Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

teska...moja działeczka jest w starej części Kościna, niedaleko sklepu z lodami Bambino i proszkiem IXI :lol: a do bodeku napiszę...tylko nie wiem czy dostanie maila ode mnie....wysłałam do Ciebie po przeczytaniu Twojego zajmującego dziennika :D i odpowiedzi nie dostałam....chyba więc jeszcze błądzę po forum i nie wiem co to jest priv :oops:

nie dostalam meila.....a priv na gorze....nowe wiadomosci...tam klikasz wpisujesz do kogo chcesz pisac.....i piszesz.

w starej czesci czyli tam gdzie jest przystanek we wsi autobusowy???? bo nie kojarze :oops:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

teska...moja działeczka jest w starej części Kościna, niedaleko sklepu z lodami Bambino i proszkiem IXI :lol: a do bodeku napiszę...tylko nie wiem czy dostanie maila ode mnie....wysłałam do Ciebie po przeczytaniu Twojego zajmującego dziennika :D i odpowiedzi nie dostałam....chyba więc jeszcze błądzę po forum i nie wiem co to jest priv :oops:

udało sie :lol: :lol:

A takie skaczące emblematy to gdzie można kupić 8) bo u mnie tak smutno Asia

Wrzuć w wyszukiwarkę "fajne gify", wyskoczą stronki i poszukaj, jest tam takich skaczących i smiesznych całe mnóstwo :lol:

Dzięki Dzióbek. Asia

Czekamy na fajny emblemat :lol: :lol:

No i z tym problem bo nie wiem który jest fajny. Synowi podobają się jakieś zakapiory. Nie wkleję motylka ani kwiatka bo musiałabym wymazać "....i Roberta". Jeszcze nie obejrzałam wszystkich. Asia :D

Okropna burza i ulewa :evil: :evil: Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia :lol: :lol:

Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia :)