Maggie 03.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 dzióbek, czy wodę robił Ci ktoś związany z wodociągami w Policach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Rzucałeś okiem na moją ofertę - czy nie miałeś czasu ? Mówiąc szczerze nie miałem jeszcze czasu. Postaram się to jutro zrobić. No ale już na pierwszy rzut oka widać, że tobie wyszło taniej. Wysyłałem Ci moją ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Rzucałeś okiem na moją ofertę - czy nie miałeś czasu ? Mówiąc szczerze nie miałem jeszcze czasu. Postaram się to jutro zrobić. No ale już na pierwszy rzut oka widać, że tobie wyszło taniej. Wysyłałem Ci moją ofertę? Kurdę serwer mi zaczął robić backup i nie mogę odebrać. A dostałeś ode mnie e-mail ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.04.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Rzucałeś okiem na moją ofertę - czy nie miałeś czasu ? Mówiąc szczerze nie miałem jeszcze czasu. Postaram się to jutro zrobić. No ale już na pierwszy rzut oka widać, że tobie wyszło taniej. Wysyłałem Ci moją ofertę? Kurdę serwer mi zaczął robić backup i nie mogę odebrać. A dostałeś ode mnie e-mail ?? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.04.2006 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. Mi się obiło, ma ponoć pozytywną opinię Dzióbek, rzuc coś więcej (jeśli możesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.04.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 witam wtorkowo Teska - no to jedziem. może damy radę i przed wielkanocą. w sobotę też się da tam jechać czy lepiej w tygodniu? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.04.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.04.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.04.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.04.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. Mi się obiło, ma ponoć pozytywną opinię Dzióbek, rzuc coś więcej (jeśli możesz). nie mogę nic więcej powiedzieć, tak jak pisałam tylko słyszałam 2 takie opinie, jedna znajoma go chciała ale nie miał wtedy czasu i wzięła jakiś partaczy których zwolniła, ale skąd ona wie o nim to nie wiem. Skontaktowaabym się z nią tylko to taka dalsza znajoma i spotkałam ją na budowie, nie mam bliższych namiarów, ale jak ją spotkam to podpytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.04.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 dzióbek, czy wodę robił Ci ktoś związany z wodociągami w Policach? Dopiero będzie robił, w tym tygodniu spotkamy się na działce i ustalamy szczegóły - mnie najbardziej interesuje cena ale czy to jest ten od wodociągów to nie wiem dopiero się dowiem, wiem tylko że robił wodę wszystkim naokoło. Jak się spotkam i będę wiedzieć więcej dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.04.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił Monka, Polanowski ma na imię Andrzej (wiem bo robił u mnie dach...). Nawiasem mówiąc świat jest bardzo mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 witam wtorkowo grupkę.......cale szczescie sloneczko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.04.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił Monka, Polanowski ma na imię Andrzej (wiem bo robił u mnie dach...). Nawiasem mówiąc świat jest bardzo mały eee trochę namieszałm Polanowski u mnie nie robił bo on robi dach jako podwykonawca a my dachowców mieliśmy innych. Natomiast strop i ściany szczytowe robił u nas Roman (nie pamiętam nazwiska) jest to znajomy Krzaka i został przez niego polecony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 04.04.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił Monka, Polanowski ma na imię Andrzej (wiem bo robił u mnie dach...). Nawiasem mówiąc świat jest bardzo mały Witam wszystkich Andrzej Polanowski wykańczał u mnie kiedyś poddasze użytkowe - osobiście moje z nim doświadczenia nie są najlepsze. Jeżeli ktoś chce to więcej na priv. Ale ponoć ciesiółkę i dachy robi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił Monka, Polanowski ma na imię Andrzej (wiem bo robił u mnie dach...). Nawiasem mówiąc świat jest bardzo mały Witam wszystkich Andrzej Polanowski wykańczał u mnie kiedyś poddasze użytkowe - osobiście moje z nim doświadczenia nie są najlepsze. Jeżeli ktoś chce to więcej na priv. Ale ponoć ciesiółkę i dachy robi lepiej. ten facet ( chyba) robil u mojej sasiadki - uciekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.04.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Andrzej Polanowski wykańczał u mnie kiedyś poddasze użytkowe - osobiście moje z nim doświadczenia nie są najlepsze. Jeżeli ktoś chce to więcej na priv. Ale ponoć ciesiółkę i dachy robi lepiej. ten facet ( chyba) robil u mojej sasiadki - uciekl no to chyba czy na pewno? no to teraz dla równowagi coś pozytywnego robił dach u mojej znajomej. Współpraca układała się bez zarzutów, dach zrobiony dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.04.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił Monka, Polanowski ma na imię Andrzej (wiem bo robił u mnie dach...). Nawiasem mówiąc świat jest bardzo mały Witam wszystkich Andrzej Polanowski wykańczał u mnie kiedyś poddasze użytkowe - osobiście moje z nim doświadczenia nie są najlepsze. Jeżeli ktoś chce to więcej na priv. Ale ponoć ciesiółkę i dachy robi lepiej. ten facet ( chyba) robil u mojej sasiadki - uciekl U mnie zrobił bez zarzutu. Robił dach + system rynnowy. Współpraca OK! Ja mogę go tylko polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 04.04.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ten facet ( chyba) robil u mojej sasiadki - uciekl no to jest chyba właśnie jego problem jak coś dzieje się nie tak ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts