Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich wieczorkowo.

przy czym dzis? :lol:

Na razie z samym kompem :x

Ostatnio na nic nie mam ochoty.

Czekam na gminne rozstrzygnięcia i zamartwiam się co będzie. Mam nadzieję że jakoś te dwa tygodnie przeżyję.

Ale jutro jedna impreza w sobotę do szwagra więc będzie się działo.

P.S.

No i coraz cieplej czyli impreza Forumowa też się zbliża.

miraśka kupuj stal i jak będziesz kupowała w hurtostalu to ew. rozmowy przy zakupie stali i pozostawienia jej u nich w depozycie prowadz z szefem firmy p.andrzej grochala jak się nie uda depozyt to kupuj i ew. złóż ją u kogoś zaufanego ceny stali poszły juz do góry i mają tędęcje iść nadal w górę ,,TO WSZYSTKO PRZEZ SKOŚNOOKICH,, znam temat obracam się zawodowo wokół hurtostalu TRANSPORT STALI 0607 206 625

miraśka kupuj stal i jak będziesz kupowała w hurtostalu to ew. rozmowy przy zakupie stali i pozostawienia jej u nich w depozycie prowadz z szefem firmy p.andrzej grochala jak się nie uda depozyt to kupuj i ew. złóż ją u kogoś zaufanego ceny stali poszły juz do góry i mają tędęcje iść nadal w górę ,,TO WSZYSTKO PRZEZ SKOŚNOOKICH,, znam temat obracam się zawodowo wokół hurtostalu TRANSPORT STALI 0607 206 625

Kombi, to poradź jeszcze, czy tylko tam warto pytac o ceny?

Witam wieczorkiem :lol:

Ostatnio miałam 2 dni takiego doła :evil: :evil: że wszystko mi się odechciało łącznie z budowaniem. Dzisiaj na szczęście moja córcia była wyjatkowo grzeczna i obyło się bez z krzyków jak trzabyło wracać do domu z podwórka, że poprawiła mi nastrój :lol: :lol: Ale jutro się dowiem do kogo trafił mój projekt i jak do pani X to się ząłamie, bo nie wiem czy tyle na mnie poczekaja moi górale :-? :-?

Kombi, to poradź jeszcze, czy tylko tam warto pytac o ceny?

też jestem ciekawa?? Słyszałam coś o centrostalu, mieli rok temu dobre ceny :roll:

ZALEŻY CO SIĘ CHCE KUPIĆ JEST TEż skład stali z demobilu gdzie tez taka stal mozna wykorzystać przy budowie tz różne heby ceowniki itp ,itd jesli macie pytania i zapytania służe pomoca co gdzie i lokalizacjami hurtowni najszybciej mnie zlokalizowac na miejscu tj. plac hurtostalu ,auto LUBLIN Z DWÓKUŁKA ,,DŁUŻYCA.. LUB TEL 607 206 625 sory że to komurka ale to najszybszy kontakt

ok, sprzedaje :p

Bylismy w biurze nieruchomosci. Nastawiamy sie na sprzedaz, chyba ze znajdzie sie bardzo dobry rewelacyjny najemca.

Dzieki za rady, byly naprawde pomocne.

Powodzenia.

Takie duże i w takim miejscu to też bym sprzedawała teraz. Ztego co ostatnio czytałam to przewiduje się największy popyt na małe mieszkania, pewnie będzie to miało zwiazek z rosnacymi opłatami. :p

Ostatnio miałam 2 dni takiego doła :evil: :evil: że wszystko mi się odechciało łącznie z budowaniem. Dzisiaj na szczęście moja córcia była wyjatkowo grzeczna i oby się bez z krzyków jak trzabyło wracać do domu z podwórka, że poprawiła mi nastrój :lol: :lol: Ale jutro się dowiem do kogo trafił mój projekt i jak do pani X to się ząłamie, bo nie wiem czy tyle na mnie poczekaja moi górale :-? :-?

A cóż to za megiera, ta pani X, że aż tak bardzo psuje Ci nastrój?

Ostatnio miałam 2 dni takiego doła :evil: :evil: że wszystko mi się odechciało łącznie z budowaniem. Dzisiaj na szczęście moja córcia była wyjatkowo grzeczna i oby się bez z krzyków jak trzabyło wracać do domu z podwórka, że poprawiła mi nastrój :lol: :lol: Ale jutro się dowiem do kogo trafił mój projekt i jak do pani X to się ząłamie, bo nie wiem czy tyle na mnie poczekaja moi górale :-? :-?

A cóż to za megiera, ta pani X, że aż tak bardzo psuje Ci nastrój?

ja jeszcze nie wiem czy do niej trafił mój projekt, ale krążą o niej legendy, niektórzy forumowicze też mieli tu z nią doczynienia - 2 miesiące czekania murowane i jakieś problemy robi :evil: :evil:

ZALEŻY CO SIĘ CHCE KUPIĆ JEST TEż skład stali z demobilu gdzie tez taka stal mozna wykorzystać przy budowie tz różne heby ceowniki itp ,itd jesli macie pytania i zapytania służe pomoca co gdzie i lokalizacjami hurtowni najszybciej mnie zlokalizowac na miejscu tj. plac hurtostalu ,auto LUBLIN Z DWÓKUŁKA ,,DŁUŻYCA.. LUB TEL 607 206 625 sory że to komurka ale to najszybszy kontakt

OK. Wyjaśnij jednak, czy np. taki HEB z demobilu jeszcze naprawdę nadaje się do wykorzystania? Mam w projekcie Heb 180/10660.

Trobe, nie wiesz o co chodzi z tymi ekipami???

:lol:

Cholera, znowu odpisywałam bezpośrednio po przeczytaniu kolejnego posta, więc wychodzi coś bez sensu. Adria, odezwij się. Jeśli możesz, daj na priv jakiś telefon do siebie, bo chyba to nie temat na forumowe pisanie. Proszę (bardzo) o pilną reakcję, bo czas działa na moją niekorzyśc.

Widzisz, ja też odpisywałam po przeczytaniu twojego pierwszego w tej sprawie posta i chciałam ci pomóc, żebyś nie została na lodzie. A teraz narobiłam ci zamieszania. Cholera!

Patrz na priv.

ja jeszcze nie wiem czy do niej trafił mój projekt, ale krążą o niej legendy, niektórzy forumowicze też mieli tu z nią doczynienia - 2 miesiące czekania murowane i jakieś problemy robi :evil: :evil:

Rozumiem, że to "osoba wielce urzędowa", co ma w nosie muchy. No cóż, skoro nie ma pewności, że Twój projekt trafi do niej, nie zamartwiaj się już teraz. Na to zawsze będzie czas. Może architekt mógłby pomóc? Oni czasem maja różne układy. (Nie pamietam, czy masz projekt gotowy, czy indywidualny.)

Rozumiem, że to "osoba wielce urzędowa", co ma w nosie muchy. No cóż, skoro nie ma pewności, że Twój projekt trafi do niej, nie zamartwiaj się już teraz. Na to zawsze będzie czas. Może architekt mógłby pomóc? Oni czasem maja różne układy. (Nie pamietam, czy masz projekt gotowy, czy indywidualny.)

Mój gotowy, a architekt to miał układy ale kiedyś tylko zapomina o tym powiadamiać i leci na starej opini. A doła to miałam z innego powodu, moze to zima, moze 7 miesiecy bez chłopa + trzylatka która sie nie słucha a mama gadaj sobie zdrów. Dzisiaj mi minęło a jutro zobaczymy :-? :-?

Mój gotowy, a architekt to miał układy ale kiedyś tylko zapomina o tym powiadamiać i leci na starej opini. A doła to miałam z innego powodu, moze to zima, moze 7 miesiecy bez chłopa + trzylatka która sie nie słucha a mama gadaj sobie zdrów. Dzisiaj mi minęło a jutro zobaczymy :-? :-?

Na "doła" polecam greckie czerwone półsłodkie "Imiglykos". Najlepiej wieczorkiem, kiedy bestyjka :wink: już śpi.

Na "doła" polecam greckie czerwone półsłodkie "Imiglykos". Najlepiej wieczorkiem, kiedy bestyjka :wink: już śpi.

Wiem praktykuje, jedyna chwila wytchnienia po całym dniu, a teraz to mi jakoś zasmakował cincin pomarańczowy z lodem :lol: :lol:

Sprzedaz kusi mnie tym ze pozbede sie kredutu i bede sobie zyc spokojnie, nie zawracajac sobie glowe co sie dzieje w wynajetym mieszkaniu, ze trzeba bedzie odremontowac je, czy kase mi zaplaca na czas itp. No ale rozterka to to ze za 15 lat nie bedzie mieszkania dla syna :-?

i co robic? :roll:

Syn pewnie świetnie sobie poradzi, od czego sa kredyty, a kto wie co tam będzie za kolejne 10-15 lat. A 100 metrowe mieszkanie w centrum miasta...hmm, może lepiej od razu sie go pozbyc i kupic nieco mniejsze w nowym budownictwie w dobrej dzielnicy, nie wykańczać za mocno, wynająć, a za jakis czas będzie dla syna. :D Hm?