Maggie 31.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 już po słoneczku , chyba mi się zdawało, bo znów leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 już po słoneczku , chyba mi się zdawało, bo znów leje cala nasza grupka ma dzis omamy leje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 no i mamy weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Maggie-rozpatrzymy twoja sugestia chociaz wcześniej myślałam zeby pod schodami zrobic mini ,,graciarnie,,ale dopuki nie stana pierwsze sciany parteru to nie wszystko moge sobie wyobrazić- a zwłaszcza tego miejsca pod schodami-uwagi mile widziane ALLLE lało -odwoziłam syna na angielski i ledwo szło jechać-ale polszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 jak rozwiązaliście taki problem - aby uzyskać warunki przyłączenia do sieci gazowej każą do wniosku dołączyć... pozwolenie na budowę. pozwolenie na budowę dostanie się po uzyskaniu warunków przyłączenia, tak? pomocy, bo już się z tym pogubiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 jak rozwiązaliście taki problem - aby uzyskać warunki przyłączenia do sieci gazowej każą do wniosku dołączyć... pozwolenie na budowę. pozwolenie na budowę dostanie się po uzyskaniu warunków przyłączenia, tak? pomocy, bo już się z tym pogubiłem... warunki przylączeniado sieci jakiejkolwiek nie wymagają pozwolenia na budowę jedynie akt notarialny posiadania działki i warunki zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 31.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 KONKURS KONKURS KONKUR !!! Z czyjego to pamietnika? NAPIETY PLAN ZAJEC1 Wstaje2 Dupogodzinki przed kompem3 Jem4 Dupogodzinki przed kompem5 Robie byle co6 Dupogodzinki przed kompem7 Jem8 Dupogodzinki przed kompem9 Kielich/zabawa pod prysznicem10 Ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.03.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 no i to by było logiczne, ale na wniosku do naszego szczecińskiego zakładu gazownictw pisze jak wół: "W przypadku braku budynku należy przedłożyć pozwolenie na budowę i mapę z wykreślonym przez architekta budynkiem z zaznaczonym miejscem odbioru paliwa gazowego." a budynek dopiero w planach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 KONKURS KONKURS KONKUR !!! Z czyjego to pamietnika? NAPIETY PLAN ZAJEC 1 Wstaje 2 Dupogodzinki przed kompem 3 Jem 4 Dupogodzinki przed kompem 5 Robie byle co 6 Dupogodzinki przed kompem 7 Jem 8 Dupogodzinki przed kompem 9 Kielich/zabawa pod prysznicem 10 Ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 31.03.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 jak rozwiązaliście taki problem - aby uzyskać warunki przyłączenia do sieci gazowej każą do wniosku dołączyć... pozwolenie na budowę. pozwolenie na budowę dostanie się po uzyskaniu warunków przyłączenia, tak? pomocy, bo już się z tym pogubiłem... warunki przylączeniado sieci jakiejkolwiek nie wymagają pozwolenia na budowę jedynie akt notarialny posiadania działki i warunki zabudowy witam A jesli brak jest jeszcze wz to jak mieć pewność że potem te przyłącza sie uzyska? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.03.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 to akurat nie problem, bo można dostać odpowiedź na temat możliwości przyłączenia - czyli czy będą skłonni np. dobudować kawałek gazociągu żeby podłączyć nowych użytkowników. natomiast jeśli chodzi o warunki techniczne to zgodnie z ich zapisem jest tu błędne koło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 to akurat nie problem, bo można dostać odpowiedź na temat możliwości przyłączenia - czyli czy będą skłonni np. dobudować kawałek gazociągu żeby podłączyć nowych użytkowników. natomiast jeśli chodzi o warunki techniczne to zgodnie z ich zapisem jest tu błędne koło.... Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Szydas- ja ok 3 mcy temu załatwiałam warunki przyłacza gazowego i to na dodatek tylko do projektowanego przyłacza i dostałam warunki bez zadnego ale -i nie było potrzebne pozwolenie.No iponoć już można wykonać przyłacze np wod-kan czy enea bez zezwolenia na budowe tylko trzeba zgłosić zamiar budowy w.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.03.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 dzięki wszystkim za odpowiedzi. wygląda na to, że ZG bzdury pisze na swoim własnym druku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 dzięki wszystkim za odpowiedzi. wygląda na to, że ZG bzdury pisze na swoim własnym druku... I to niezłe bzdury, załatwiałam wszystkie przyłącza a nawet wtedy nie myślałam kiedy ruszę z budową, to było rok temu w styczniu bodajże, zero problemów. A enea to sobie w ciulki gra w styczniu miała działać i nic do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 KONKURS KONKURS KONKUR !!! Z czyjego to pamietnika? NAPIETY PLAN ZAJEC 1 Wstaje 2 Dupogodzinki przed kompem 3 Jem 4 Dupogodzinki przed kompem 5 Robie byle co 6 Dupogodzinki przed kompem 7 Jem 8 Dupogodzinki przed kompem 9 Kielich/zabawa pod prysznicem 10 Ide spac czyżby teska to było o Tobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić Bo sobie dziewczyny w tych miniówkach kostki poparzą pokrzywami jak dobrze, że nie noszę spódnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 A tak pozatym to witam wieczorkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.03.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 dzióbek - przygotuj się psychicznie na dłuuuuugie czekanie. mój kolega zdążył się wybudować i jeszcze z miesiąc potem żył na prądzie pożyczonym od sąsiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 dzióbek - przygotuj się psychicznie na dłuuuuugie czekanie. mój kolega zdążył się wybudować i jeszcze z miesiąc potem żył na prądzie pożyczonym od sąsiada.... myślałam że umowa ich do czegoś zobowiązuje , ale widocznie mają gdzieś karne odsetki, dla nich to groszowe sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts