Klaus 24.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tomadyna, byliście u wojewody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 wody nie mam, prądu nie mam, ale GAZ mam na działce. Super Można budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tomadyna, byliście u wojewody? Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tomadyna, byliście u wojewody? Rzuć okiem na PRIV ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 wody nie mam, prądu nie mam, ale GAZ mam na działce. Super Można budować samym gazem nie pociągniesz chyba że na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 wody nie mam, prądu nie mam, ale GAZ mam na działce. Super Można budować samym gazem nie pociągniesz chyba że na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię Bardzo proszę o kntakt To ja też do zeszyciku poproszę. też priv Didi, jeżeli mowisz o tej ziemi, którą ja własnie "obrabiam" i kupiłam z tego samego źródła o którym piszesz , to faktycznie polecam bo jest super. Jest bardzo sypka i luźna. Nie ma żadnych zanieczyszczeń. Co prawda dopiero trawkę będe na niej sadziła w piątek, więc odnosnie wschodów roślin i ewentualnych plonów moge sie wypowiedzieć w terminie póżniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tomadyna, byliście u wojewody? Rzuć okiem na PRIV MOżesz coś blizej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Didi, Ty tak nie reklamuj tej ziemi, bo D.... jak pozbiera od wszystkich forumowiczów zamówienia to znowu sie na niego nie doczekam, żeby mi ta ziemię rozplantował. Wstrzymaj się kobitko trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tomadyna, byliście u wojewody? Rzuć okiem na PRIV MOżesz coś blizej ? Patrzyłaś na swojego PRIV-a ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 byłam dzis na mojej działce....znalazłam 3 słupki...czwarty za cholerę nie chciał się pokazać...liczyłam w obie strony i nic...chyba przyjdzie mi zaprzyjaźnić się z kretami jeju jaka tam cisza.......nawet bażanty mnie odwiedziły...3 szt...miały cudne kolorowe ogony ale nie chciały mi pokazać czwartego słupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Didi, proszę o namiar na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 może doszukuję się juz w tej chwili negatywów ale kolejnym minusem jest ponoć grzyb i pleśnie...moja córka jest alergiczką... negatywy? Ja ostatnio rozmawiałam z moją dentystką, kobieta ma kasy sporo, dwa mieszkania, piękny gabinet, samochody szt 2 (nówki) i.....powiedziała, że ona nigdy się nie będzie budowała, bo.......... .........dom to stałe remonty, a to dach, a to podwórko, a to ogród. Powiedziała, że jako dziecko jeździła zawsze w wakacje do babci na wieś z rodzicami i cały czas jej ojciec z dziadkiem remontowali ten dom i ona tak nie chce. Tłumaczyłam, że są nowe technologie, że w mieszkaniu też musi co jakiś czas przeprowadzić remont, a ona ale za ściany i dach odpowiada spółdzielnia. Swoją wypowiedzą chciałam powiedzieć, że wszysko zależy od nastawienia. Ja też jestem nie ufna szkieletom, ale to tylko dlatego, że tego tematu nie znam, nie wiem jak się mieszka w nich. Wiem jedno pod Zieloną Górą stoi tego masa i mają się dobrze, ale tam jest troszkę inny klimat. Didi...ja znam takich którzy gdy zobaczyli gdzie kupiliśmy działke powiedzieli że tak psy dupami szczekają....a jak do lekarza? a do kina? a do teatru? i kupili za prawie 300 tys dwupoziomowe mieszkanie w bloku....nie bede komentować powiem tylko że domek na wsi zawsze był moim marzeniem i jest nadal...ale ktoś tu napisał na forum...marzenia sie spełniają...moje też się spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 byłam dzis na mojej działce....znalazłam 3 słupki...czwarty za cholerę nie chciał się pokazać...liczyłam w obie strony i nic...chyba przyjdzie mi zaprzyjaźnić się z kretami jeju jaka tam cisza.......nawet bażanty mnie odwiedziły...3 szt...miały cudne kolorowe ogony ale nie chciały mi pokazać czwartego słupka a gdzie ta wieś??? może sie okaże że to niekoniecznie psy tymi d... szczekaja??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 niech szczekają...mi to nie przeszkadza...sama mam 2 psy:) Kościno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 niech szczekają...mi to nie przeszkadza...sama mam 2 psy:) Kościno przesadzili i to grubo do centrum to raptem 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 24.04.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 niech szczekają...mi to nie przeszkadza...sama mam 2 psy:) Kościno przesadzili i to grubo do centrum to raptem 15 minut i 10 km do skrzyżowania Derdowskiego/Ku Słońcu...mi to baaaardzo pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.04.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię Bardzo proszę o kntakt To ja też do zeszyciku poproszę. też priv Didi, jeżeli mowisz o tej ziemi, którą ja własnie "obrabiam" i kupiłam z tego samego źródła o którym piszesz , to faktycznie polecam bo jest super. Jest bardzo sypka i luźna. Nie ma żadnych zanieczyszczeń. Co prawda dopiero trawkę będe na niej sadziła w piątek, więc odnosnie wschodów roślin i ewentualnych plonów moge sie wypowiedzieć w terminie póżniejszym. A Twoja skąd jest? I po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.04.2006 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Didi...ja znam takich którzy gdy zobaczyli gdzie kupiliśmy działke powiedzieli że tak psy dupami szczekają....a jak do lekarza? a do kina? a do teatru? i kupili za prawie 300 tys dwupoziomowe mieszkanie w bloku....nie bede komentować powiem tylko że domek na wsi zawsze był moim marzeniem i jest nadal...ale ktoś tu napisał na forum...marzenia sie spełniają...moje też się spełni Moja Mama, kiedy pierwszy raz zawiozłam Ją na moją ziemię na znak protestu nie chciała wysiąśc z samochodu :mój Boże, co za zadupie! Jak ty ... itd. Teraz, po prawie czterech latach zaczyna sie oswajac ale nadal dostrzega tysiące życiowych problemów. W niektórych kwestiach jestem skłonna przyznac Jej rację ale Ona jest prawie 30 lat starsza i na razie pewne sprawy nie są dla mnie aż takim problemem, a co będzie później - zobaczymy. Cześc wtorkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.04.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Boddeku czy kupiłeś kosiarkę? Mój mąż kupił właśnie w castoramie (kolejną) kosiarkę. 6,5 konny brigs za 1250zł mąż twierdzi, że super, a myślę, że On zna się na tym popędze i sprawdzę dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts