Asia i Robert 14.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna A kto tobie tak pięknie zrobił. Bo ja też z tych analfabetów Robert tu grzebał ale się poddał ...mi monka pomogła.... nie pamietam ale jak tak mówisz to pewnie tak było Asiu musisz zrobić to według tego wzoru i wpisać to w swoim profilu w podpisie tutaj nazwę która ma być w podpisie np. album Dzięki Monka. Oddaję kompa w ręce Roberta to niech się pomęczy. Do jutra bo dzieci wyłażą mi z łóżka i panoszą się po mieszkaniu Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie ma za co Zdrowych i spokojnych Świąt dla całej grupki http://www.kartki.mocny.com/data/media/6/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie ma za co Zdrowych i spokojnych Świąt dla całej grupki http://www.kartki.mocny.com/data/media/6/10.jpg No i sprawdźmy czy to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna A kto tobie tak pięknie zrobił. Bo ja też z tych analfabetów Robert tu grzebał ale się poddał ...mi monka pomogła.... nie pamietam ale jak tak mówisz to pewnie tak było Asiu musisz zrobić to według tego wzoru i wpisać to w swoim profilu w podpisie tutaj nazwę która ma być w podpisie np. album Wielkie dzięki monka - nie miałem czasu nad tym posiedzieć, a to okazało się takie proste po tej podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 14.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Studzienki lepiej nie mieć. Ale jeśli już to taką, o której pisze Teska - ocieplaną bo inaczej wodomierz Ci zimą rozwali. Jak się dowiesz napisz jakie to sposoby aby obejść tą studzienkę. Swieta za pasem a tu ciagle pod gore z papierami.No wiec jesli ma byc tak jak w projekcie (studzienka) to koszt na gotowo z odbiorem 4500-5000 w zaleznosci ile wyjdzie za transport z HDS-em (w tym wcinka w rurociag, przejscie pod droga, i ok 25 mb na dzialce). Kregow zrobic nie moge. Studzienka ma byc taka jak w projekcie -jesli inna to trzeba robic aneks do projektu (czas i jakies tam pieniadze). Mozna takze wystapic oficjalnie o odstepstwo od projektu w tym punkcie tzn aby studzienki w ogole nie robic (jeszcze wiecej czasu i jeszcze wiecej pieniadzy) A mi brakuje i jednego i drugiego. Inne opcje? Sa, ale wiadomo- droga niezupelnie oficjalna i juz kazdy musi sam sobie to rozwazyc. Oczywiscie na forum tez o tym nie mowimy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Swiatecznie. Zycze wiatru w zagle a nie w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klarinia 15.04.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Witam przedswiatecznie Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic? Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi Witam sąsiadkę z Warszewa (jakie okolice?) Asia Asia jestem wlascicielka jednej z dzialek blisko Puszczy Krzanskiej(nie wiem ja wytlumaczyc,pomiezdy Widokowa a Podborzanska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia przejrzyj ten samouczek, linki do zdjec robi sie analogicznie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67202 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.04.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Witam!! Jajka poświęcone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.04.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 uuu... mocno spadamy - podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.04.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 czy ktoś z szanownych forumowiczów będzie zwalniał swoją ekipę budowlaną w okolicach początku czerwca? do tego czasu powinienem wyrobić się z biurokracją i chciałbym zacząć, najlepiej z kimś sprawdzonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.04.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 czy ktoś z szanownych forumowiczów będzie zwalniał swoją ekipę budowlaną w okolicach początku czerwca? do tego czasu powinienem wyrobić się z biurokracją i chciałbym zacząć, najlepiej z kimś sprawdzonym... ja niestety w tym terminie dopiero będę zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.04.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja ale to nie jest typowa ekipa tylko zakład budowlany zatrudniający podwykonawców więc nie licz na niskie ceny. No i jestem dopiero na początku, więc nie chwali się dnia przed zachodem słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.04.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 czy ktoś z szanownych forumowiczów będzie zwalniał swoją ekipę budowlaną w okolicach początku czerwca? do tego czasu powinienem wyrobić się z biurokracją i chciałbym zacząć, najlepiej z kimś sprawdzonym... ja niestety w tym terminie dopiero będę zaczynać no to witam w Klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.04.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja ale to nie jest typowa ekipa tylko zakład budowlany zatrudniający podwykonawców więc nie licz na niskie ceny. No i jestem dopiero na początku, więc nie chwali się dnia przed zachodem słońca. a który, jeśli można niedyskretnie zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 15.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Witamy sobotnio. Życzymy wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja ale to nie jest typowa ekipa tylko zakład budowlany zatrudniający podwykonawców więc nie licz na niskie ceny. No i jestem dopiero na początku, więc nie chwali się dnia przed zachodem słońca. a który, jeśli można niedyskretnie zapytać? Ale co który zakład? AKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.04.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 a masz jakaś wstępną wycenę? podeślij na priv, jeśli możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 15.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Witam przedswiatecznie Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic? Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi Witam sąsiadkę z Warszewa (jakie okolice?) Asia Asia jestem wlascicielka jednej z dzialek blisko Puszczy Krzanskiej(nie wiem ja wytlumaczyc,pomiezdy Widokowa a Podborzanska) No to daleko ode mnie ale będziemy korzystać z tej samej drogi dojazdowej. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 15.04.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Witamy wszystkich i życzymy wam i sobie przede wszystkim spokojnych świąt (jednak szkoła to dobry wynalazek). Wypoczywajcie i oby nam tylko słoneczko swieciło w te wolne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts