Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa :evil: :lol: :lol: Asia

hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna :oops: :oops:

A kto tobie tak pięknie zrobił. Bo ja też z tych analfabetów :oops: :oops:

Robert tu grzebał ale się poddał :D

...mi monka pomogła.... :lol:

nie pamietam :roll: ale jak tak mówisz to pewnie tak było :D

Asiu musisz zrobić to według tego wzoru i wpisać to w swoim profilu w podpisie

tutaj nazwę która ma być w podpisie np. album

Dzięki Monka. Oddaję kompa w ręce Roberta to niech się pomęczy. Do jutra bo dzieci wyłażą mi z łóżka i panoszą się po mieszkaniu Asia :lol:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa :evil: :lol: :lol: Asia

hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna :oops: :oops:

A kto tobie tak pięknie zrobił. Bo ja też z tych analfabetów :oops: :oops:

Robert tu grzebał ale się poddał :D

...mi monka pomogła.... :lol:

nie pamietam :roll: ale jak tak mówisz to pewnie tak było :D

Asiu musisz zrobić to według tego wzoru i wpisać to w swoim profilu w podpisie

tutaj nazwę która ma być w podpisie np. album

Wielkie dzięki monka - nie miałem czasu nad tym posiedzieć, a to okazało się takie proste po tej podpowiedzi.

Studzienki lepiej nie mieć. Ale jeśli już to taką, o której pisze Teska - ocieplaną bo inaczej wodomierz Ci zimą rozwali.

Jak się dowiesz napisz jakie to sposoby aby obejść tą studzienkę.

Swieta za pasem a tu ciagle pod gore z papierami.No wiec jesli ma byc tak jak w projekcie (studzienka) to koszt na gotowo z odbiorem 4500-5000 w zaleznosci ile wyjdzie za transport z HDS-em (w tym wcinka w rurociag, przejscie pod droga, i ok 25 mb na dzialce). Kregow zrobic nie moge. Studzienka ma byc taka jak w projekcie -jesli inna to trzeba robic aneks do projektu (czas i jakies tam pieniadze). Mozna takze wystapic oficjalnie o odstepstwo od projektu w tym punkcie tzn aby studzienki w ogole nie robic (jeszcze wiecej czasu i jeszcze wiecej pieniadzy) A mi brakuje i jednego i drugiego. :lol:

Inne opcje? Sa, ale wiadomo- droga niezupelnie oficjalna i juz kazdy musi sam sobie to rozwazyc. Oczywiscie na forum tez o tym nie mowimy.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich Swiatecznie.

Zycze wiatru w zagle a nie w oczy.

:wink:

Witam przedswiatecznie

Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic?

Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi ;)

Witam sąsiadkę z Warszewa (jakie okolice?) :lol: :lol: Asia

Asia jestem wlascicielka jednej z dzialek blisko Puszczy Krzanskiej(nie wiem ja wytlumaczyc,pomiezdy Widokowa a Podborzanska)

przejrzyj ten samouczek, linki do zdjec robi sie analogicznie

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67202

pozdrawiam

m.

Witam przedswiatecznie

Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic?

Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi ;)

Witam sąsiadkę z Warszewa (jakie okolice?) :lol: :lol: Asia

Asia jestem wlascicielka jednej z dzialek blisko Puszczy Krzanskiej(nie wiem ja wytlumaczyc,pomiezdy Widokowa a Podborzanska)

No to daleko ode mnie ale będziemy korzystać z tej samej drogi dojazdowej. :D Asia