Didi 29.03.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 delf może i to nie wioska ,,hehe,, ale w naszym zargonie transportowym tak o tej okolicy mówimy a te wyciągnięte ściany parteru to twoje i tymczasowy wjazd zakręcony hmmmm. to taki opis jakby mojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam!Muszę nadrobić zaległości w czytaniuCo Wy w nocy spać nie mogliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.03.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Klaus - no to 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.03.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 zniknął mój obrazek -oooo! faktycznie stówka GRATULUJĘ FORUMOWICZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.03.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam! Muszę nadrobić zaległości w czytaniu Co Wy w nocy spać nie mogliście? natłukli jak najęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.03.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam! Muszę nadrobić zaległości w czytaniu Co Wy w nocy spać nie mogliście? też się zdziwiłam zaczyna się robić prawdziwe forum budowlane, a było tak fajnie imieninowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.03.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Miraśka - gratuluję Forumowiczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 KLAUS-powodzenia zycze i pisz na bieząco co sie uciebie dzieje bo ja tez mam cicha nadzieje ze uda nam sie rozpoczac ale w maju lub czerwcu DELF I KOMBI-a gdzie wy nalezycie to znaczy pod szczecin podlegacie czy juz pod goleniów? No widzisz i tu jest kwestia złożona, bo po pierwsze mogę mówić tylko za siebie, po drugie administracyjnie jesteśmy gmina Goleniów, ale już elektrycznie należymy pod Derdowskiego w Szczecinie, a gazowo jeszcze inaczej wygląda podział. dodam jeszcze, że nazwy ulic nadaje Goleniów, ale poczta jest Szczecin tak więc ja mieszkam przy ulicy takiej samej jak w Zdrojach i co, a no to, że taksówki nie dojeżdżają, listy nie dochodzą (pisałam już kilka skarg) a już najlepsi są zDHLu, potrafią odesłac przesyłkę z powrotem do nadawcy bo nie chce im się zadzwonić na podaną komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 delf może i to nie wioska ,,hehe,, ale w naszym zargonie transportowym tak o tej okolicy mówimy a te wyciągnięte ściany parteru to twoje i tymczasowy wjazd zakręcony hmmmm. to taki opis jakby mojej budowy a może to Ty mi przywoziłeś materiał? a propo's wjazdu to nie jest on tymczasowy niestety ale gdy topole wytniemy to będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Dobry Wieczór Florek i Jadzia- macie na priv dłuuuugi elaborat. Nie wiem kto pytał o trzy porjkety domków. Lubie domkiz pięterkiem bo sa bardziej tajemnicze Podoba mi sie rodzinny ale brakuje mi tu spiżarni, która świetnie sie sprawdza Przestronny tez jest ok ale obowiązkowo bez tej ścianki na której stoi kominek (moja przyjaciółka go wybudowała i mam tu pare przemyśleń) Obie parterówki mają drogie dachy. Wyjdzie wiec na to, że najtańszy bedzie ten dwuspadowy z pieterkiem. pozdrawiam i pwoodzeni życze w decydowaniu Witamy to my pytaliśmy o te domki. Czy ta przyjaciółka jest ze Szczecina i czy byłaby choć maleńka szansa zobaczyć Przestronny (chociaż z zewnątrz), żeby wyobrazić sobie wielkość. Bo jak oglądam te projekty to wydaje mi się,że pomieszczenia są duże i przestronne. Czy jest tak rzeczywiście? Co do tej ścianki to jak zasłonić wejście do łazienki. Gdzie postawić kominek? Może jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 29.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 A teraz zbiorczo: Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Mam pytanieW jakiej cenie kupowaliście ostatnio więźbę i gdzie? Bo muszę zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.03.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 HEJ środowo-a gdzie to słoneczko nam uciekło? dzięki Dzióbek i Bodekku -,,kariery forumowicza,, Didi-nie martw sie napewno wkońcu sie naucza tych ulic-albo nich w adresie dopisuja szczecin-.....(niwiem gdzie mieszkasz)lub istnieje numer poczty jesli pod inna podlegasz niz tamta ulica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 http://212.244.189.200/teska/100_1782.jpg http://212.244.189.200/teska/100_1783.jpg http://212.244.189.200/teska/100_1784.jpg http://212.244.189.200/teska/100_1785.jpg http://212.244.189.200/teska/100_1786.jpg http://212.244.189.200/teska/100_1787.jpg a to coś mnie dziś nawiedziło.....teraz siedzi sobie pod kora..... Teska - całusa Ci trzeba dać chyba tez zabce.....a swoja droga dalej siedzi pod kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Czy ktoś z klubowiczów planuje lub ma kolektory słoneczne albo pompę ciepła lub też wybudował dom pasywny? moi znajomi w wielgowie maja kolektory sloneczne na dachu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam Boze jaka ja jestem zaspana nie wiem co dzieje sie z moim psem .Czy to ze starosci glupieje . Kreci sie jak glupi po nocach zamiast spac to mu sie nadwor zachciewa . i czlowiek zamiast spac spaceruje nocami A pozniej wyglada jakby balowal z trzy dni pod rzad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 DIDI-dowiadywałaś sie o więżbe na Kruczej -firma Infar bodajże(oni wcześniej byli na ku słoncu obok szkoły selezjańskiej) zachwalali sie jak dzwoniłam ze sa konkurencyjni bo teraz maja swoje magazyny i swego czasu jak mój brat brał więźbe to miał niedrogo ale to było ze 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 HEJ środowo-a gdzie to słoneczko nam uciekło? dzięki Dzióbek i Bodekku -,,kariery forumowicza,, Didi-nie martw sie napewno wkońcu sie naucza tych ulic-albo nich w adresie dopisuja szczecin-.....(niwiem gdzie mieszkasz)lub istnieje numer poczty jesli pod inna podlegasz niz tamta ulica najgorsze jest to, że ja zawsze proszę, aby pisać Szczecin-Załom i co teraz poczta dochodzi ale kurierzy to chyba w większości analfabeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 DIDI-dowiadywałaś sie o więżbe na Kruczej -firma Infar bodajże(oni wcześniej byli na ku słoncu obok szkoły selezjańskiej) zachwalali sie jak dzwoniłam ze sa konkurencyjni bo teraz maja swoje magazyny i swego czasu jak mój brat brał więźbe to miał niedrogo ale to było ze 3 lata temu to spróbuję ich namierzyć i zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Czy ktoś z klubowiczów planuje lub ma kolektory słoneczne albo pompę ciepła lub też wybudował dom pasywny? moi znajomi w wielgowie maja kolektory sloneczne na dachu.. Są zadowoleni? Do czego je wykorzystują: do ogrzewania domu czy wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts