kombi 31.03.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 witam wiecyorowo didi K jak K i kto przyjechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 dzióbek - przygotuj się psychicznie na dłuuuuugie czekanie. mój kolega zdążył się wybudować i jeszcze z miesiąc potem żył na prądzie pożyczonym od sąsiada.... myślałam że umowa ich do czegoś zobowiązuje , ale widocznie mają gdzieś karne odsetki, dla nich to groszowe sprawy Zapomnij nawet o karnych odsetkach. Umowa jest tak skonstruowana, że okres, od jakiego liczy się opóźnienie jest na "świętego-nigdy". Ja czekam już ponad rok, Enea jeszcze nie ma zatwierdzonego projektu (sic!) a co dopiero mówic o wykonawstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 POBUDKA, czyżby wszyscy jeszcze spali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.04.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 POBUDKA, czyżby wszyscy jeszcze spali?? a nie wszyscy ja od rana tak zapracowana, że się zapomniałam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 dzióbek - przygotuj się psychicznie na dłuuuuugie czekanie. mój kolega zdążył się wybudować i jeszcze z miesiąc potem żył na prądzie pożyczonym od sąsiada.... myślałam że umowa ich do czegoś zobowiązuje , ale widocznie mają gdzieś karne odsetki, dla nich to groszowe sprawy Zapomnij nawet o karnych odsetkach. Umowa jest tak skonstruowana, że okres, od jakiego liczy się opóźnienie jest na "świętego-nigdy". Ja czekam już ponad rok, Enea jeszcze nie ma zatwierdzonego projektu (sic!) a co dopiero mówic o wykonawstwie. Wiem nawet się nie łudzę na jakieś karne odsetki, tak to jest z monopolistami, nie ma na nich silnych. Ja chcę mieć tylko prąd . Zobaczymy czy gazownia też tak sobie w ciulki poleci, mają czas do sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 POBUDKA, czyżby wszyscy jeszcze spali?? a nie wszyscy ja od rana tak zapracowana, że się zapomniałam przywitać weekendzik mamy czas odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 POBUDKA, czyżby wszyscy jeszcze spali?? a nie wszyscy ja od rana tak zapracowana, że się zapomniałam przywitać weekendzik mamy czas odpocząć niektórzy nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.04.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja czekam już ponad rok, Enea jeszcze nie ma zatwierdzonego projektu (sic!) a co dopiero mówic o wykonawstwie. A u mnie ENEA domagała się od starostwa pozwolenia na budowę, gdzie wystarczyło zgłoszenie (wspominałam już o tym) i przyszła do mnie we wtorek decyzja Wojewody, że starostwo miało rację i że ENEA nie miała podstaw do żądania pozwolenia i wiecie co.......w piatek poproszono mnie abym przesłała im faxem tą decyzję bo oni jeszcze tego nie mają. Hmmmmm, ciekawe co teraz będzie i kiedy zrobią mi przyłącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.04.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 cóż, po pierwsze primo świadczy to o znajomości przepisów przez pracowników ENEI, po drugie primo o ich chęci zdobycia nowych klientów. Czasami zastanawiam się co oni zrobią z tym swoim prądem jak odłączą wszystkich co sie spóźniają jeden dzień z zapłatą i nie podłączą nikogo nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 tak z ciekawości zapytam - co robicie z ziemią, która zostaje po zasypaniu fundamentów? Z reguły zostaje niezła górka, a często jest to materiał który na ogródek się nie sprawdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam sobotnio - ja dopiero wstałem Ale na swoje usprawiedliwienie powiem że do późna w nocy porządkowałem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.04.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 No i cały czas czeka co gmina zrobi wysłałem im e-mail podpisany cyfrowo z pytaniem o przekształcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 witam- a ja juz zaliczyłam TARGI BUDOWLANE (co uwielbia moja córcia bo obłowi sie długopisami icukierkami)a potem na szaszłyczka naciagnie a mi ręce odpadaja od tych ulotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.04.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja byłem tam wczoraj. też jakiś kilogram makulatury przytargałem... zdziwiło mnie, że tak mało wykonawców, w sensie firm budowlanych, jest obecnych na targach. w zasadzie przypominam sobie jakies 3 wieksze firmy, reszta to instalacje, trochę wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja byłem tam wczoraj. też jakiś kilogram makulatury przytargałem... zdziwiło mnie, że tak mało wykonawców, w sensie firm budowlanych, jest obecnych na targach. w zasadzie przypominam sobie jakies 3 wieksze firmy, reszta to instalacje, trochę wykończeniówki... To warto tam iśc, czy sobie darowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.04.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 tak z ciekawości zapytam - co robicie z ziemią, która zostaje po zasypaniu fundamentów? Z reguły zostaje niezła górka, a często jest to materiał który na ogródek się nie sprawdzi... Hm, też się zastanawiam. Trochę wykorzystałam do obsypania fundamentów od zewnątrz, częśc wywieziono (odpłatnie) i mimo to sporo zostało. Mam nadzieję, że sąsiad który chce wyrównac swój spadzisty teren weźmie, bo wywóz jest dośc drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 KONKURS KONKURS KONKUR !!! Z czyjego to pamietnika? NAPIETY PLAN ZAJEC 1 Wstaje 2 Dupogodzinki przed kompem 3 Jem 4 Dupogodzinki przed kompem 5 Robie byle co 6 Dupogodzinki przed kompem 7 Jem 8 Dupogodzinki przed kompem 9 Kielich/zabawa pod prysznicem 10 Ide spac czyżby teska to było o Tobie?? nie rozumiem???? dlaczego o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 nawozy pod iglaki wysypane, porzadeczki wiosenne zrobione - nie do konca....zostal do posprzatania tarasik...ale to w przyszly tygodniu.... cisza taka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 witam sobotnio grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 KONKURS KONKURS KONKUR !!! Z czyjego to pamietnika? NAPIETY PLAN ZAJEC 1 Wstaje 2 Dupogodzinki przed kompem 3 Jem 4 Dupogodzinki przed kompem 5 Robie byle co 6 Dupogodzinki przed kompem 7 Jem 8 Dupogodzinki przed kompem 9 Kielich/zabawa pod prysznicem 10 Ide spac czyżby teska to było o Tobie?? nie rozumiem???? dlaczego o mnie? tak sobie tylko pomyślałam, żartem oczywiście, bo nikt inny nie zareagował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts