Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

KLAUS-powodzenia zycze :lol: i pisz na bieząco co sie uciebie dzieje bo ja tez mam cicha nadzieje ze uda nam sie rozpoczac ale w maju lub czerwcu

DELF I KOMBI-a gdzie wy nalezycie to znaczy pod szczecin podlegacie czy juz pod goleniów?

No widzisz i tu jest kwestia złożona, bo po pierwsze mogę mówić tylko za siebie, po drugie administracyjnie jesteśmy gmina Goleniów, ale już elektrycznie należymy pod Derdowskiego w Szczecinie, a gazowo jeszcze inaczej wygląda podział. :D

dodam jeszcze, że nazwy ulic nadaje Goleniów, ale poczta jest Szczecin

tak więc ja mieszkam przy ulicy takiej samej jak w Zdrojach i co, a no to, że taksówki nie dojeżdżają, listy nie dochodzą (pisałam już kilka skarg) a już najlepsi są zDHLu, potrafią odesłac przesyłkę z powrotem do nadawcy bo nie chce im się zadzwonić na podaną komórkę

delf może i to nie wioska ,,hehe,, ale w naszym zargonie transportowym tak o tej okolicy mówimy a te wyciągnięte ściany parteru to twoje i tymczasowy wjazd zakręcony

hmmmm. to taki opis jakby mojej budowy :roll:

a może to Ty mi przywoziłeś materiał?

a propo's wjazdu to nie jest on tymczasowy niestety ale gdy topole wytniemy to będzie lepiej

Dobry Wieczór :lol:

Florek i Jadzia- macie na priv dłuuuugi elaborat.

Nie wiem kto pytał o trzy porjkety domków. Lubie domkiz pięterkiem bo sa bardziej tajemnicze 8) Podoba mi sie rodzinny ale brakuje mi tu spiżarni, która świetnie sie sprawdza :D Przestronny tez jest ok ale obowiązkowo bez tej ścianki na której stoi kominek (moja przyjaciółka go wybudowała i mam tu pare przemyśleń;-)) Obie parterówki mają drogie dachy. Wyjdzie wiec na to, że najtańszy bedzie ten dwuspadowy z pieterkiem. pozdrawiam i pwoodzeni życze w decydowaniu :lol:

Witamy :lol:

to my pytaliśmy o te domki. Czy ta przyjaciółka jest ze Szczecina i czy byłaby choć maleńka szansa zobaczyć Przestronny (chociaż z zewnątrz), żeby wyobrazić sobie wielkość. Bo jak oglądam te projekty to wydaje mi się,że pomieszczenia są duże i przestronne. Czy jest tak rzeczywiście? :D :D

Co do tej ścianki to jak zasłonić wejście do łazienki. Gdzie postawić kominek? Może jakieś pomysły?

:lol: HEJ środowo-a gdzie to słoneczko nam uciekło?

dzięki Dzióbek i Bodekku -,,kariery forumowicza,, :p

Didi-nie martw sie napewno wkońcu sie naucza tych ulic-albo nich w adresie dopisuja szczecin-.....(niwiem gdzie mieszkasz)lub istnieje numer poczty jesli pod inna podlegasz niz tamta ulica

chyba tez zabce.....a swoja droga dalej siedzi pod kora :lol:

DIDI-dowiadywałaś sie o więżbe na Kruczej -firma Infar bodajże(oni wcześniej byli na ku słoncu obok szkoły selezjańskiej) zachwalali sie jak dzwoniłam ze sa konkurencyjni bo teraz maja swoje magazyny i swego czasu jak mój brat brał więźbe to miał niedrogo ale to było ze 3 lata temu

:lol: HEJ środowo-a gdzie to słoneczko nam uciekło?

dzięki Dzióbek i Bodekku -,,kariery forumowicza,, :p

Didi-nie martw sie napewno wkońcu sie naucza tych ulic-albo nich w adresie dopisuja szczecin-.....(niwiem gdzie mieszkasz)lub istnieje numer poczty jesli pod inna podlegasz niz tamta ulica

najgorsze jest to, że ja zawsze proszę, aby pisać Szczecin-Załom i co teraz poczta dochodzi ale kurierzy to chyba w większości analfabeci

DIDI-dowiadywałaś sie o więżbe na Kruczej -firma Infar bodajże(oni wcześniej byli na ku słoncu obok szkoły selezjańskiej) zachwalali sie jak dzwoniłam ze sa konkurencyjni bo teraz maja swoje magazyny i swego czasu jak mój brat brał więźbe to miał niedrogo ale to było ze 3 lata temu

to spróbuję ich namierzyć i zadzwonić