Didi 20.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem Jaka szkoda ze juz po swietach i trzeba brac sie do roboty Didi ja place za kawalerke 800 plus prad nowe budownictwo a takie 2 pokojowe to z800-1000 zalezy od standardu wszyskim dziękuję za informacje czyli 550 + opłaty to nie jest wygurowana cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.04.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 pozdrawiam czwartkowo! i słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem Jaka szkoda ze juz po swietach i trzeba brac sie do roboty Didi ja place za kawalerke 800 plus prad nowe budownictwo a takie 2 pokojowe to z800-1000 zalezy od standardu wszyskim dziękuję za informacje czyli 550 + opłaty to nie jest wygurowana cena za dwa pokoje nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem Jaka szkoda ze juz po swietach i trzeba brac sie do roboty Didi ja place za kawalerke 800 plus prad nowe budownictwo a takie 2 pokojowe to z800-1000 zalezy od standardu wszyskim dziękuję za informacje czyli 550 + opłaty to nie jest wygurowana cena za dwa pokoje nie ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem Jaka szkoda ze juz po swietach i trzeba brac sie do roboty Didi ja place za kawalerke 800 plus prad nowe budownictwo a takie 2 pokojowe to z800-1000 zalezy od standardu wszyskim dziękuję za informacje czyli 550 + opłaty to nie jest wygurowana cena za dwa pokoje nie ano bedziesz wynajmowac??? czy dla kogos szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem Jaka szkoda ze juz po swietach i trzeba brac sie do roboty Didi ja place za kawalerke 800 plus prad nowe budownictwo a takie 2 pokojowe to z800-1000 zalezy od standardu wszyskim dziękuję za informacje czyli 550 + opłaty to nie jest wygurowana cena za dwa pokoje nie ano bedziesz wynajmowac??? czy dla kogos szukasz? priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Teska czy dostałaś odpowiedź ode mnie, bo mam wrażenie, że nie wyszedł priv do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.04.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Kacha 72 napisz mi co na tym Bezrzeczu się dzieje? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 20.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 hmmm a ile kosztują cementowe? tzn. robocizna my płaciliśmy 15 za m2, ale to cena z zeszłego sezonu, bo wtedy się umawialiśmy, teraz bierze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 20.04.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Adria podziel sie prosze namiarami na tynkarzy. Własnie szukam ekipy od tynków cem-wap. Zaraz wyślę do Klausa na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam czwartkowo. Czupurek a do kogo mam zaadresowac pismo o zwrot kaski....bo mnie w enei poinformaowano ze prada mialo nie byc do 16......i ze teraz moge wystapic o kaske... napisz na derdowskiego bo tam podlegasz. powodzenia. u mła prąd wczoraj wyłączali wieczorem tylko 4 razy w półgodzinnych przerwach. najdłuższe trwało 15 min. pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 no proszę, człowiek się całe życie uczy, zastanawiam się tylko dlaczego po zimie trzeba trawę zwałować (nie przygniecie się?). Odnośnie areacji to miałam w planie kupić takie buty z kolcami mniej miejsca zajmują, a tak to chyba będę musiała postawić wielką szopę gospodarczą żeby pomieścić wszystkie potrzebne narzędzia ogrodnicze. ze mnie żaden ogrodnik jeszcze, ale wszędzie gdzie czytałam o trawnikach, było o tym wałowaniu po zimie, żeby właśnie przytwierdzić trawę do podłoża i wyrównać teren, bo ponoć po zimie, nie jest równo (ziemia pracuje). a trawa nawet jak się przygniecie to, się zaraz podniesie, bo zaczyna rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.04.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Kacha 72 napisz mi co na tym Bezrzeczu się dzieje? Asia na części terenu dość sporej w bliskim sąsiedztwie mojej działki nie chca zmienic planu zagospodarowania przestrzennego z wielorodzinnego na jednorodzinne budownictwo ( a takie były obiecanki) ludzxie którzy kupowali te dzialii mieli świadomośc że ich działka ma w planie budownictwo wielorodzinne ale liczyli na szybka zmiane teraz po 2 latach okazuje sie ze zmiany nie bedzie i najprawdopodobniej beda tam rosły bloki .... mi to jest tez nie na ręke poniewaz to bliskie moje sąsiedztwo i nie chce mieć domku wśrod blokow tak jak ludziom na Mierzynie pobudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.04.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 pierwszy raz otworzyłkam stronkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam czwartkowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 pierwszy raz otworzyłkam stronkę ! GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.04.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Kacha 72 napisz mi co na tym Bezrzeczu się dzieje? Asia na części terenu dość sporej w bliskim sąsiedztwie mojej działki nie chca zmienic planu zagospodarowania przestrzennego z wielorodzinnego na jednorodzinne budownictwo ( a takie były obiecanki) ludzxie którzy kupowali te dzialii mieli świadomośc że ich działka ma w planie budownictwo wielorodzinne ale liczyli na szybka zmiane teraz po 2 latach okazuje sie ze zmiany nie bedzie i najprawdopodobniej beda tam rosły bloki .... mi to jest tez nie na ręke poniewaz to bliskie moje sąsiedztwo i nie chce mieć domku wśrod blokow tak jak ludziom na Mierzynie pobudowali My też mamy bloki. Ale wiemy już jak stoją i ilu są piętrowe więc nie jest najgorzej a nasza ulica będzie ślepa. No tak tylko u nas 10 min do centrum. Coś za coś. Współczuję wam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts