bodekku 03.04.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 mam na myśli koniec paska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.04.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć! Wybrałem firmę Stroher. Zobacz na stronie: http://www.stroeher.de/index_pl.html wejdź w zakładkę keravette - 316 czerwony szl. cieniowany Doświadczenia niemieckie są takie, że płytki mogą odpadać - jak się je źle ułoży... O szczegółach proponuję Ci porozmawiać (tam też możesz je zobaczyć) w firmie Piramida na ul. Heyki (http://www.piramida.sklep.pl/kontakt.htm). Bardzo dziękuję za oba namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć! Wybrałem firmę Stroher. Zobacz na stronie: http://www.stroeher.de/index_pl.html wejdź w zakładkę keravette - 316 czerwony szl. cieniowany Doświadczenia niemieckie są takie, że płytki mogą odpadać - jak się je źle ułoży... O szczegółach proponuję Ci porozmawiać (tam też możesz je zobaczyć) w firmie Piramida na ul. Heyki (http://www.piramida.sklep.pl/kontakt.htm). Bardzo dziękuję za oba namiary. Bardzo prosze.... a Ty na jakie płytki się nastawiasz? Widziałem że w Euroklinkierze na Obotryckiej mają też jakiś wybór... byłaś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Grzesiek B widze ze budowa coraz bardziej zawansowana .Bardzo fajny kolor dachu czym kryles . Ciekawe jaki bedzie koncowy efekt masz juz moze pomysl na kolor elewacji Dzięi za słowa uznania. Dachówka firmy Brass. Co do elewacji to za niedługo zaczynam kłaść płytki klinkierowe... Witam, Grzesiek, czy to dachówka romańska grafitowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.04.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A ja zaczęłam tydzień od odsiedzenia dwóch godzin na izbie przyjęć na okulistyce - mojej latorośli wpadło coś do oka i to bynajmniej żadna ładna dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.04.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Grzesiek B widze ze budowa coraz bardziej zawansowana .Bardzo fajny kolor dachu czym kryles . Ciekawe jaki bedzie koncowy efekt masz juz moze pomysl na kolor elewacji Dzięi za słowa uznania. Dachówka firmy Brass. Co do elewacji to za niedługo zaczynam kłaść płytki klinkierowe... Witam, Grzesiek, czy to dachówka romańska grafitowa? Nie, to dachówka celtycka - cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.04.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 halo, halo.... ktoś tu się przyznawał, że będzie się budował na ul. Kameliowej w Dobrej. Kto, przyznać mi się tu zaraz, będzie moim sąsiadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Bardzo prosze.... a Ty na jakie płytki się nastawiasz? Widziałem że w Euroklinkierze na Obotryckiej mają też jakiś wybór... byłaś tam? Byłam tam ale niestety jest mały wybór płytek, natomiast bardzo duży cegieł klinkierowych. Już nawet myślałam o przecinaniu cegieł na połowy, żeby zastosowac je zamiast płytek ale jest problem z mocowaniem. No i kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.04.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A ja zaczęłam tydzień od odsiedzenia dwóch godzin na izbie przyjęć na okulistyce - mojej latorośli wpadło coś do oka i to bynajmniej żadna ładna dziewczyna. Doceniając wagę problemu chcę zauważyc, że może lepiej, iż nie była to żadna ładna dziewczyna. Z nią byłoby więcej i pewnie jeszcze poważniejszych kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 03.04.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 halo, halo.... ktoś tu się przyznawał, że będzie się budował na ul. Kameliowej w Dobrej. Kto, przyznać mi się tu zaraz, będzie moim sąsiadem? Witam Dziś rano sprawdzilem numer dzialki, który mi podaleś i wygląda na to, że będziemy sąsiadami "przez miedzę". Twoja działka jest następną po mojej w stronę jeziorka! Niezłe co? Musimy się spotkać i pogadać. Pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.04.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 to na twojej jest teraz ta odkrywka z wielką stertą ziemi? na pewno się niedługo spotkamy na placach budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć! Wybrałem firmę Stroher. Zobacz na stronie: http://www.stroeher.de/index_pl.html wejdź w zakładkę keravette - 316 czerwony szl. cieniowany Doświadczenia niemieckie są takie, że płytki mogą odpadać - jak się je źle ułoży... O szczegółach proponuję Ci porozmawiać (tam też możesz je zobaczyć) w firmie Piramida na ul. Heyki (http://www.piramida.sklep.pl/kontakt.htm). Bardzo dziękuję za oba namiary. Bardzo prosze.... a Ty na jakie płytki się nastawiasz? Widziałem że w Euroklinkierze na Obotryckiej mają też jakiś wybór... byłaś tam? Wy muwicie o przyklejanych plytkach a ja gdzies widzialam takie bez kleju ukladanw na zakladke. Tylko nie pamietam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Klaus Jak tam ekipa ?Jak postępy ?Odezwij się !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Klaus Jak tam ekipa ? Jak postępy ? Odezwij się !! Kończyli dzisiaj układanie chudego betonu pod ławy ale nic więcej nie wiem bo nie byłem na budowie. Dzisiaj Enea odebrała też przyłącze a w zeszłym tygodniu zrobili mi wodę. To na razie wszystkie wieści z pola walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Klaus Jak tam ekipa ? Jak postępy ? Odezwij się !! Kończyli dzisiaj układanie chudego betonu pod ławy ale nic więcej nie wiem bo nie byłem na budowie. Dzisiaj Enea odebrała też przyłącze a w zeszłym tygodniu zrobili mi wodę. To na razie wszystkie wieści z pola walki. Rzucałeś okiem na moją ofertę - czy nie miałeś czasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Wy muwicie o przyklejanych plytkach a ja gdzies widzialam takie bez kleju ukladanw na zakladke. Tylko nie pamietam gdzie Tak, mówimy o płytkach przyklejanych ale nie bardzo umiem sobie wyobrazic układania "na zakładkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 HA, HA otworzyłam stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. Mi się obiło, ma ponoć pozytywną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts