys wiecej

z cenami, to nie do końca prawda, bo ja budowałam w okresie bumu vatowego i niestety sztucznie napędzanych cen i myślę, że diabeł tkwi nie w materiałach, a raczej robociźnie tudzież prowizji dla firmy budującej.

zerknij na priv.

Czy ktoś z klubowiczów planuje lub ma kolektory słoneczne albo pompę ciepła lub też wybudował dom pasywny? :p

Zastanawiałam się przez krótki czas ale doszłam do wniosku, że brak mi kasy. Może wróci temat pompy, jeśli nie dogadam się zresztą "działkowiczów" w sprawie gazu.

O ile się nie mylę, Zbigx ma solary (a może GrzesiekR?).

Gaz jest wygodny ale planowane wysokie podwyżki opłat za gaz dają mi do myślenia. :-?

Słuchajcie, nie wiem czy jest się czym chwalić ale powiem żeby nie było, że się po kryjomu buduję.

Dzisiaj układali mi chudy beton pod ławy.

No to zaczynamy - jak powiedział Shreck przewracając beczke piwa.

No to byle do happy endu, jak u Shrecka :D

Słuchajcie, nie wiem czy jest się czym chwalić ale powiem żeby nie było, że się po kryjomu buduję.

Dzisiaj układali mi chudy beton pod ławy.

No to zaczynamy - jak powiedział Shreck przewracając beczke piwa.

Skromniś! 8)

Gratulacje - pierwsze koty za płoty! :D

Super, że ktoś zaczyna będziemy śledzić z zainteresowaniem postępy. Przy okazji czegoś zawsze można się nauczyć.

:D

Witam póznym wieczorkiem-kurcze ale sie naczytałam -ufff-ale dzisiaj mieliscie wene na pisanie :lol:

DELF a moze twój domek to ten gdzie niedawno kładli dachówke brazowa-bo niedawno obwoził mnie tam mezus ,a apropo zalomia to w nie tak dalekiej przeszłosci prawie bysmy tam nie kupili działki-cena była atrakcyjna ale jednak zbyt mokry teren(po lewej przed pucicami w ulicy gdzie biały sklepik)a teraz maż ma satysfakcje bo jak odwiedzilismy niedoszłych sasiadów to kupe forsy utopili zeby podnieść teren i dalej cos nie tak

może zdradzicie swoje ulice :lol: to w konspiracji sobie podpatrze :p