Didi 20.04.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam czwartkowo. Czupurek a do kogo mam zaadresowac pismo o zwrot kaski....bo mnie w enei poinformaowano ze prada mialo nie byc do 16......i ze teraz moge wystapic o kaske... napisz na derdowskiego bo tam podlegasz. powodzenia. u mła prąd wczoraj wyłączali wieczorem tylko 4 razy w półgodzinnych przerwach. najdłuższe trwało 15 min. pozdrawiam grupkę u mnie w wielki piątek nie było prądu a makowiec drożdżowy był w pierkarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 20.04.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wszystkich w czwartek, łeb to mi chyba dzisiaj pęknie. To chyba wczorajsze prace w ogródku i wieczorne piwko (w samotności niestety) wychodzi. Macie jakis dobry sposób na migrenkę oprócz tabletki (już wzięłam i nic)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 20.04.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 No cóż. Trzeba być jednak dobrej myśli - zawsze mogło być gorzej. Właśnie odmówiłem wszystkie rezerwacje firm i ludzi. - budowy nie będzie. tomadyna - współczuję .. miałem nadzieję że się uda .. QRDE ++++ Sprzedajemy mieszkanko .. ale dym .. pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 20.04.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dzięki czupurku za cenne informacje. Każda informacja na tematy ogrodnicze jest dla mnie bardzo ważna. We wtorek po świetach byłam z dziećmi w empiku na prasówce. Staram się tam zachodzić od czasu do czasu bo i poczytać można gazetki a także wypić pyszną kawkę (np. mrożoną latte). No i oczywiście przytargałam do domu stertę gazet z tematami ogrodniczymi. Polecam nowego Muratora i oczywiście dodatek muratora o ogrodach (zapomniałam tutułu). Jest tam wszystko o zakładaniu trawników w ogrodach. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wszystkich w czwartek, łeb to mi chyba dzisiaj pęknie. To chyba wczorajsze prace w ogródku i wieczorne piwko (w samotności niestety) wychodzi. Macie jakis dobry sposób na migrenkę oprócz tabletki (już wzięłam i nic)? Jest taki jeden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 20.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wszystkich w czwartek, łeb to mi chyba dzisiaj pęknie. To chyba wczorajsze prace w ogródku i wieczorne piwko (w samotności niestety) wychodzi. Macie jakis dobry sposób na migrenkę oprócz tabletki (już wzięłam i nic)? Jest taki jeden sposób. Klaus - zamieniam się w "słuch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wszystkich . To przykre Tomadyna tez wspolczuje Czy badania gruntu sa obowiazkowe do pozwolenia .Bo u moich sasiadow jest wszedzie piach taki bialy jak na plazy i bardzo sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 a propo's prąduwłaśnie nie miałam go przez godzinęuroki mieszkania na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.04.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 delfiku, ten kto Cię nie zna osobiście to pewnie z kontekstu Twoich wypowiedzi myśli "herod - baba" - zawsze z grubej rury wali. A Ty jesteś taka śliczna, skromna dziewczynka. pozdrówka To delf to nie jest ta wielka cycata baba? A ja myślałem... ja też żałuję - szczególnie tej cycatej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 20.04.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Delf, czy juz mam puścić kciuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 20.04.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 No cóż. Trzeba być jednak dobrej myśli - zawsze mogło być gorzej. Właśnie odmówiłem wszystkie rezerwacje firm i ludzi. - budowy nie będzie. P.S. Oczywiście ognisko FORUM-owe dalej aktualne. tomadyna Tak mi przykro a ja z Tobą na privie dyskutowałam i nic nie wiedziałam, bo nie zdążyłam tu zajrzeć. Szkoda tych pieniędzy wyrzuconych w błoto i tego czasu straconego, co? rzuć okiem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 20.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 My też mamy bloki. Ale wiemy już jak stoją i ilu są piętrowe więc nie jest najgorzej a nasza ulica będzie ślepa. No tak tylko u nas 10 min do centrum. Coś za coś. Współczuję wam Asia Z berzecza do centrum też 10 minut, ale jakoś mi nie pasuje żeby z osiedla wielorodzinnego na takież osiedle sie przenosić. Wolałabym mniej towarzystwa wokół .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 No cóż. Trzeba być jednak dobrej myśli - zawsze mogło być gorzej. Właśnie odmówiłem wszystkie rezerwacje firm i ludzi. - budowy nie będzie. P.S. Oczywiście ognisko FORUM-owe dalej aktualne. Tomadyna myśl pozytywnie, bo.... jeśli sprzedaż ten kawałek swojej ziemi developerowi to zarobisz na nim a działeczke kupisz w innym miejscu jeszcze piekniejszą poczekaj a zobaczysz, że nie ma tego złego Ty jeszcze nie zacząłeś budować, a co mają zrobić Ci co już zaczęli budowy albo co gorsza już mieszkają trzymam kciuki za to, abyś jeszcze im wszyskim zagrał na nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Słuchajcie a może lekko przesadzamy z tym lamentem nad bezrzeczem. W planie stoi: zabudowa mieszkaniowa wielorodzinna niskiej intensywności, maks. wys zabudowy - 2 kondygnacje, dach wysoki 33-50stopni, maks. pow zabudowy do 40%, minimalna pow zielona 25%, przy realizacji parkingów pow 8 miejsc wymagana zieleń wysoka i pośrednia. Może więc da się tam żyć. Wszystko zależy jakie te familoki tam powstaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Słuchajcie a może lekko przesadzamy z tym lamentem nad bezrzeczem. W planie stoi: zabudowa mieszkaniowa wielorodzinna niskiej intensywności, maks. wys zabudowy - 2 kondygnacje, dach wysoki 33-50stopni, maks. pow zabudowy do 40%, minimalna pow zielona 25%, przy realizacji parkingów pow 8 miejsc wymagana zieleń wysoka i pośrednia. Może więc da się tam żyć. Wszystko zależy jakie te familoki tam powstaną. na ulicy przy której mieszka (wykańcza się) Delf też postawili budynki wielorodzinne a są to szeregowce parterowe z poddaszem użytkowym (tak to wygląda z perspektywy kierowcy w jadącym samochodzie) - bardzo estetyczne. Oby u Tomadyny też tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.04.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 No cóż. Trzeba być jednak dobrej myśli - zawsze mogło być gorzej. Właśnie odmówiłem wszystkie rezerwacje firm i ludzi. - budowy nie będzie. P.S. Oczywiście ognisko FORUM-owe dalej aktualne. Tomadyna myśl pozytywnie, bo.... jeśli sprzedaż ten kawałek swojej ziemi developerowi to zarobisz na nim a działeczke kupisz w innym miejscu jeszcze piekniejszą poczekaj a zobaczysz, że nie ma tego złego Ty jeszcze nie zacząłeś budować, a co mają zrobić Ci co już zaczęli budowy albo co gorsza już mieszkają trzymam kciuki za to, abyś jeszcze im wszyskim zagrał na nosie Tez tak mysle takie dzialki sa drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Sluchajcie a czy badanie gruntu jest obowiazkowe i ile placiliscie za adaptacje projektu u mnie bylo by troche zmian min powiekszenie garazu do 2 stanowisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.04.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Nie chciałbym oczywiście dołowac tomadynę ale takie działki raczej są tańsze bo krąg zainteresowanych mniejszy. Indywidualny tego nie kupi tylko developer. A ten lubi kupować tanio a sprzedawać drogo. Najlepszy dowód, że wiele z tych działek do dzisiaj nie znalazło swoich kupców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Delf, czy juz mam puścić kciuki? Tak! Pamiętałaś Jestem otwarta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 kto zna patent na dodzownienie się do UM mam albo zajęte albo nikt nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts