Didi 12.04.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 hmmm widzę, że wycieczka krajoznawcza się szykuje ta jedziem do fischera. sztuki psów zgodne fischer ma bardzo dobre ceny dużych drzew i są dobre jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 hmmm widzę, że wycieczka krajoznawcza się szykuje ta jedziem do fischera. sztuki psów zgodne Czy mogla bys podac ich stranke internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 proszę bardzohttp://www.sfischer.szczecin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 hmmm widzę, że wycieczka krajoznawcza się szykuje ta jedziem do fischera. sztuki psów zgodne fischer ma bardzo dobre ceny dużych drzew i są dobre jakościowo wiem. kupilam u nich pare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 proszę bardzo http://www.sfischer.szczecin.pl Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Czy moze ktos z was ma ozdobna leszczyne o purporowych lisciach . Bo nie wiem czy warto .Ponoc jest ladna i ma smaczne orzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.04.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 a ile mogą kosztować thuje potrzebuję duuuuużo na żywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.04.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 a ile mogą kosztować thuje potrzebuję duuuuużo na żywopłot Tu wszystko zalezy od wysokości i odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 a ile mogą kosztować thuje potrzebuję duuuuużo na żywopłot takie brzydkie maleństwa kupiłam po 3 zł (posadziłam międzysąsiedzko) ładne, spore (70-90cm) 15-25 zł zależy od gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ponieważ od jutra się urlopuję Wszystkim życzę spokojnych, wesołych Świąt Wielkanocnych,bogatego zajączka,i mokrgo dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 a ile mogą kosztować thuje potrzebuję duuuuużo na żywopłot Bodekku tuje tam sie nie oplaca kupowac.....drogie, drozsze niz w innych szkolkach i mniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.04.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ponieważ od jutra się urlopuję Wszystkim życzę spokojnych, wesołych Świąt Wielkanocnych, bogatego zajączka, i mokrgo dyngusa. I ja skladam Wam Wszystkim zyczenia Zycze milych rodzinnych swiat i wspanialej slonecznej Pogody Bryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no to znow przerwa na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 12.04.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 poniewaz na mojej budowie cosik zaczyna sie dziac (nareszcie), wiec musialam w koncu usiasc na forum i szukać odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. No właśnie Iwonka, kilka dni temu przejeżdżałam koło twojego domku i widziałam dym z komina , ale nie miałam kogo zapytać No wiesz kominek już się pali na całego, co prawda prowizorka to jeszcze, ale juz jest. W środku cały czas kładą gładź szpachlowa, gipsują, szlifują (ściany oczywiście), więc muszą mieć w środku ciepło. Ja już się przymierzam spędzić święta w nowym domku, oczywiście w takich spartańskich warunkach, ale o niczym innym nie marzę. Oczywiście jak pogoda na to pozwoli, bo oprócz grilla to nic jeszcze nie mam, chociaż w zeszłym tygodniu założyli mi skrzynkę gazową i mam już gaz. pozdrawiam i myślę, że teraz częściej tu będę zaglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.04.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam środowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.04.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no to znow przerwa na kawke ale nie lepiej biała herbata, zdrowsza a ma ponoć właściwości lepsze niż kawka, pobudzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.04.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem. Namiary potrzebuje na bardzo dobrego neurochirurga i na polecaną klinikę neurochirurgii od operacji kręgosłupa w Szczecinie. Jak ktoś wie coś na ten temat to proszę o info na priwka. Spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.04.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Klaus, jeśli przegryzałeś temat podpowiedz, jaką papę termozgrzewalną polecasz do izolacji poziomej na ściany fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 poniewaz na mojej budowie cosik zaczyna sie dziac (nareszcie), wiec musialam w koncu usiasc na forum i szukać odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. No właśnie Iwonka, kilka dni temu przejeżdżałam koło twojego domku i widziałam dym z komina , ale nie miałam kogo zapytać No wiesz kominek już się pali na całego, co prawda prowizorka to jeszcze, ale juz jest. W środku cały czas kładą gładź szpachlowa, gipsują, szlifują (ściany oczywiście), więc muszą mieć w środku ciepło. Ja już się przymierzam spędzić święta w nowym domku, oczywiście w takich spartańskich warunkach, ale o niczym innym nie marzę. Oczywiście jak pogoda na to pozwoli, bo oprócz grilla to nic jeszcze nie mam, chociaż w zeszłym tygodniu założyli mi skrzynkę gazową i mam już gaz. pozdrawiam i myślę, że teraz częściej tu będę zaglądac. zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no to znow przerwa na kawke ale nie lepiej biała herbata, zdrowsza a ma ponoć właściwości lepsze niż kawka, pobudzające eee...pobudzajaco nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts