dzióbek 01.04.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam popołudniowo!! Co chwilę pada i nawet grzmi, okropna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam popołudniowo!! Co chwilę pada i nawet grzmi, okropna pogoda gdzie grzmi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam popołudniowo!! Co chwilę pada i nawet grzmi, okropna pogoda gdzie grzmi???? Niestety w Policach, jakiś grad i nawet błyskawica była, ale już przeszło i poszło na wschód, więc pewnie szczecin ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 01.04.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja byłem tam wczoraj. też jakiś kilogram makulatury przytargałem... zdziwiło mnie, że tak mało wykonawców, w sensie firm budowlanych, jest obecnych na targach. w zasadzie przypominam sobie jakies 3 wieksze firmy, reszta to instalacje, trochę wykończeniówki... To warto tam iśc, czy sobie darowac? Witam Wg mnie, to zdecydowanie nie warto. Każda edycja gorsza od poprzedniej. Pamietam jak te targi ruszały. Cała hala pełna wystawców, łącznie z tą mniejszą podsalą, do tego dwa duże namioty i sporo stoisk na zewnątrz. Byłem w piątek i właściwie nic mnie tam nie zainteresowało pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 coś pusto dzisiaj chyba ta pogoda, taka senna,mi się chce cały dzień spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 coś pusto dzisiaj chyba ta pogoda, taka senna,mi się chce cały dzień spać ja udzielalam sie ogrodniczo....nawozik pod iglaczki itp...teraz odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 coś pusto dzisiaj chyba ta pogoda, taka senna,mi się chce cały dzień spać ja udzielalam sie ogrodniczo....nawozik pod iglaczki itp...teraz odpoczynek też bym chciała być na tym etapie: domek i ogródek fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 coś pusto dzisiaj chyba ta pogoda, taka senna,mi się chce cały dzień spać ja udzielalam sie ogrodniczo....nawozik pod iglaczki itp...teraz odpoczynek też bym chciała być na tym etapie: domek i ogródek fajnie haha a teraz bawie sie w licytacje obrazu na allegro.....tak by mi pasowal do sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 01.04.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 haha a teraz bawie sie w licytacje obrazu na allegro.....tak by mi pasowal do sypialni:) Cześć Teska - proszę podaj nr aukcji .. - chętnie zobaczę to dzieło (nie będę przebijał - obiecuję !!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 haha a teraz bawie sie w licytacje obrazu na allegro.....tak by mi pasowal do sypialni:) Cześć Teska - proszę podaj nr aukcji .. - chętnie zobaczę to dzieło (nie będę przebijał - obiecuję !!) hahahaha to zadne dzielo:) 95337801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 i jeszcze 95337840 9553682 - ale z tego to poprosze o rezygnacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Super te obrazki, szczególnie 1i 3 by mi na razie pasowały, ale pewnie na 2 też bym znalazła miejsce . Ale bez obaw najpierw to muszę mieć sciany i zresztą chyba bym się bała kupować na aukcji, tyle ostatnio było afer A który do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 01.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 i jeszcze 95337840 9553682 - ale z tego to poprosze o rezygnacje:) dzieki nr 1 super - trafia i w moje gusta .. nr 2 OK a nr 3 niestety nie moge otworzyc - chyba juz po aukcji Czy Ty jestes 'teska_13' ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 01.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Super te obrazki, szczególnie 1i 3 by mi na razie pasowały, ale pewnie na 2 też bym znalazła miejsce . Ale bez obaw najpierw to muszę mieć sciany i zresztą chyba bym się bała kupować na aukcji, tyle ostatnio było afer A który do sypialni eeee tam - patrzysz u kogo kupujesz .. jak galeria z dużą ilością pozytywnych komentarzy to nie ma się czego obawiać. ja niedawno kupiłem tez na Allegro obraz z trzema nawalonymi murzynkami w galerii Pro-Artists 'http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1401326' .. dotarł bez problemu i wg. opisu .. i bardzo nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 i jeszcze 95337840 9553682 - ale z tego to poprosze o rezygnacje:) dzieki nr 1 super - trafia i w moje gusta .. nr 2 OK a nr 3 niestety nie moge otworzyc - chyba juz po aukcji Czy Ty jestes 'teska_13' ??? W numerze 3 brakuje na końcu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Super te obrazki, szczególnie 1i 3 by mi na razie pasowały, ale pewnie na 2 też bym znalazła miejsce . Ale bez obaw najpierw to muszę mieć sciany i zresztą chyba bym się bała kupować na aukcji, tyle ostatnio było afer A który do sypialni eeee tam - patrzysz u kogo kupujesz .. jak galeria z dużą ilością pozytywnych komentarzy to nie ma się czego obawiać. ja niedawno kupiłem tez na Allegro obraz z trzema nawalonymi murzynkami w galerii Pro-Artists 'http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1401326' .. dotarł bez problemu i wg. opisu .. i bardzo nam się podoba może od galerii tak na to nie zwróciłam uwagi, miałam na mysli osoby prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 i jeszcze 95337840 9553682 - ale z tego to poprosze o rezygnacje:) Fajne te płótna - lubię ten jazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Najnowsze wieści od handlowców z prawobrzeża IKEI NIE BĘDZIE, za blisko berlin i poznań Natomiast oprócz castoramy ma powstać centrum handlowe typu galaxy z kinem i kręgielnią, a na lotnisku w dąbiu jakiś park rozrywki czy coś takiego. Oprócz tego w planach są jeszcze dwa centra handlowe na lewobrzezu Coś za dużo tego wszystkiego, a tu ani ikei ani obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 01.04.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam w godzinach nocnych.Pytanko - orientujecie sie ile moze kosztować mnie uzbrojenie działki w prąd,wodę, gaz (bez kanalizy) gdzie media są w drodze a działka znajduje się 70m od drogi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.04.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 strzelam, ale licz się z wydatkiem koło 30 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts