czupurek 30.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 to ewentualnie daj znać, pokazałabys gdzie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.03.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Mam pytanko! Czy ktos z was aneksował pozwolenie na budowę? Chcę wprowadzić kilka zmian i niestety musi się to odbyć aneksem. Więc poproszę o podpowiedź. Ja zmieniałam decyzję o pozwoleniu na budowę - zmiana sposobu użytkowania i zmiana wyglądu elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 to ewentualnie daj znać, pokazałabys gdzie jechać mozesz jechac z nami.....jeno autem bo chcemy kupic duze donice ( wielgasne i nie wiem czy wleza do auta....w ilosci 3 sztuk...do tego pare worow ziemi....hahahaha tylko my jedziemy przed poludniem....no chyba ze moze w sobote...ale to dam znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Mam pytanko! Czy ktos z was aneksował pozwolenie na budowę? Chcę wprowadzić kilka zmian i niestety musi się to odbyć aneksem. Więc poproszę o podpowiedź. Ja zmieniałam decyzję o pozwoleniu na budowę - zmiana sposobu użytkowania i zmiana wyglądu elewacji. powiedz jak to się dobywa, bo jestem zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 to ewentualnie daj znać, pokazałabys gdzie jechać mozesz jechac z nami.....jeno autem bo chcemy kupic duze donice ( wielgasne i nie wiem czy wleza do auta....w ilosci 3 sztuk...do tego pare worow ziemi....hahahaha tylko my jedziemy przed poludniem....no chyba ze moze w sobote...ale to dam znac... uno problemo autem, czy nie. mam trochę zaległego urlopu i jeżeli wasz termin nie wejdzie mi w paradę z obowiazkami, to chętnie pociągnę i przedpołudniem. jak mówię przetrę szlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 to ewentualnie daj znać, pokazałabys gdzie jechać mozesz jechac z nami.....jeno autem bo chcemy kupic duze donice ( wielgasne i nie wiem czy wleza do auta....w ilosci 3 sztuk...do tego pare worow ziemi....hahahaha tylko my jedziemy przed poludniem....no chyba ze moze w sobote...ale to dam znac... uno problemo autem, czy nie. mam trochę zaległego urlopu i jeżeli wasz termin nie wejdzie mi w paradę z obowiazkami, to chętnie pociągnę i przedpołudniem. jak mówię przetrę szlak no to oki.Damy znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Mam pytanko! Czy ktos z was aneksował pozwolenie na budowę? Chcę wprowadzić kilka zmian i niestety musi się to odbyć aneksem. Więc poproszę o podpowiedź. Ja zmieniałam decyzję o pozwoleniu na budowę - zmiana sposobu użytkowania i zmiana wyglądu elewacji. powiedz jak to się dobywa, bo jestem zielona Didi ja aneksowałam - miałam dość duże zmiany. 1. aneks do projektu - architekt 2. jeżeli przyłącza - to aneks branżowy 3. wniosek do starostwa 4. dziennik budowlany do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... no to trzymamy mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Mam pytanko! Czy ktos z was aneksował pozwolenie na budowę? Chcę wprowadzić kilka zmian i niestety musi się to odbyć aneksem. Więc poproszę o podpowiedź. Ja zmieniałam decyzję o pozwoleniu na budowę - zmiana sposobu użytkowania i zmiana wyglądu elewacji. powiedz jak to się dobywa, bo jestem zielona Didi ja aneksowałam - miałam dość duże zmiany. 1. aneks do projektu - architekt 2. jeżeli przyłącza - to aneks branżowy 3. wniosek do starostwa 4. dziennik budowlany do wglądu ja chcę tylko podnieść ściankę kolankową i wstawić jedno okno połaciowe a oni mi tu z aneksami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Didi - do aneksu projektu architekt wpiął również:- oświadczenie inwestora o prawie dysponowania nieruchomością- swoje świadectwo zawodowe- uzgodnioną mapkę (u mnie zmieniała się bryła i trasa przyłączy)- ksero pierwotnego pozwolenia na budowę- odpis z kw- wypis z rejestru gruntów- uzgodniony zud (raczej dot. przyłączy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Didi, napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 30.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... no to trzymamy mocno trzymam kciuki też. Teska, a co studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... ja też trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Maggie, Czupurek dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 30.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie. A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004. A może lepiej jak zrobi się ciepło na łonie natury, jakieś ognicho, piwko i kiełbaski - fajnie by było się spotkać To może u mnie na działce - skoro budować nie mogę to może choć na balangę się działka przyda OOOOO wproszę się również .......... po sąsiedzku Dzień dobry czwartkowo My też bardzo chętnie .... PeterZ + Ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie. A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004. A może lepiej jak zrobi się ciepło na łonie natury, jakieś ognicho, piwko i kiełbaski - fajnie by było się spotkać To może u mnie na działce - skoro budować nie mogę to może choć na balangę się działka przyda Super pomysł! A ja jeszcze dorzucę, może by nasze latorośle wziąć, bo ja mam zawsze z tym problem - komu mogę podrzucić dziecko. Jeśli nie będzie na to zgody, to będę kombinować z opieką. Witam was promiennie Podpisuję się pod tym . A teraz to już tylko termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dzięki za namiary na elektryków. Jakos przeoczyliśmy ich na liście. A jesli o spotkanie chodzi to my także chetnie się spotkamy Tym bardziej ze można bedzie zabrać pociechę. Pozdrawiamy. Iwona i Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 UWAGA Na imprezę FORUM-owiczów nie trzeba się wpraszać. Wystarczy że się ciepło zrobi i już. Miejsce już jest Miętowa 20 Bezrzecze. Dogadamy się jak się zrobi ciepło. Za ognisko przecież nam nikt głowy nie urwie. Chłopacy zorganizują ognisko i miejsca do siedzenia. Dziewczyny kiełbaski i bezalkoholowe napoje Dzieciaki przyjdą rozrabiać. Chyba nic więcej nam do spotkania nie będzie potrzebne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... no to trzymamy mocno trzymam kciuki też. Teska, a co studiujesz? ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu i kurka nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts