ogo 16.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 My chcemy sprawdzic(ja i kobietka) czy da sie zbudowac dom w 8-7 miesiecy .Czyli do świat Bozego Narodzenia Takie mamy plany,chyba nie szalone A pozwolenie już macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 16.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Nie macie przeciez dopiero szukacie projektu.Przepraszam za nieuwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Nie ma mojego Marcela, bo nie umiem go zmniejszyć, a wstyd mi że psuje stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 16.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 My w pażdzierniku daliśmy projekt do adaptacji, fakt, że zaznaczyliśmy,że ruszymy dopiero wiosną. Wniosek o pozwolenie złozyliśmy w marcu.Czekamy na pozwolenie. Troche to wszystko trwa, a sprawa naszej działki byla raczej prosta (były warunki zabudowy, media na działce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 16.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Z tymi Planami zagospodarowania to chywa wiekszosc ma kłopoty Ja dostałem tylko rade żeby składac papiery jak najszybciej bo prawdopodobnie od czerwca maja byc nowe plany zadospodarowania przestrzennego,dlatego mam tylko tydzien na projekt Co do SASZY to podoba mi sie elewacja,czy zrobicie taką samą jak w projekcie na stronie www?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 16.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 My budujemy Marcelahttp://www.domdlaciebie.com.pl/_domki/_marcel//p1-off.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 16.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Ups ) przepraszam ale to był post nie w tym temacie znaczy sie dziale Za duzo mam po otwieranych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Z tymi Planami zagospodarowania to chywa wiekszosc ma kłopoty Ja dostałem tylko rade żeby składac papiery jak najszybciej bo prawdopodobnie od czerwca maja byc nowe plany zadospodarowania przestrzennego,dlatego mam tylko tydzien na projekt Co do SASZY to podoba mi sie elewacja,czy zrobicie taką samą jak w projekcie na stronie www?? Z tego co mi jest wiadome to nowy plan zagospodarowania już jest bo ci co zbroją naszą działkę mają wypis z tego planu Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam pozdrawaim Świątecznie co do szukających projektu .......ja szukałam 4 miesiące ale... znalazłam idealny dla moich potrzeb , koniecznie przejrzyjcie oferte biura archon+ projektanci bardzo chwalą te projekty sa bardzo dobrze dporacowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 aaa widzę sporo rówieśników pozdrawiam rocznik 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 dzióbek ...... wiesz już do kogo trafił twój projekt w starostwie??? Pani o inicjałacj H.Z jest szybka i solidna ) , ja jestem w trakcie załatwiania nerwy coraz większe bo ekipa juz przebiea nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 16.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 z innej beczki, poszukuję stolarza który zrobi stół drewniany do jadalni, prosty, rozkładany w top shoping jest jeden fajny ale 4 tys to zbyt konkretna cena a za tydzień przeprowadzka !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.04.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 z innej beczki, poszukuję stolarza który zrobi stół drewniany do jadalni, prosty, rozkładany w top shoping jest jeden fajny ale 4 tys to zbyt konkretna cena a za tydzień przeprowadzka !!!!!!!! o stolarzu nic mi nie wiadomo ale przeprowadzki gratuluje!!!!!! chyba mam tego samego inspektora budowlanego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.04.2006 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 z innej beczki, poszukuję stolarza który zrobi stół drewniany do jadalni, prosty, rozkładany w top shoping jest jeden fajny ale 4 tys to zbyt konkretna cena a za tydzień przeprowadzka !!!!!!!! W Ikea widziałem super stół bukowy dla 6 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 17.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Doberek Wszystkim w ostatnim dniu wolnego Zaczynam poszukiwania firmy,ludzi, do budowy domu-najlepiej zeby byla to jedna firma która postawi dom w stanie surowym zamknietym Prosił bym o namiary na solidnych i sprawdzonych ludzi Dziekuje za kazdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Doberek Wszystkim w ostatnim dniu wolnego Zaczynam poszukiwania firmy,ludzi, do budowy domu-najlepiej zeby byla to jedna firma która postawi dom w stanie surowym zamknietym Prosił bym o namiary na solidnych i sprawdzonych ludzi Dziekuje za kazdą pomoc Zajrzyj na Szczeciński Ranking Wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.04.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witam wszystkich na mokro. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 witaj w klubie '72 Robert. Ja też należę do szaleńców, którzy chcieliby zamieszkać na gwiazdkę, a nie mają jeszcze pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 17.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witam wszystkich w ten piękny, świąteczny jeszcze dzień. Pogoda super spacerkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.04.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 OGO, podaj priv email, podeślę ci coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts