bryta 23.04.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 witam powieczorowo jeśli ktos szuka wykonawcy strzemion do zbrojenia to hurtownia stali FELMAX przy ul merkatora /koło basenu górniczego / o feruje takie usługi jak równiez docinaja prety , gna itp itd A JA tylko coś takiego woze ,przewożę A jak z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.04.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Wlasnie czytam wnioesk przylaczeniowy Enea Jaka moc KW napisaliscie u siebie ( u mnie sa na stale 2 osoby ) i nie wiem co zakreslic uklad 1 fazowy czy 3 fazowy Pomocy bo to dla mnie chinszczyzna Witam Weź 3 fazowy. A moc nie jest tak trudno określić. Spróbuj zsumować moce wszystkich odbiorników w domu. Pomnóż to przez współczynnik jednoczesności - 0,6 i masz potrzebną moc. Jesli nie masz duzych odbiorników typu piece akumulacyjne, hydrofor, kuchnia elektryczna, to możesz przyjać 10kW. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.04.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Wlasnie czytam wnioesk przylaczeniowy Enea Jaka moc KW napisaliscie u siebie ( u mnie sa na stale 2 osoby ) i nie wiem co zakreslic uklad 1 fazowy czy 3 fazowy Pomocy bo to dla mnie chinszczyzna Zwykle dla domku jednorodzinnego bierze się 3 fazy 12kWh zwłaszcza jeśli będziesz mieć elektryczną płytę grzejną, piekarnik, pralkę i suszarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 witajcie...tu podgrupa Kościno ...błądze jako nowa na forumowych tematach więc podobne tematy zostawiam w różnych miejscach, tutaj proszę o palec w górę tego kto mieszka w domu szkieletowym i może ze mną podzielić się własnymi uwagami na temat wyboru firmy budującej, porównania kosztów z metodą tradycyjną a przede wszystkim opowie mi swoje uwagi (na + i -) dotyczące funkcjonowania takiej konstrukcji ale tylko na przykładzie własnych doświadczeń...stoje przed życiowym wyborem i potrzeba mi pchnięcia w albo w beton albo w drewno no koscino to juz sie melduje.....napisz w ktorym miejscu w Koscinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Klaus...wnioskuję z Twojej odpowiedzi a mojego pytania wprost do użytkowników, że właśnie mieszkasz w szkielecie... Bodekku mieszka i jest zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 witam niedzielnie....w przerwie przy pracach ogrodniczych....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Klaus...wnioskuję z Twojej odpowiedzi a mojego pytania wprost do użytkowników, że właśnie mieszkasz w szkielecie... Bodekku mieszka i jest zadowolony... Nie o to chodzi czy jest zadowolony tylko co jest lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.04.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 witam niedzielnie....w przerwie przy pracach ogrodniczych....... Przy pracach? W niedzielę? A to Ty bezbożnica jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.04.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Dzieki za odpowiedzi . Na poczytek myslalam o grzejniku elektrycznym . Tylko zastanawialam sie czy 15 Kw to nie za duzo . Myslalam o przedzioale 10-12 Kw a czy to jest roznica ( oprocz ceny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Klaus...wnioskuję z Twojej odpowiedzi a mojego pytania wprost do użytkowników, że właśnie mieszkasz w szkielecie... Bodekku mieszka i jest zadowolony... Nie o to chodzi czy jest zadowolony tylko co jest lepsze. to co jest lepsze to pojecie wzgledne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 witam niedzielnie....w przerwie przy pracach ogrodniczych....... Przy pracach? W niedzielę? A to Ty bezbożnica jesteś. a co tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.04.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Krispola w złotym dębie można zobaczyć na żywca u mnie Ja, ja, ja ..... ja bym chciał zobaczyć. No to zapraszam! A mąż? Nie przegoni mnie? Klaus, jakby był mąż w domu to pewnie by nie zapraszała . pudło! Mąż w dom - gość w dom! Klaus, nie wiem, kiedy dysponujesz czasem, ja na budowie ostatnio nie bywam, ale mąż walczy tam dzielnie każdego dnia. Tak więc możesz wpaść, albo spróbuję podesłąć jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.04.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 A tak wogóle Klaus to się przyznaj, że chcesz zobaczyć tą "cycatą babę" a nie bramę Krispola Mówię Ci fajna ta "brama" No nie Iwonka!!! Ręce opadają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Mirlandia, gratuluję pozwolenia. Wczoraj stwierdziłam, że prace przy fundamentach nie są tak emocjonujące ale "kiełkowanie" murów własnego domu, to niesamowita radośc. Życzę Ci, żebyś szybko czuła to samo. mirlandia to ON a nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.04.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Krispola w złotym dębie można zobaczyć na żywca u mnie Ja, ja, ja ..... ja bym chciał zobaczyć. No to zapraszam! A mąż? Nie przegoni mnie? Klaus, jakby był mąż w domu to pewnie by nie zapraszała . pudło! Mąż w dom - gość w dom! Klaus, nie wiem, kiedy dysponujesz czasem, ja na budowie ostatnio nie bywam, ale mąż walczy tam dzielnie każdego dnia. Tak więc możesz wpaść, albo spróbuję podesłąć jakieś zdjęcia. Delfiku, dziękuję Ci za dobre chęci ale tylko żartowałem. Osobiście jestem fanem Hoermana i raczej taką bramę kupię. No chyba żebym po drodze zmienił zdanie to wtedy chętnie skorzystam z zaproszenia. Oczywiście jak mąż będzie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 padam....ogrod to jednak wykancza fizycznie...jutro pierwszy raz kosze trawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 i stronke udało sie otworzyc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 A takie skaczące emblematy to gdzie można kupić bo u mnie tak smutno Asia Wrzuć w wyszukiwarkę "fajne gify", wyskoczą stronki i poszukaj, jest tam takich skaczących i smiesznych całe mnóstwo Dzięki Dzióbek. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.04.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem po wykańczającym dniu. Kocham takie ciepełko Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 23.04.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 teska...moja działeczka jest w starej części Kościna, niedaleko sklepu z lodami Bambino i proszkiem IXI a do bodeku napiszę...tylko nie wiem czy dostanie maila ode mnie....wysłałam do Ciebie po przeczytaniu Twojego zajmującego dziennika i odpowiedzi nie dostałam....chyba więc jeszcze błądzę po forum i nie wiem co to jest priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts