Teska 24.04.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Czy można tę trawę zmiaszać w siewniku razem z nawozem czy wysiewać osobno? Tan nawóz nie "zeżre nasion? Iwonka a co masz za nawóz? ale generalnie można mieszać byleby dawki nie przekroczyć Kupiłam trawe z Iławy uniwersal (chyba) i do tego nawóz z tej samej samej firmy, więc myślę, że się "nie pogryzą" Nawozu kupiłam o jeden worek mniej (na moja powierzchnię),żeby nie przedobrzyć. Dokładnie Ci nie powiem jak sie ten nawóz nazywa, bo nie mam przy sobie opakowania. iwonka ja sypalam najpierw nawoz a pozniej trawke...nawozik mialam hydrokompleks.teraz tez ten kupilam..odnosze wrazenie ze on wogole nie pali bo cos mi sie sypnelo..a trawka piekniasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 jak chcesz nie ma problema. jak wrzucą mi kasę przed majówką to napewno pojadę a dlaczego jeszcze ci nie przywiezli???? ja bym w chynowie zakupila pare tawulek....a ty sie zastanow nad matasekwoja..jest piekna A jake masz podloze bo podobno matasekwoja lubi wilgoc a u mnie suche piachy ja nie chce mam mala dzialke....a czupurek ma wieksza i gline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 24.04.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.04.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci i zycze zapalu do budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 jolly...ja zapał mam...tylko sama jeszcze nie wiem do czego...na ta chwile to tylko do posiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja moge podac kontakt na czarnoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci i zycze zapalu do budowy! jolly ty zyjesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 jolly...ja zapał mam...tylko sama jeszcze nie wiem do czego...na ta chwile to tylko do posiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 24.04.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja moge podac kontakt na czarnoziem. Chętnie, poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja moge podac kontakt na czarnoziem. Chętnie, poprosze. chokie priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.04.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 do gruśka i innych szkieletowców : ja rozmawiałam z osobami użytkującymi takie domy przez ok. 1-2 lata i według nich wszystko o.k. Na ferie wynajęłam w górach kanadyjczyka i fakt było bardzo akustycznie. Tłumaczenie : niewykończone rozprowadzenie ciepła z kominka, odkryte kanały itp. A co z trwałością, podobno po 30-40 latach wymagają ponownej impregnacji-duże koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 może doszukuję się juz w tej chwili negatywów ale kolejnym minusem jest ponoć grzyb i pleśnie...moja córka jest alergiczką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 a teraz kolejna prośba....spotkał się ktos z was lub może budowł takie domek? http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?opcja=opis&id=240&nazwa_projektu=FILONEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 może doszukuję się juz w tej chwili negatywów ale kolejnym minusem jest ponoć grzyb i pleśnie...moja córka jest alergiczką... w murowanym też są grzybki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 do martelii: właśnie wyszłam ze spotkanka z osóbką która 10 lat mieszka w domu szkieletowym...znowu mam głowę jak dyniogłowy konsensus był taki..."jeśli miałabym jeszcze raz sie budować to nie szkieletowy" argumenty przeciw były takie: akustyka...ona gdy ziewa na górze to słysza na dole, myszy porobiły sobie domki w styropianie i takie śliczne tuneliki , pęknięc które łata już nie liczy, meble jeśli chcesz zmienic to musisz pruć płyty k-g bo trzeba pod nimi robić mocowania...... martelia....mam mętlik w głowie a oczy jak stare 5 zł nie przesadzajmy! jeżeli stropy nie wytłumione - to faktycznie może być słychać; myszy - to chyba hodowla pęknięcia były - są i bedą (nawet w murowanym) zamocowania robione tylko pod szafki kuchenne teraz są nowe sposoby mocowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 w dobrze wykonanym szkieletorku pewnie nie ma ale dmucham już na lody waniliowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 dlatego też należy być katemi pilnować, pilnować, pilnować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 bodekku....wiem że każda pliszka...........ja jeszcze nie mam czego chwalić bo nie mam ogonka powiedz....czy gdybyś miał budować sie jeszcze raz budowałbyś znowu w szkielecie? i czy jeśli zrobiłeś jakies babole to co poprawiłbyś...co dopracował? jaka firma budowała Twój dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 budowała właśnie ta spolszczona (z Twojego wątku) porażka - zwłaszcza terminowa tylko piękne słowa - i nic należało więcej patrzeć wykonawcom na ręce zwłaszcza jeżeli chodzi o szczegóły. niestety nie zrobiłem DGP - teraz żałuję ale wiem że w szkielecie jest to niewielki problem. budował bym jeszcze raz szkieleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no i masz gruśko placek.............! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts