bryta 21.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 21.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Gratuluje i zazdroszczę!!! Ja wczoraj dzwonilam do urzedu, a pani mi mowi ze jeszcze zwrotka ode mnie nie doszła (potwierdzenie odbioru podpisalam na poczcie w ubiegłą środę... popnad tydzień!!!) Cudowna poczta polska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 21.04.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam wszystkich . A u mnie wszystko sie psuje najpierw aparat fotograficzny a teraz fax . Jak to mowicie rece z gaciami opadaja ech bryta mi ten cały feralny rok zaczął się właśnie od zepsutego aparatu. Jakieś 5 minut po północy w sylwestra wypadl mi w śnieg i przestał działać wyświtlacz. Minolta za naprawę zażyczyła sobie przy cenie nowego aparatu 1200 zł UWAGA ..... 1100zł!!! Więc gdyby teraz ktoś z Was zobaczył na mieście "wariatkę" co to aparatem cyfrowym robi zdjęcia patrząc przez wizjerek - TO JA!!! Ten co mi sie zepsol to byl Canon i bylam zadowolona prosty w obsludze dobrze sie pracowalo . Moz kupil Kodaka i koszmar bardzo ciezkie oprogramowanie( ja potrzebuje aparata do zdiec w internecie ) ale wymienili nam w sklepie na Canona A juz nigdy nie kupimy Kanona zbyt trudny (albo moze my nie douczeni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 21.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Szkoda ze nie można sobie wykopać fundamentów w mieszkaniu Taki półprodukcik... i zawieźć je na działkę. Nie trzeba by było czekać tych dłuuugich dwóch tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 21.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? I tak i nie. Ekipa wchodzi od razu, grodzi teren, buduje szope i slawojke, zdejmuje humus,geodeta tyczy budynek, plus swieta na poczatek maja- akurat sie uprawomocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 21.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? I tak i nie. Ekipa wchodzi od razu, grodzi teren, buduje szope i slawojke, zdejmuje humus,geodeta tyczy budynek, plus swieta na poczatek maja- akurat sie uprawomocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? I tak i nie. Ekipa wchodzi od razu, grodzi teren, buduje szope i slawojke, zdejmuje humus,geodeta tyczy budynek, plus swieta na poczatek maja- akurat sie uprawomocni. Ja tez musze ogrodzic te pozostale 30 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratuluje ja nadal czekam moja "Pani" była na urlopie:((gdzie zaczynasz budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 21.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? I tak i nie. Ekipa wchodzi od razu, grodzi teren, buduje szope i slawojke, zdejmuje humus,geodeta tyczy budynek, plus swieta na poczatek maja- akurat sie uprawomocni. Ja tez musze ogrodzic te pozostale 30 metrow Czyli geodeta nie musi czekać na uprawomocnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 21.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? I tak i nie. Ekipa wchodzi od razu, grodzi teren, buduje szope i slawojke, zdejmuje humus,geodeta tyczy budynek, plus swieta na poczatek maja- akurat sie uprawomocni. Gratuluje Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 21.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? I tak i nie. Ekipa wchodzi od razu, grodzi teren, buduje szope i slawojke, zdejmuje humus,geodeta tyczy budynek, plus swieta na poczatek maja- akurat sie uprawomocni. Ja tez musze ogrodzic te pozostale 30 metrow Czyli geodeta nie musi czekać na uprawomocnienie? Tego nie jestem pewien, ale jako,ze mieszka po sasiedzkuw najgorszym razie wpisze tyczenie budynku z data kilka dni pozniejsza, a mi zalezy baaaardzoooo na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 21.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratuluje ja nadal czekam moja "Pani" była na urlopie:(( gdzie zaczynasz budować? Wielgowo -Osada Lesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 21.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? I tak i nie. Ekipa wchodzi od razu, grodzi teren, buduje szope i slawojke, zdejmuje humus,geodeta tyczy budynek, plus swieta na poczatek maja- akurat sie uprawomocni. Ja tez musze ogrodzic te pozostale 30 metrow Nie grodz !! Widzialem ten przejazd przez Twoja dzialke, to faktycznie fajny skrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 21.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenia na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam Czekasz 2 tygodnie??? I tak i nie. Ekipa wchodzi od razu, grodzi teren, buduje szope i slawojke, zdejmuje humus,geodeta tyczy budynek, plus swieta na poczatek maja- akurat sie uprawomocni. Gratuluje Powodzenia Dzieki , teraz czekam na Ciebie sasiedzie, bo do kogo bede chodzil pozyczac cukier albo sol??(a do sklepu daleko, oj daleko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak wogóle Klaus to się przyznaj, że chcesz zobaczyć tą "cycatą babę" a nie bramę Krispola Mówię Ci fajna ta "brama" Oso sie roschozi? Ja mam żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 21.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzieki , teraz czekam na Ciebie sasiedzie, bo do kogo bede chodzil pozyczac cukier albo sol??(a do sklepu daleko, oj daleko ) Zrobie co w mojej mocy zeby za bardzo nie zostac w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 21.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dostałem dzisiaj pozwolenie na budowe I jak nic sie upije. Pozdrawiam A slowo cialem sie stalo dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam piąteczkowo od razu sie pochwal ktorą masz hurtownie ponieważ ja stoje przed wyborem ostatecznym hurt Nie, nie, najpierw zobaczę jak załatwią reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Czyli geodeta nie musi czekać na uprawomocnienie? Tego nie jestem pewien, ale jako,ze mieszka po sasiedzkuw najgorszym razie wpisze tyczenie budynku z data kilka dni pozniejsza, a mi zalezy baaaardzoooo na czasie Lepiej zrób, tak jak napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts