bryta 09.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam niedzielnie. Bardzo fajny jest Przestrony z muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 09.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.04.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Coraz bardziej przekonujemy się do Przestronnego. Może ktoś widział w swojej okolicy taki dom? http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=23&IdKolekcji=20 w koscinie na łabedziej stoi. Dzięki sprawdzę na mapie gdzie ten Kościan. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.04.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam niedzielnie I znów dziś dmucha Jednak wyciągnę z szafy te czapki i szaliki to zaraz zrobi się lato Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.04.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Coraz bardziej przekonujemy się do Przestronnego. Może ktoś widział w swojej okolicy taki dom? http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=23&IdKolekcji=20 w koscinie na łabedziej stoi. Dzięki sprawdzę na mapie gdzie ten Kościan. Asia chyba kościno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.04.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam niedzielnie I znów dziś dmucha Jednak wyciągnę z szafy te czapki i szaliki to zaraz zrobi się lato Asia ja jeszcze nie chowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Od kilku dni próbuje się dodzwonić do mojego wykonawcy na komórkę, a tam mi tylko odpowiada wybierz numer, a poponownym wyborze tego samego numeru gada to samo. Ciekawe co to znaczy?? Czyzby zmienił numer i nie powiadomił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Agnieszka1 Gdzie jest to prywatne przedszkole, które tak zachwałałaś w jednym wątku, znajoma szuka w szczecinie sprawdzonego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Coraz bardziej przekonujemy się do Przestronnego. Może ktoś widział w swojej okolicy taki dom? http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=23&IdKolekcji=20 w koscinie na łabedziej stoi. Dzięki sprawdzę na mapie gdzie ten Kościan. Asia Kościno za Dolujami, trzeba skrecic na przeclaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ...ale wiatr....malo glowy nie urwie...a mialam dalej ogrodniczo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.04.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ...ale wiatr....malo glowy nie urwie...a mialam dalej ogrodniczo..... A ile u Was jest stopni i czy swieci slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.04.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ...ale wiatr....malo glowy nie urwie...a mialam dalej ogrodniczo..... A ile u Was jest stopni i czy swieci slonce U mnie na termometrze w południe było tylko 8, ale wiatrzycho okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.04.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ...ale wiatr....malo glowy nie urwie...a mialam dalej ogrodniczo..... A ile u Was jest stopni i czy swieci slonce U mnie na termometrze w południe było tylko 8, ale wiatrzycho okropne Miejmy nadzieje ze na swieta bedzie cieplo i slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 09.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 witam i podnoszę bo spadamy a ja lekture poczytać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 09.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich i życzę miłego najbliższego TYGODNIA! Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie najtaniej możemy kupić wkłady kominowe tzn. wszystko co montujemy w kominach ?Potrzebuje pilnie wiedzieć, bo jutro, pojutrze muszę kupić.Pozdrawiam cieplutko wszystkich nowych i mniej nowych, a przede wszystkim elitę forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 09.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Sam to będziesz montować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 10.04.2006 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam Szczeciniakow, Czy ktos ostatnio z Was robil przylacze elektryczne? Mam dylemat cenowy za robocizne przy wykonaniu tegoz. W zwiazku z tym dwa pytania. Na granicy mam juz skrzynke ZK, warunki tez. Chodzi o postawienie i podlaczenie skrzynki na licznik (tuz przy ZK ) i ze 2 metry dalej drugiej (tymczasowej) aby wykonawca sie mogl podlaczyc z betoniarka itp. Elektryk za sama robocizne zaspiewal 1200zl. Oczywiscie za materialy skrzynki,kabel place ekstra. Pytanie 1. czy ta cena to przegiecie czy tak u nas kosztuje? Pytanie 2. czy naprawde ta druga skrzynka jest konieczna, czy mozna sie po prostu podlaczyc z kablem do tej skrzynki z licznikiem (oczywiscie jakos wtyczki zabezpieczajac)? Mialy byc dwa pytania, ale postawie trzecie Jak rozwiazywaliscie to na swoich budowach? Pozdrowienia prawie wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam Szczeciniakow, Czy ktos ostatnio z Was robil przylacze elektryczne? Mam dylemat cenowy za robocizne przy wykonaniu tegoz. W zwiazku z tym dwa pytania. Na granicy mam juz skrzynke ZK, warunki tez. Chodzi o postawienie i podlaczenie skrzynki na licznik (tuz przy ZK ) i ze 2 metry dalej drugiej (tymczasowej) aby wykonawca sie mogl podlaczyc z betoniarka itp. Elektryk za sama robocizne zaspiewal 1200zl. Oczywiscie za materialy skrzynki,kabel place ekstra. Pytanie 1. czy ta cena to przegiecie czy tak u nas kosztuje? Pytanie 2. czy naprawde ta druga skrzynka jest konieczna, czy mozna sie po prostu podlaczyc z kablem do tej skrzynki z licznikiem (oczywiscie jakos wtyczki zabezpieczajac)? Mialy byc dwa pytania, ale postawie trzecie Jak rozwiazywaliscie to na swoich budowach? Pozdrowienia prawie wiosenne. hmm..ja jak budowalam...nie mialam pradu wogole wykonawca mial agregat....stan surowy tak wlasnie wybudowal...natomiast jak juz prad byl...to mialam w skrzynce zrobione zabezpieczenie i tam bezposrednio sie podlaczali....tzn urzadzenia podlaczali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam Szczeciniakow, Czy ktos ostatnio z Was robil przylacze elektryczne? Mam dylemat cenowy za robocizne przy wykonaniu tegoz. W zwiazku z tym dwa pytania. Na granicy mam juz skrzynke ZK, warunki tez. Chodzi o postawienie i podlaczenie skrzynki na licznik (tuz przy ZK ) i ze 2 metry dalej drugiej (tymczasowej) aby wykonawca sie mogl podlaczyc z betoniarka itp. Elektryk za sama robocizne zaspiewal 1200zl. Oczywiscie za materialy skrzynki,kabel place ekstra. Pytanie 1. czy ta cena to przegiecie czy tak u nas kosztuje? Pytanie 2. czy naprawde ta druga skrzynka jest konieczna, czy mozna sie po prostu podlaczyc z kablem do tej skrzynki z licznikiem (oczywiscie jakos wtyczki zabezpieczajac)? Mialy byc dwa pytania, ale postawie trzecie Jak rozwiazywaliscie to na swoich budowach? Pozdrowienia prawie wiosenne. witaj.....a gdzi sie budujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 witam poniedzialkowo grupkę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts