Maggie 13.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam i wszystkim życzę zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych, jajka smacznego, Dyngusa mokrego, słoneczka z nieba i wszystkiego, co Wam trzeba http://www.clipartarchiv.com/partiesfeiertage/ostern/bigimages/00008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 13.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Ja już dzisiaj życzę Wam wszystkiego najlepszego, bo później nie wiem czy będę miała dojście swobodne do internetu.Wraz z życzeniami pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/m/kurczaki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.04.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Słuchajcie, hurtownia elektryczna na cukrowej jest wporzo. Dobre ceny, dobry towar a i personel na razie mi sie niczym nie narzaził. witam wszystkich-wpadam na chwilke i dalej robótka na świeta porównajcie jeszcze ceny z hurtownia w stargardziena woj.polskiego-elektro-hurt np kabel YKY5*16 u nich 19,38 a na cukrowj 25 z groszami(nie wiem od czego to zależy,może mój elektryk ma lepsze chodyniż ja-raczej napewno,)a inny kabel4*16 o 3 zł różnicy na 1 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ZDROWYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/b11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a ile mogą kosztować thuje potrzebuję duuuuużo na żywopłot Bodekku tuje tam sie nie oplaca kupowac.....drogie, drozsze niz w innych szkolkach i mniejsze... to znaczy gdzie ??? w smetowicach jest taniej - masz rabat. a teraz w castoramie sa duze cyprysy lawsona po 17 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Słuchajcie, hurtownia elektryczna na cukrowej jest wporzo. Dobre ceny, dobry towar a i personel na razie mi sie niczym nie narzaził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Słuchajcie, hurtownia elektryczna na cukrowej jest wporzo. Dobre ceny, dobry towar a i personel na razie mi sie niczym nie narzaził. to może warto umieścić na liście Będzie Ale po jednych zakupach to za wcześnie. ja tam zawsze robilam zakupy....i zawsze byli " w porzo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to ja popoludniowo witam......przy kolejnej kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to ja popoludniowo witam......przy kolejnej kawce kolejnej??? To która to dzisiaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to ja popoludniowo witam......przy kolejnej kawce kolejnej??? To która to dzisiaj?? 3 ale ja pije rozpuszczalną z duza iloscia mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 WAŻNE Czy ktoś się orientuje, jaki może być koszt podłączenia 70 m wody?? Dopiero mam dostać kosztorys ale chciałabym się zorientować w cenie by wiedzieć jak rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to ja popoludniowo witam......przy kolejnej kawce kolejnej??? to która to dzisiaj?? 3 Ale ja pije rozpuszczalną z duza iloscia mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 WAŻNE Czy ktoś się orientuje, jaki może być koszt podłączenia 70 m wody?? Dopiero mam dostać kosztorys ale chciałabym się zorientować w cenie by wiedzieć jak rozmawiać ja za 15mb plus studzienka( w perfidny sposob narzucona przez dyrekcje wodociagów jej koszt to 1800 zł ale z perspektywy czasu stwierdzam ze studzienka jest super)) i papiery w wodociagach płacilam 3400 zł...trzy lata do tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 WAŻNE Czy ktoś się orientuje, jaki może być koszt podłączenia 70 m wody?? Dopiero mam dostać kosztorys ale chciałabym się zorientować w cenie by wiedzieć jak rozmawiać ja za 15mb plus studzienka( w perfidny sposob narzucona przez dyrekcje wodociagów jej koszt to 1800 zł ale z perspektywy czasu stwierdzam ze studzienka jest super)) i papiery w wodociagach płacilam 3400 zł...trzy lata do tylu. to ja za płacę fortunę??, te 70 m to do granicy działki i jeszcze mam tak durno zaprojektowane, ze woda leci mi bokiem i podłączenie od tyłu a to dodatkowe 20m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 WAŻNE Czy ktoś się orientuje, jaki może być koszt podłączenia 70 m wody?? Dopiero mam dostać kosztorys ale chciałabym się zorientować w cenie by wiedzieć jak rozmawiać ja za 15mb plus studzienka( w perfidny sposob narzucona przez dyrekcje wodociagów jej koszt to 1800 zł ale z perspektywy czasu stwierdzam ze studzienka jest super)) i papiery w wodociagach płacilam 3400 zł...trzy lata do tylu. to ja za płacę fortunę??, te 70 m to do granicy działki i jeszcze mam tak durno zaprojektowane, ze woda leci mi bokiem i podłączenie od tyłu a to dodatkowe 20m do samego domu nie liczylam...zrobili mi przylacze od rury glownej do studzienki na mojej dzielce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 no nic..... miłego wieczorka wszystki życzę..... ide na kanape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 13.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 witam i podnosze po przeczytaniu forumowej lektury[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 14.04.2006 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 WAŻNE Czy ktoś się orientuje, jaki może być koszt podłączenia 70 m wody?? Dopiero mam dostać kosztorys ale chciałabym się zorientować w cenie by wiedzieć jak rozmawiać ja za 15mb plus studzienka( w perfidny sposob narzucona przez dyrekcje wodociagów jej koszt to 1800 zł ale z perspektywy czasu stwierdzam ze studzienka jest super)) i papiery w wodociagach płacilam 3400 zł...trzy lata do tylu. Ja wlasnie jestem tuz przed podjeciem decyzji co do studzienki. Tez mam oczywiscie narzucona w projekcie -cena 1800-2100 w zaleznosci czy beton czy polimer-beton.Oczywiscie waz mi syczy, zastanawiam sie czy sprawy nie zalatwilo by wkopanie dwoch kregow jak do szamba.Tylko,ze jeszcze do tego pokrywa,klapa i jeszcze nie sprawdzilem czy rzeczywiscie wyszloby taniej. Teska - piszesz,ze studzienka jest super. Mozesz to uzasadnic? Bo ja bije sie z myslami, ozdoba ogrodu to chyba watpliwa mimo,ze widac tylko klape, i jak to jest w momencie odczytu licznika. Pan wodziarz sam sobie radzi, czy mu pomagasz szarpac sie z klapa? No i ta cena oczywiscie. Z kolei fachmani z wod-kan mowia,ze projekt projektem, ale maja sposoby aby to obejsc i nie robic studzienki. Jakie? dowiem sie byc moze dzisiaj. Co Wy byscie radzili ? pozdrowionka skoro swit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.04.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Studzienki lepiej nie mieć. Ale jeśli już to taką, o której pisze Teska - ocieplaną bo inaczej wodomierz Ci zimą rozwali. Jak się dowiesz napisz jakie to sposoby aby obejść tą studzienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts