Didi 29.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Znalazłam w goglachELGERON 483-12 -64rzeczywiście na razie najtańsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Znalazłam w goglach ELGERON 483-12 -64 rzeczywiście na razie najtańsi Jaka ty Didi szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Znalazłam w goglach ELGERON 483-12 -64 rzeczywiście na razie najtańsi Jaka ty Didi szybka bo mi bardzo zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Delf a jakie koszta takiego systemu . i czy to dziala czy to jest na jednym czujniku pogodowym czy poprostu recznie wylanczasz piec gazowy a uruchamiasz kociol całość około 40 tys., czujnik pogodowy jest, ale jeszcze nie podłączony, a piecie oczywiscie trzeba ręcznie przełączać, no bo co ma pogoda do rodzaju pieca Asia i Robert podłogówkę mam na dole i na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Teraz jak wroce (za miesiac), to bede tam pewnie czesciej jezdzil i kogos poznam. Z tego co wiem to ten na przeciwko mnie tez plywajacy. nie wiem o którym na przeciwko mówisz, ale jeden z tych pod lasem na bank pływający - tam za chwile zamieszka moja psiapsiółka najlepsiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Teraz jak wroce (za miesiac), to bede tam pewnie czesciej jezdzil i kogos poznam. Z tego co wiem to ten na przeciwko mnie tez plywajacy. nie wiem o którym na przeciwko mówisz, ale jeden z tych pod lasem na bank pływający - tam za chwile zamieszka moja psiapsiółka najlepsiejsza Chyba elektryk. Przedostatnia dzialka pod lasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 29.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ponawiam zapytanie o cenę więźby Póki co, to ceny mnie powalają Witam środowo A co do więźby to polecam ELGERON na Mierzynie - brałem tam więźbę miesiąc temu - byli bezkonkurencyjni (cena & jakość).. Pozdrawiam, Piotr PS. cena na priva proszę o telefon Ja tez poprosze Witam Peterz - ja też poproszę cene więźby na priva i telefon jak masz. Nie kojarzę tego Elgeronu .... Dzięki za namiary na Promix - widzę, że nieźle filtrujesz rynek. A co do więźby to mam jeszcze pytanie czy zależy od grubości grewna tzn. przy poddaszu użytkowym sa grubsze krokwie niż przy parterówce - czy płaci się zawsze za kubik. A jeśli jest róznica to jaka. Peterz ty juz chyba zamówiłeś okna. Ale dla pozostałych zainteresowanych mogę na priva dac namiar na producenta okien drewnianych. Producent jest w Trzcińsku Zdroju - 100 km od Szczecina - tzrba by było się tam pofatygować, natomiast bez problemu robi tez w Szczecinie. Za montaz to bierze tyle co ci za Szczecina - to ciekawe? Widziałam jego okna u znajomego w Trzcińsku (uzytkuje je od dwóch lat i nic się z nimi nie dzieje), jakość jest bardzo dobra - a cena niższa niż np. u Kowalskich. Może to z powodu braku reklamy? W każdym bądź razie zobaczyć uważam warto. My planujemy wziąć od niego okna ale dopiero jesienią albo wiosna 2007. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Delf a jakie koszta takiego systemu . i czy to dziala czy to jest na jednym czujniku pogodowym czy poprostu recznie wylanczasz piec gazowy a uruchamiasz kociol całość około 40 tys., czujnik pogodowy jest, ale jeszcze nie podłączony, a piecie oczywiscie trzeba ręcznie przełączać, no bo co ma pogoda do rodzaju pieca Asia i Robert podłogówkę mam na dole i na górze Wiem, że jestem wścipska ale co masz na podłodze na piętrze panele czy płytki. Bo pewnie sypialnie są na górze i czy podłogówka starcza do ogrzania łazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 29.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam Peterz - ja też poproszę cene więźby na priva i telefon jak masz. Nie kojarzę tego Elgeronu .... Dzięki za namiary na Promix - widzę, że nieźle filtrujesz rynek. A co do więźby to mam jeszcze pytanie czy zależy od grubości grewna tzn. przy poddaszu użytkowym sa grubsze krokwie niż przy parterówce - czy płaci się zawsze za kubik. A jeśli jest róznica to jaka. Peterz ty juz chyba zamówiłeś okna. Ale dla pozostałych zainteresowanych .... więźba - zaraz wyślę namiary okna - już zamówiłem (drewniane u Kowalskich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Delf a jakie koszta takiego systemu . i czy to dziala czy to jest na jednym czujniku pogodowym czy poprostu recznie wylanczasz piec gazowy a uruchamiasz kociol całość około 40 tys., czujnik pogodowy jest, ale jeszcze nie podłączony, a piecie oczywiscie trzeba ręcznie przełączać, no bo co ma pogoda do rodzaju pieca Asia i Robert podłogówkę mam na dole i na górze Za calosc z podlogowka ? Czy wtakim piecu mozna tez palic pelety albo np wegiel czy tylko drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 witajcie srodkowo matko tyle natrzaskaliście postów jak szaleni Agnieszka1 - pytałaś o system rurek do podłogówki. po wielu bojach, castingach, cały materiał na podłogówkę wzięłam z purmo (robił Pańka) - gratis zrobili mi do tego projekt ogrzewania (u mnie to, ważne bo mam tylko podłogówkę) i na wszystko (czyli też komfort cieplny) - dali gwarancję. suma sumarum wyszło najkorzystniej, narazie nie narzekam. wreszcie przemeldowałam auto i mam wsiowe tablice no i ubezp tańsze teraz mogą na mnie trąbić w mieście i wołać z drogi wsioku pozdrawiam starych, nowych i najnowszych. Dzięki czupurek, kurcze za pozno Pańkę dojrzałam na rankingu. Własnie od dzis działa u nas Pan Kuleta ( pozdrawiam ) - zna ktos? Dopiero zaczyna wiec jesli trzeba na cos zwracac szczegolna uwage przy Jego pracy to chętnie sie dowiem na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ponawiam zapytanie o cenę więźby Póki co, to ceny mnie powalają Witam środowo A co do więźby to polecam ELGERON na Mierzynie - brałem tam więźbę miesiąc temu - byli bezkonkurencyjni (cena & jakość).. Pozdrawiam, Piotr PS. cena na priva proszę o telefon Ja tez poprosze Witam Peterz - ja też poproszę cene więźby na priva i telefon jak masz. Nie kojarzę tego Elgeronu .... Dzięki za namiary na Promix - widzę, że nieźle filtrujesz rynek. A co do więźby to mam jeszcze pytanie czy zależy od grubości grewna tzn. przy poddaszu użytkowym sa grubsze krokwie niż przy parterówce - czy płaci się zawsze za kubik. A jeśli jest róznica to jaka. Peterz ty juz chyba zamówiłeś okna. Ale dla pozostałych zainteresowanych mogę na priva dac namiar na producenta okien drewnianych. Producent jest w Trzcińsku Zdroju - 100 km od Szczecina - tzrba by było się tam pofatygować, natomiast bez problemu robi tez w Szczecinie. Za montaz to bierze tyle co ci za Szczecina - to ciekawe? Widziałam jego okna u znajomego w Trzcińsku (uzytkuje je od dwóch lat i nic się z nimi nie dzieje), jakość jest bardzo dobra - a cena niższa niż np. u Kowalskich. Może to z powodu braku reklamy? W każdym bądź razie zobaczyć uważam warto. My planujemy wziąć od niego okna ale dopiero jesienią albo wiosna 2007. pozdrawiam Poproszę o namiary na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Teraz jak wroce (za miesiac), to bede tam pewnie czesciej jezdzil i kogos poznam. Z tego co wiem to ten na przeciwko mnie tez plywajacy. nie wiem o którym na przeciwko mówisz, ale jeden z tych pod lasem na bank pływający - tam za chwile zamieszka moja psiapsiółka najlepsiejsza Chyba elektryk. Przedostatnia dzialka pod lasem. Officer engineer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Delf a jakie koszta takiego systemu . i czy to dziala czy to jest na jednym czujniku pogodowym czy poprostu recznie wylanczasz piec gazowy a uruchamiasz kociol całość około 40 tys., czujnik pogodowy jest, ale jeszcze nie podłączony, a piecie oczywiscie trzeba ręcznie przełączać, no bo co ma pogoda do rodzaju pieca Asia i Robert podłogówkę mam na dole i na górze Wiem, że jestem wścipska ale co masz na podłodze na piętrze panele czy płytki. Bo pewnie sypialnie są na górze i czy podłogówka starcza do ogrzania łazienek? chętnie bym odpoweidziała, ale nie wiem, bo jeszcze nie miaszkamy, ale wydaje mi się, że w łazienkach jest ciepło, poza tym oprócz podłogówek w łazienkach mamy wiszące grzejniki takie rurowe (no takie sey, floresy z rurek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Czy ktoś z klubowiczów planuje lub ma kolektory słoneczne albo pompę ciepła lub też wybudował dom pasywny? moi znajomi w wielgowie maja kolektory sloneczne na dachu.. Są zadowoleni? Do czego je wykorzystują: do ogrzewania domu czy wody? z tego co wiem, w lato wogole nie grzali wody gazem...caly czas kolektory dostarczaly....( maja 2 malych dzieci) w zimie maja kominek z plaszczem.....i tez sa zadowolenie. Chociaz jak u nich bylam w zimie raz malo im sie nie zagotowala woda....za duzo podlozyl...i pozniej drzwi w kominku byly otwarte caly czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Delf a jakie koszta takiego systemu . i czy to dziala czy to jest na jednym czujniku pogodowym czy poprostu recznie wylanczasz piec gazowy a uruchamiasz kociol całość około 40 tys., czujnik pogodowy jest, ale jeszcze nie podłączony, a piecie oczywiscie trzeba ręcznie przełączać, no bo co ma pogoda do rodzaju pieca Asia i Robert podłogówkę mam na dole i na górze Za calosc z podlogowka ? Czy wtakim piecu mozna tez palic pelety albo np wegiel czy tylko drewno nie jest to piec typowy na pelety i nie wiem, czy wolno je tam palić; na pewno mozna drewnem i innymi śmieciami, wegiel chyba tez nie każdy, albo w cale. Sa różne modele takich pieców mozna sobie dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.03.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Dzięki czupurek, kurcze za pozno Pańkę dojrzałam na rankingu. Własnie od dzis działa u nas Pan Kuleta ( pozdrawiam ) - zna ktos? Dopiero zaczyna wiec jesli trzeba na cos zwracac szczegolna uwage przy Jego pracy to chętnie sie dowiem na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 witam grupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 29.03.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 [quote name="Asia i Robert Poproszę o namiary na okna [/quote] Kowalscy sa na Liście a to ich stronka www : http://www.kowalscy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.03.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Dzięki czupurek, kurcze za pozno Pańkę dojrzałam na rankingu. Własnie od dzis działa u nas Pan Kuleta ( pozdrawiam ) - zna ktos? Dopiero zaczyna wiec jesli trzeba na cos zwracac szczegolna uwage przy Jego pracy to chętnie sie dowiem na co pewnie z purmo można się samemu dogadać. a ten pan to, hydraulik? to co w końcu wybrałaś na podłogę? grzejniki też będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts