Teska 06.04.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Dzis znow mam dzien schizy nad mysleniem - wynajac czy sprzedac mieszkanie juz mnie to meczy okropnie Jeżeli cię na to stać to lepiej wynająć bo ceny mieszkań stale rosną. Chyba, że kredyt na tyle jest uciążliwy, że lepiej jest sprzedać i podreperować budżet. My sami będziemy się zastanawiać, bo nasz syn ma 10 lat i nie wiadomo czy za 10 lat nie będzie potrzebował mieszkania. Asia hmm...ja kiedys tez tak myslalam.....ale poki co ma sie wyksztalcic...no i bozia dala mu dwie rece....mieszkanie sprzedalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.04.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja się czyści piaskowiec? Chciałam po zimie wyczyścić kominek a nie chcę eksperymentować. w kastoramie jest hagesan do czysczczenia piaskowca. oj! wielkie dziękizapisuję już sobie tę nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 witam grupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 06.04.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Moje wieści z frontu. Zadzwonił dotychczasowy wykonawca i przekazał, że ściąga drugą swoją ekipę, ponoc doświadczonych ludzi o "... innych cechach charakteru..." i gwarantuje tempo oraz jakośc robót. Wycofuje również zarzuty wobec kierownika, kładąc je na karb "rozwydrzenia" poprzednich podwładnych. W tej sytuacji nie mam podstaw do zerwania umowy. Zobaczymy, jak będzie. Mam nadzieję, że ten nieprzyjemny incydent zmobilizuje go do lepszej pracy i wszystko zakończy się dobrze. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 06.04.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Czy jest na forum księgowa? Potrzebuję małej podpowiedzi! Jest jest .. moja lepsza połowa Ula - czyli 'Ulanka' .. ma dziś audyt czyli urwanie d...y, więc jeśli masz jakieś pytanie napisz do mnie na priva pozdr/ Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.04.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Klaus jesli chodz o silke to E 24 + 12 ma tylko 0,29 Pustak poryzowaty 44 dla sciany jednowarstwowej 0,31 To jaka zamierzasz zastosowac sciane z silki zeby bylo 0,18 Silka18 i 15cm wełny o współczynniku Rd=4,15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.04.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Klaus mam mieszkanie przy ul. Krzywoustego w kamienicy. 100 mkw. Z tego co wiem te mieszkania osiągają dobre ceny. Być może będą jeszcze lepsze ale tego Ci nikt nie powie. Na twoim miejscu poszedłbym do dobrego biura nieruchomości i kupiłbym poradę. Jle dzisiaj a ile za jakiś czas. Tak czy inaczej wolałbym pozbyć się kredytu i zacząć oszczędzać na mieszkanie dla syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.04.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Tylko Klaus nie musi tak na mnie naskakiwac Znasz to powiedzenie? "Kto się lubi ten się czubi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.04.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Klausowi budowa chyba podnosi testosteron Ja mam zawsze dużo testosteronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.04.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Dzieki dziewczyny No nasza decyzja tez sklania sie ku sprzedazy coraz bardziej. Maggi owszem moze nie chciec mieszkac w szczecinie ( tfu, tfu ), ale wtedy moglby sprzedac mieszkanie i miec kase na co innego. Mam na 1-szym pietrze. Asia no wlasnie , wolalabym zeby ktos za mnie zadecydowal OK Agnieszka, ja zadecyduję. Sprzedawaj. Po pierwsze - jeśli dla syna, to nie wiesz, czy będzie chciał tu mieszkac, jeśli nawet tak, to kiedy i czy koniecznie w tak dużym, poza tym samo centrum - daleko do parku, czy innej zieleni a zacznie to miec znaczenie, jak "się rozmnoży". Po drugie - znalezienie najemcy (raczej firmy, bo dla indywidualnego najemcy lokalizacja wbrew pozorom nie jest super atrakcyjna) a potem nadzór nad wynajmowaną chałupą jest upierdliwy. Znam to z doświadczenia bratowej męża, która miała 120-metrowe mieszkanie na Krzywoustego (splacała z wynajmu krzedyt) i po roku szarpania z ulgą je sprzedała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 MHm, Ty wiesz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.04.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Cholera, znowu odpisywałam bezpośrednio po przeczytaniu kolejnego posta, więc wychodzi coś bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Silka18 i 15cm wełny o współczynniku Rd=4,15 Która wełna ma taki współczynnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Klausowi budowa chyba podnosi testosteron Ja mam zawsze dużo testosteronu. Uważaj, to może byc niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.04.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Adria, bardzo proszę, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.04.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Dzieki dziewczyny No nasza decyzja tez sklania sie ku sprzedazy coraz bardziej. Maggi owszem moze nie chciec mieszkac w szczecinie ( tfu, tfu ), ale wtedy moglby sprzedac mieszkanie i miec kase na co innego. Mam na 1-szym pietrze. Asia no wlasnie , wolalabym zeby ktos za mnie zadecydowal OK Agnieszka, ja zadecyduję. Sprzedawaj. Po pierwsze - jeśli dla syna, to nie wiesz, czy będzie chciał tu mieszkac, jeśli nawet tak, to kiedy i czy koniecznie w tak dużym, poza tym samo centrum - daleko do parku, czy innej zieleni a zacznie to miec znaczenie, jak "się rozmnoży". Po drugie - znalezienie najemcy (raczej firmy, bo dla indywidualnego najemcy lokalizacja wbrew pozorom nie jest super atrakcyjna) a potem nadzór nad wynajmowaną chałupą jest upierdliwy. Znam to z doświadczenia bratowej męża, która miała 120-metrowe mieszkanie na Krzywoustego (splacała z wynajmu krzedyt) i po roku szarpania z ulgą je sprzedała. ok, sprzedaje Bylismy w biurze nieruchomosci. Nastawiamy sie na sprzedaz, chyba ze znajdzie sie bardzo dobry rewelacyjny najemca. Dzieki za rady, byly naprawde pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.04.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ok, sprzedaje Bylismy w biurze nieruchomosci. Nastawiamy sie na sprzedaz, chyba ze znajdzie sie bardzo dobry rewelacyjny najemca. Dzieki za rady, byly naprawde pomocne. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam wszystkich wieczorkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 06.04.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 [bAgnieszka1 ][/b]eśli zamierzasz sprzedać to mieszkanie to spróbuj najpierw bez pośredników ja właśnie swoje sprzedałam nie było żadnego problemu w piątek ukazało się ogłoszenie w kontaktach a we wtorek już miałam kupca mieszkanie 74m. ogólnie jest duży popyt na mieszkania.Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts