Teska 23.04.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 teska...moja działeczka jest w starej części Kościna, niedaleko sklepu z lodami Bambino i proszkiem IXI a do bodeku napiszę...tylko nie wiem czy dostanie maila ode mnie....wysłałam do Ciebie po przeczytaniu Twojego zajmującego dziennika i odpowiedzi nie dostałam....chyba więc jeszcze błądzę po forum i nie wiem co to jest priv nie dostalam meila.....a priv na gorze....nowe wiadomosci...tam klikasz wpisujesz do kogo chcesz pisac.....i piszesz. w starej czesci czyli tam gdzie jest przystanek we wsi autobusowy???? bo nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem po wykańczającym dniu. Kocham takie ciepełko Asia a czemu wykanczajacym...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam niedzielnie!! Moje dziecko to by najchętniej spało na dworzu A jaki problem żeby iść do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 padam....ogrod to jednak wykancza fizycznie...jutro pierwszy raz kosze trawke A ile kalorii zostało w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 padam....ogrod to jednak wykancza fizycznie...jutro pierwszy raz kosze trawke A ile kalorii zostało w ogródku no nie wiem praca byla opijanan piwkiem i chipsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.04.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 A takie skaczące emblematy to gdzie można kupić bo u mnie tak smutno Asia Wrzuć w wyszukiwarkę "fajne gify", wyskoczą stronki i poszukaj, jest tam takich skaczących i smiesznych całe mnóstwo Dzięki Dzióbek. Asia Czekamy na fajny emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 teska...moja działeczka jest w starej części Kościna, niedaleko sklepu z lodami Bambino i proszkiem IXI a do bodeku napiszę...tylko nie wiem czy dostanie maila ode mnie....wysłałam do Ciebie po przeczytaniu Twojego zajmującego dziennika i odpowiedzi nie dostałam....chyba więc jeszcze błądzę po forum i nie wiem co to jest priv udało sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.04.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam piąteczkowo od razu sie pochwal ktorą masz hurtownie ponieważ ja stoje przed wyborem ostatecznym hurt Która wygrała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.04.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 padam....ogrod to jednak wykancza fizycznie...jutro pierwszy raz kosze trawke A ile kalorii zostało w ogródku no nie wiem praca byla opijanan piwkiem i chipsami To przynajmniej nie przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 padam....ogrod to jednak wykancza fizycznie...jutro pierwszy raz kosze trawke A ile kalorii zostało w ogródku no nie wiem praca byla opijanan piwkiem i chipsami To przynajmniej nie przybyło no dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.04.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Teska Taki ładny artykuł a tak brzydko pokazany Zamiast linii którą masz w podpisie wpisaną wpisz to: Napisali o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia Witam wieczorkiem Ladna nazwa na blyskawice ciuchcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia Witam wieczorkiem Ladna nazwa na blyskawice ciuchcia nie tyle na błyskawicę, co na grzmot, odgłos skojarzył się z ciuchcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam piąteczkowo od razu sie pochwal ktorą masz hurtownie ponieważ ja stoje przed wyborem ostatecznym hurt Która wygrała?? na razie najbardziej skłaniam sie ku Promix w Mierzynie , ale zamierzam jeszcze z nimi negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem po wykańczającym dniu. Kocham takie ciepełko Asia a czemu wykanczajacym...???? Mieliśmy gości i trochę biegania po mieście. Ale to przyjemne zmęczenie. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 A takie skaczące emblematy to gdzie można kupić bo u mnie tak smutno Asia Wrzuć w wyszukiwarkę "fajne gify", wyskoczą stronki i poszukaj, jest tam takich skaczących i smiesznych całe mnóstwo Dzięki Dzióbek. Asia Czekamy na fajny emblemat No i z tym problem bo nie wiem który jest fajny. Synowi podobają się jakieś zakapiory. Nie wkleję motylka ani kwiatka bo musiałabym wymazać "....i Roberta". Jeszcze nie obejrzałam wszystkich. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.04.2006 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam poniedziałkowo. Chyba dzisiaj też będzie lac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Teska Taki ładny artykuł a tak brzydko pokazany Zamiast linii którą masz w podpisie wpisaną wpisz to: Napisali o nas no to masz szklaneczke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts