szydas 17.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cisza i spokój... wszyscy się suszą po lanym poniedziałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.04.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Co myślicie o odkurzaczu centralnym. Jedna moja znajoma sprzątała w Szwecji takim odkurzaczem i mówi,że 9 m rury jest niewygodne Druga ma taki odkurzacz ale ma 2 rury: krótszą i dłuższą. W związku z tym, że w rodzinie mamy alergików to chyba się zdecyduję ale znów są coraz nowocześniejsze odkurzacze - te zwykłe. Ma ktoś odkurzacz centralny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 17.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jestem wlasnie na etapie instalacji. Zastanawiam sie nad OC. Tez mam w domu alergików. Jestem ciemna jak tabaka w rogu, jeśli chodzi o ten temat, a decyzje musze podjać do końca tego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.04.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witajcie imienionowo (no bo tyle tu Robertów), ja mam w domu starszy model: Robert'71 Co do projektów: ja szukałam 2 lata, faktycznie ciężko, ale mysle, że trzeba spisac koniecznie te rzeczy, które MUSZĄ być w domu uwzględnione i te które mozna sobie odpuścić, chociaż było by miło gdyby były - i pod tym kątem szukać. I pamietajcie, że z każdego koszmarnego projektu można wyciągnąć to coś i zrobić coś fajnego i każdy świetny projekt można zepsuć Co do budowy, też kiepski ze mnie przykład, bo buduje już 3 rok, ale znam takiego, który wbił łopatę 4 lipca i wprowadził się w listopadzie (pozdrawiam Paweł ), tak więc wszytsko kwestia płynności finansowania i szczęścia do ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.04.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Acha i jeszcze odkurzacze centralne: zamontowałam u siebie, ale jeszcze nie eksploatuję, jestesmy rodzina alergików, to jedno, a poza tym postanowiłam tak budowac swój dom, by móc go potem samodzielnie sprzątać w czasie ponizej pół dnia : Odkurzacz centr., wiszące wc itp. Myśle, że równie łatwo znaleźć argumenty za , jak i przeciw OC. Albo ktos chce go mieć, albo nie i tu jest odpowiedź na pytanie, czy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 17.04.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A jakiej firmy masz odkurzacz? Czy wogóle OC różnia sie między sobą czyms wiecej niż ceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witajcie imienionowo (no bo tyle tu Robertów), ja mam w domu starszy model: Robert'71 Co do projektów: ja szukałam 2 lata, faktycznie ciężko, ale mysle, że trzeba spisac koniecznie te rzeczy, które MUSZĄ być w domu uwzględnione i te które mozna sobie odpuścić, chociaż było by miło gdyby były - i pod tym kątem szukać. I pamietajcie, że z każdego koszmarnego projektu można wyciągnąć to coś i zrobić coś fajnego i każdy świetny projekt można zepsuć Co do budowy, też kiepski ze mnie przykład, bo buduje już 3 rok, ale znam takiego, który wbił łopatę 4 lipca i wprowadził się w listopadzie (pozdrawiam Paweł ), tak więc wszytsko kwestia płynności finansowania i szczęścia do ekip Mój Robert oburza się o ten starszy model bo on też 71 ale dziękuje za życzenia. W sumie to dobry model, nieawaryjny co Delf? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Taką listę potrzebnych rzeczy i sprzętów to już mam ale jak ruszymy z budową to boję się, że z części będę musiała zrezygnować. Dlatego muszę ustalić priorytety. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.04.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A jakiej firmy masz odkurzacz? Czy wogóle OC różnia sie między sobą czyms wiecej niż ceną? Z tego co wiem to na szczecińskim rynku dominuje http://www.beam.pl/ ale nie jest powiedziane, że są najlepsi. Najważniesze, żeby przewody podczas budowy zamontować i wszystkie wyjścia potem można dokupić odkurzacz, rury Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Delf Masz może tzw. szufelkę w kuchni - dużo to kosztuje? Zastanawiałam się nad tym, żeby jeszcze w przedsionku taką zamontować czy dać sobie spokój? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.04.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.04.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 jak tam waga po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 witam po świątecznie wczoraj przysnęłam na tarasie. efekt - trochu mocno lico mi się zrumieniło. nie doceniłam tego wiosennego słoneczka. Teska - nie mogę sie doczekać tych pikniastych drzewek kiedy przyjadą. a "nowonabyta" sosna (czy jakoś tak) wygląda jak narazie nad wyraz dobrze. no dobra wałkoniłam sie ostatnie 5 dni - czas do pracy pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 18.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 z innej beczki, poszukuję stolarza który zrobi stół drewniany do jadalni, prosty, rozkładany w top shoping jest jeden fajny ale 4 tys to zbyt konkretna cena a za tydzień przeprowadzka !!!!!!!! Witajcie wszyscy... ja też dołączam się z prośbą o namiary na dobrego stolarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 18.04.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam wszystkich poświątecznie Odkurzacze centralne... ach, instalacja jest, ale użytkować będę później - o ile fundusze pozwolą na zakup oprzyrządowania. Złych opinii nie słyszałam, natomiast dobrych - co niemiara. Grzesiek i zbigx - mam stolarza, ale niesłowny jak 100 diabłów. A co chcieliście, żeby ten stolarz wam zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A tak poświątecznie:Do seksuologa przychodzi facet i zglasza mu swoje problemy z erekcja. Lekarz kaze mu sie rozebrac, dokladnie oglada jego organy, potem wyjmuje z szafki jodyne, smaruje mu jedno jajo na fioletowo, zapisuje cos w karcie pacjenta i kieruje go z nia do lekarza majacego gabinet na drugim koncu przychodni.Facet wchodzi do drugiego gabinetu daje karte doktorowi, ten czyta, kaze mu sie rozebrac, wyciaga z szafki jakis plyn, maluje mu drugie jajo na zielono, zapisuje tez cos w karcie i odsyla goscia z powrotem do pierwszego specjalisty.Po drodze klient postanowil sprawdzic co mu dolega. Otworzyl szara koperte wyciagnal swoja karte i czyta. Wpis pierwszy :" Z okazji Swiat Wielkanocnych, przesylam panu doktorowi najserdeczniejsze zyczenia. dr Kowalski"drugi:" Dziekuje za mile slowa, Panu tez zycze duzo wielkanocnej radosci, dr Malinowski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam poświątecznie!Chociaż u mnie cały czas goście więc w zasadzie świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam wszystkich w ten piękny, świąteczny jeszcze dzień. Pogoda super spacerkowa. Iwonka, jak Ty się czujesz kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 jak tam waga po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A jakiej firmy masz odkurzacz? Czy wogóle OC różnia sie między sobą czyms wiecej niż ceną? Z tego co wiem to na szczecińskim rynku dominuje http://www.beam.pl/ ale nie jest powiedziane, że są najlepsi. Najważniesze, żeby przewody podczas budowy zamontować i wszystkie wyjścia potem można dokupić odkurzacz, rury Asia ja mam go! użytkuję już dwa lata i teraz nie wyobrażam sobie życia bez odkurzacza centralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts