Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

to ewentualnie daj znać, pokazałabys gdzie jechać

mozesz jechac z nami.....jeno autem bo chcemy kupic duze donice ( wielgasne i nie wiem czy wleza do auta....w ilosci 3 sztuk...do tego pare worow ziemi....hahahaha

tylko my jedziemy przed poludniem....no chyba ze moze w sobote...ale to dam znac...

Mam pytanko!

Czy ktos z was aneksował pozwolenie na budowę?

Chcę wprowadzić kilka zmian i niestety musi się to odbyć aneksem. Więc poproszę o podpowiedź.

Ja zmieniałam decyzję o pozwoleniu na budowę - zmiana sposobu użytkowania i zmiana wyglądu elewacji.

powiedz jak to się dobywa, bo jestem zielona

mozesz jechac z nami.....jeno autem bo chcemy kupic duze donice ( wielgasne i nie wiem czy wleza do auta....w ilosci 3 sztuk...do tego pare worow ziemi....hahahaha

tylko my jedziemy przed poludniem....no chyba ze moze w sobote...ale to dam znac...

uno problemo autem, czy nie. mam trochę zaległego urlopu i jeżeli wasz termin nie wejdzie mi w paradę z obowiazkami, to chętnie pociągnę i przedpołudniem. jak mówię przetrę szlak

uno problemo autem, czy nie. mam trochę zaległego urlopu i jeżeli wasz termin nie wejdzie mi w paradę z obowiazkami, to chętnie pociągnę i przedpołudniem. jak mówię przetrę szlak

no to oki.Damy znac!

Mam pytanko!

Chcę wprowadzić kilka zmian i niestety musi się to odbyć aneksem. Więc poproszę o podpowiedź.

Ja zmieniałam decyzję o pozwoleniu na budowę - zmiana sposobu użytkowania i zmiana wyglądu elewacji.

Didi ja aneksowałam - miałam dość duże zmiany.

1. aneks do projektu - architekt

2. jeżeli przyłącza - to aneks branżowy

3. wniosek do starostwa

4. dziennik budowlany do wglądu

Mam pytanko!

Didi ja aneksowałam - miałam dość duże zmiany.

1. aneks do projektu - architekt

2. jeżeli przyłącza - to aneks branżowy

3. wniosek do starostwa

4. dziennik budowlany do wglądu

ja chcę tylko podnieść ściankę kolankową i wstawić jedno okno połaciowe a oni mi tu z aneksami

Didi - do aneksu projektu architekt wpiął również:

- oświadczenie inwestora o prawie dysponowania nieruchomością

- swoje świadectwo zawodowe

- uzgodnioną mapkę (u mnie zmieniała się bryła i trasa przyłączy)

- ksero pierwotnego pozwolenia na budowę

- odpis z kw

- wypis z rejestru gruntów

- uzgodniony zud (raczej dot. przyłączy)

Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się :o

Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko 8) . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? :lol:

Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie.

A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004.

A może lepiej jak zrobi się ciepło na łonie natury, jakieś ognicho, piwko i kiełbaski - fajnie by było się spotkać :roll:

To może u mnie na działce 8) - skoro budować nie mogę to może choć na balangę się działka przyda :-?

OOOOO :D

wproszę się również 8) .......... po sąsiedzku :D :D

Dzień dobry czwartkowo :D

My też bardzo chętnie .... PeterZ + Ulanka :p

Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się :o

Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko 8) . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? :lol:

Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie.

A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004.

A może lepiej jak zrobi się ciepło na łonie natury, jakieś ognicho, piwko i kiełbaski - fajnie by było się spotkać :roll:

To może u mnie na działce 8) - skoro budować nie mogę to może choć na balangę się działka przyda :-?

Super pomysł!

A ja jeszcze dorzucę, może by nasze latorośle wziąć, bo ja mam zawsze z tym problem - komu mogę podrzucić dziecko.

Jeśli nie będzie na to zgody, to będę kombinować z opieką. :D

Witam was promiennie :lol: Podpisuję się pod tym . A teraz to już tylko termin :lol: :lol:

UWAGA

Na imprezę FORUM-owiczów nie trzeba się wpraszać.

Wystarczy że się ciepło zrobi i już.

Miejsce już jest Miętowa 20 Bezrzecze.

Dogadamy się jak się zrobi ciepło.

Za ognisko przecież nam nikt głowy nie urwie.

Chłopacy zorganizują ognisko i miejsca do siedzenia.

Dziewczyny kiełbaski i bezalkoholowe napoje :wink:

Dzieciaki przyjdą rozrabiać.

Chyba nic więcej nam do spotkania nie będzie potrzebne ??

no dobra...kawka wypita....

:lol:

.ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie :cry: :cry: i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... :cry: :cry:

trzymajcie lapki..... :)

no to trzymamy mocno :p

trzymam kciuki też.

Teska, a co studiujesz?

ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu :lol: i kurka nie ma lekko :cry: