kinimoD 11.04.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Spokojnie Jestem w pracy i w innej strefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ten czas postów mogliby zmienic bo przeciez jest 8.20 musisz sama sobie zmienić czas w profilu swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Spokojnie Jestem w pracy i w innej strefie to u Ciebie pewnie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Spokojnie Jestem w pracy i w innej strefie my sie nie martwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Spokojnie Jestem w pracy i w innej strefie my sie nie martwimy Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Spokojnie Jestem w pracy i w innej strefie my sie nie martwimy jak to się nie martwimy? Bardzo się martwimy! Trzeba się troszczyć o całą brać budującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 to u Ciebie pewnie cieplutko 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Spokojnie Jestem w pracy i w innej strefie my sie nie martwimy jak to się nie martwimy? Bardzo się martwimy! Trzeba się troszczyć o całą brać budującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 to u Ciebie pewnie cieplutko 27 zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a u nas ziąb. ja chcę też 27st ciepła Didi - wsadziłam w ziemię krzaki na wekend - nie zmarzną? a sąsiad wczoraj rozpoczął sezon ogrodniczy - kosił trawę nie znam się ale wydaje się że letko przegiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 to u Ciebie pewnie cieplutko 27 zazdroszczę Lubie cieplo ale teraz wolalbym marznac przy 'swoich' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a jaką polecacie kosiarkę na 1000 m2 spalinową, z własnym napędem i tanią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a u nas ziąb. ja chcę też 27st ciepła Didi - wsadziłam w ziemię krzaki na wekend - nie zmarzną? a sąsiad wczoraj rozpoczął sezon ogrodniczy - kosił trawę nie znam się ale wydaje się że letko przegiął 1. jeśli są to krzaki z bryłą korzeniową to powinno być spoko, choć ja bym się jeszcze wstrzymała ze 2 tyg 2. koszenie? zdecydowanie za wcześnie, ciekawe jak po dzisiejszym przymrozku czuje się ta trawka Generalnie po takiej zimie trochę trzeba odczekać z większością prac ogrodniczych. Teraz jak najbardziej można przycinać, zrobić wiązania przy drzewkach i posiać nasionka ziół, maciejki i innych podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a jaką polecacie kosiarkę na 1000 m2 spalinową, z własnym napędem i tanią w zeszłym roku Teska kupowała w castoramie ogólnie są dobre kosiareczki, więc....., zwóć uwagę na szerokość koszenia, na moc silnika i jaki to silnik (nie wiem jak to się pisze) ale briks lepszy niż honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Mam pytanie. Czy ktoś wie gdzie mozna kupić tanio beton z dowozem i pompą?? Będziemy wdzięczni za namiar swego czasu bylo najtaniej w Thomas beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja też pozdrawiam wtorkowo ja znowu z pytan ogrodniczych....kurka zmarzły mi begonie zapomnialam wstawic do domu ano i mrozu takiego nie zapowiadali....u mnie o 6 rano bylo -5....i co wyrzucic???? czu moze jakos odbija??? i do tego posadzilam wisienke...zalalam wiadrem wody.....no i tak sobie mysle....zmarzla czy nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam wszystkich wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a jaką polecacie kosiarkę na 1000 m2 spalinową, z własnym napędem i tanią w zeszłym roku Teska kupowała w castoramie ogólnie są dobre kosiareczki, więc....., zwóć uwagę na szerokość koszenia, na moc silnika i jaki to silnik (nie wiem jak to się pisze) ale briks lepszy niż honda dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 będę lokalna patriotka i walne 200 posta w rodzimej grupce a co mi szkodzi ale fajnie -kosiareczke juz kupuja ,a tu człowiek jeszcze budowy nie zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a jaką polecacie kosiarkę na 1000 m2 spalinową, z własnym napędem i tanią w zeszłym roku Teska kupowała w castoramie ogólnie są dobre kosiareczki, więc....., zwóć uwagę na szerokość koszenia, na moc silnika i jaki to silnik (nie wiem jak to się pisze) ale briks lepszy niż honda ja kupilam za calkiem fajne pieniadze cos 800zł...z napedem. w makro.jak narazie nic sie z nia nie dzialo...silnik brigs cos tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts