Miraśka 11.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja też pozdrawiam wtorkowo ja znowu z pytan ogrodniczych....kurka zmarzły mi begonie zapomnialam wstawic do domu ano i mrozu takiego nie zapowiadali....u mnie o 6 rano bylo -5....i co wyrzucic???? czu moze jakos odbija??? wyrzucic zawsze zdażysz,zostaw bidulki moze odzyja przy słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a jaką polecacie kosiarkę na 1000 m2 spalinową, z własnym napędem i tanią http://www.stihl.pl/foto/products/foto/product_248.bmp tania pewnie nie jest ale slyszalem ze sa b. dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Delf a ile ma powierzchni uzytkowej dom Twojej psiapsiulki .Za kazdym razem jak tam jestem to bardzo mi sie jej dom podoba . Swietny projekt Będzie ze 200 A o ktorym domku w ogole mowicie? Tez sie chetnie przygladne. Delf: z tym dogladaniem budowy to.... trzymam za slowo O domu z czarnym dachem ,wyglada swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 1. jeśli są to krzaki z bryłą korzeniową to powinno być spoko, choć ja bym się jeszcze wstrzymała ze 2 tyg 2. koszenie? zdecydowanie za wcześnie, ciekawe jak po dzisiejszym przymrozku czuje się ta trawka Generalnie po takiej zimie trochę trzeba odczekać z większością prac ogrodniczych. Teraz jak najbardziej można przycinać, zrobić wiązania przy drzewkach i posiać nasionka ziół, maciejki i innych podobnych 1. uuu, mam nadzieję że thujom nic nie będzie, oczywiście były z bryłą. 2. pewnie trawka cierpi 3. co to te wiązania? a wierzbę hakuro można ciąć teraz? wydaje mi się że widziałam zalążki pąków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 to u Ciebie pewnie cieplutko 27 zazdroszczę Lubie cieplo ale teraz wolalbym marznac przy 'swoich' Tez zazdroszcze to pewnie sasiedzie i opalenizna u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam grupke..... bladym swietem.....zakupilam mebelki ogrodowe.....stol ,dwie ławki plus fotel......ale sie ciesze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja też pozdrawiam wtorkowo ja znowu z pytan ogrodniczych....kurka zmarzły mi begonie zapomnialam wstawic do domu ano i mrozu takiego nie zapowiadali....u mnie o 6 rano bylo -5....i co wyrzucic???? czu moze jakos odbija??? i do tego posadzilam wisienke...zalalam wiadrem wody.....no i tak sobie mysle....zmarzla czy nie???? co do begoni, to one są miękkie więc szybko przemarzają, musisz sprawdzić czy przemarzły tylko kwiaty czy też łodygi, jeśli łodygi też a nie mają bocznych odrostów to już nic z nich nie będzie co do wisienki - jeśli dobrze ją zalałaś i miała bryłę korzeniową to powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 1. jeśli są to krzaki z bryłą korzeniową to powinno być spoko, choć ja bym się jeszcze wstrzymała ze 2 tyg 2. koszenie? zdecydowanie za wcześnie, ciekawe jak po dzisiejszym przymrozku czuje się ta trawka Generalnie po takiej zimie trochę trzeba odczekać z większością prac ogrodniczych. Teraz jak najbardziej można przycinać, zrobić wiązania przy drzewkach i posiać nasionka ziół, maciejki i innych podobnych 1. uuu, mam nadzieję że thujom nic nie będzie, oczywiście były z bryłą. 2. pewnie trawka cierpi 3. co to te wiązania? a wierzbę hakuro można ciąć teraz? wydaje mi się że widziałam zalążki pąków te wierzbe mozesz...generalnie czytalam ze je nalezy w lutym przyciac bardzo mocno....ja w zeszlym roku przycielam w maju...i tez urosnal wiechec w tym roku przycielam calkiem krotko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja też pozdrawiam wtorkowo ja znowu z pytan ogrodniczych....kurka zmarzły mi begonie zapomnialam wstawic do domu ano i mrozu takiego nie zapowiadali....u mnie o 6 rano bylo -5....i co wyrzucic???? czu moze jakos odbija??? i do tego posadzilam wisienke...zalalam wiadrem wody.....no i tak sobie mysle....zmarzla czy nie???? co do begoni, to one są miękkie więc szybko przemarzają, musisz sprawdzić czy przemarzły tylko kwiaty czy też łodygi, jeśli łodygi też a nie mają bocznych odrostów to już nic z nich nie będzie co do wisienki - jeśli dobrze ją zalałaś i miała bryłę korzeniową to powinno być dobrze lodygi wygladaja na calkiem ok....ale odrosty i liscie...trafilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 to u Ciebie pewnie cieplutko 27 zazdroszczę Lubie cieplo ale teraz wolalbym marznac przy 'swoich' Tez zazdroszcze to pewnie sasiedzie i opalenizna u Ciebie No wlasnie z tym to kiepsko bo pracuje 1200-1800 i 0000-0600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja też pozdrawiam wtorkowo ja znowu z pytan ogrodniczych....kurka zmarzły mi begonie zapomnialam wstawic do domu ano i mrozu takiego nie zapowiadali....u mnie o 6 rano bylo -5....i co wyrzucic???? czu moze jakos odbija??? i do tego posadzilam wisienke...zalalam wiadrem wody.....no i tak sobie mysle....zmarzla czy nie???? co do begoni, to one są miękkie więc szybko przemarzają, musisz sprawdzić czy przemarzły tylko kwiaty czy też łodygi, jeśli łodygi też a nie mają bocznych odrostów to już nic z nich nie będzie co do wisienki - jeśli dobrze ją zalałaś i miała bryłę korzeniową to powinno być dobrze lodygi wygladaja na calkiem ok....ale odrosty i liscie...trafilo... to przytnij i poczekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 1. jeśli są to krzaki z bryłą korzeniową to powinno być spoko, choć ja bym się jeszcze wstrzymała ze 2 tyg 2. koszenie? zdecydowanie za wcześnie, ciekawe jak po dzisiejszym przymrozku czuje się ta trawka Generalnie po takiej zimie trochę trzeba odczekać z większością prac ogrodniczych. Teraz jak najbardziej można przycinać, zrobić wiązania przy drzewkach i posiać nasionka ziół, maciejki i innych podobnych 1. uuu, mam nadzieję że thujom nic nie będzie, oczywiście były z bryłą. 2. pewnie trawka cierpi 3. co to te wiązania? a wierzbę hakuro można ciąć teraz? wydaje mi się że widziałam zalążki pąków te wierzbe mozesz...generalnie czytalam ze je nalezy w lutym przyciac bardzo mocno....ja w zeszlym roku przycielam w maju...i tez urosnal wiechec w tym roku przycielam calkiem krotko. wierzbę to mój mąż tnie na bierząco, jak mu jakaś gałązka nie pasuje i ciach i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam grupke..... bladym swietem.....zakupilam mebelki ogrodowe.....stol ,dwie ławki plus fotel......ale sie ciesze.... bladym świtem zakupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 3. co to te wiązania? a wierzbę hakuro można ciąć teraz? wydaje mi się że widziałam zalążki pąków wiązania to popularne "palikowanie" ale na ogrodach robi się to sporadycznie Ty jednak mogłabyś to zrobić ze względu na swoje pieski, wtedy nie olewają drzewka tylko paliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam grupke..... bladym swietem.....zakupilam mebelki ogrodowe.....stol ,dwie ławki plus fotel......ale sie ciesze.... bladym świtem zakupiłaś? niom......7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja też pozdrawiam wtorkowo ja znowu z pytan ogrodniczych....kurka zmarzły mi begonie zapomnialam wstawic do domu ano i mrozu takiego nie zapowiadali....u mnie o 6 rano bylo -5....i co wyrzucic???? czu moze jakos odbija??? i do tego posadzilam wisienke...zalalam wiadrem wody.....no i tak sobie mysle....zmarzla czy nie???? co do begoni, to one są miękkie więc szybko przemarzają, musisz sprawdzić czy przemarzły tylko kwiaty czy też łodygi, jeśli łodygi też a nie mają bocznych odrostów to już nic z nich nie będzie co do wisienki - jeśli dobrze ją zalałaś i miała bryłę korzeniową to powinno być dobrze lodygi wygladaja na calkiem ok....ale odrosty i liscie...trafilo... to przytnij i poczekaj no tak zrobie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam grupke..... bladym swietem.....zakupilam mebelki ogrodowe.....stol ,dwie ławki plus fotel......ale sie ciesze.... bladym świtem zakupiłaś? niom......7.30 na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam grupke..... bladym swietem.....zakupilam mebelki ogrodowe.....stol ,dwie ławki plus fotel......ale sie ciesze.... bladym świtem zakupiłaś? niom......7.30 na allegro? cos ty...w makro, nie dosc ze promocja na mebelki to jeszcze rabat dostalam za kazde wydane 300 zł...30.....wiec 90 zł do przodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam grupke..... bladym swietem.....zakupilam mebelki ogrodowe.....stol ,dwie ławki plus fotel......ale sie ciesze.... bladym świtem zakupiłaś? niom......7.30 na allegro? na allegro to kupilam rekodzielo.... serwete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam grupke..... bladym swietem.....zakupilam mebelki ogrodowe.....stol ,dwie ławki plus fotel......ale sie ciesze.... bladym świtem zakupiłaś? niom......7.30 na allegro? cos ty...w makro, nie dosc ze promocja na mebelki to jeszcze rabat dostalam za kazde wydane 300 zł...30.....wiec 90 zł do przodu.... to Ty o 7,30 byłaś już w makro? co Ty spać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts