bodekku 25.04.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię Bardzo proszę o kntakt To ja też do zeszyciku poproszę. też priv Didi, jeżeli mowisz o tej ziemi, którą ja własnie "obrabiam" i kupiłam z tego samego źródła o którym piszesz , to faktycznie polecam bo jest super. Jest bardzo sypka i luźna. Nie ma żadnych zanieczyszczeń. Co prawda dopiero trawkę będe na niej sadziła w piątek, więc odnosnie wschodów roślin i ewentualnych plonów moge sie wypowiedzieć w terminie póżniejszym. A Twoja skąd jest? I po ile? To jest właśnie ta ziemia, którą polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Didi, Ty tak nie reklamuj tej ziemi, bo D.... jak pozbiera od wszystkich forumowiczów zamówienia to znowu sie na niego nie doczekam, żeby mi ta ziemię rozplantował. Wstrzymaj się kobitko trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Didi...ja znam takich którzy gdy zobaczyli gdzie kupiliśmy działke powiedzieli że tak psy dupami szczekają....a jak do lekarza? a do kina? a do teatru? i kupili za prawie 300 tys dwupoziomowe mieszkanie w bloku....nie bede komentować powiem tylko że domek na wsi zawsze był moim marzeniem i jest nadal...ale ktoś tu napisał na forum...marzenia sie spełniają...moje też się spełni Moja Mama, kiedy pierwszy raz zawiozłam Ją na moją ziemię na znak protestu nie chciała wysiąśc z samochodu :mój Boże, co za zadupie! Jak ty ... itd. Teraz, po prawie czterech latach zaczyna sie oswajac ale nadal dostrzega tysiące życiowych problemów. W niektórych kwestiach jestem skłonna przyznac Jej rację ale Ona jest prawie 30 lat starsza i na razie pewne sprawy nie są dla mnie aż takim problemem, a co będzie później - zobaczymy. Cześc wtorkowo. U mnie było to samo! - Dzieci, a jak dojechać do miasta?- mamuś my mamy samochody, a do tego w odległości 50m mamy przystanek - a do lekarza, jak Ania zachoruje? - mamuś ja mam prowko i samochód a jak coś to w Dąbiu jest pogotowie - a szkoła? - jest 300m, ale to taka wiejska - a ja jaką kończyłam? - a sklep? - raz na tydzień będę robiła zakupy w markecie a po chlebek i bułeczki podskoczę te 300m autem itd, itd, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 25.04.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Didi bardzo dziękuje, doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam wtrokowo!! A zielony leci na łep na szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 niech szczekają...mi to nie przeszkadza...sama mam 2 psy:) Kościno przesadzili i to grubo do centrum to raptem 15 minut 15 minut do miasta i to ma być zadu...e Raczej luksus: natura i miasto blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 25.04.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię To i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię To i ja poproszę idzie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 25.04.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię To i ja poproszę idzie na priv Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię To i ja poproszę idzie na priv Dziękuję! Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 A u mnie magnolia gwiaździsta zaczyna kwitnąć i migdałek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Co wy tak z tymi privami!!?? zaraz forum padnie Dzieńdobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 jak chcesz nie ma problema. jak wrzucą mi kasę przed majówką to napewno pojadę a dlaczego jeszcze ci nie przywiezli???? ja bym w chynowie zakupila pare tawulek....a ty sie zastanow nad matasekwoja..jest piekna A jake masz podloze bo podobno matasekwoja lubi wilgoc a u mnie suche piachy ja nie chce mam mala dzialke....a czupurek ma wieksza i gline no mam glinę wszędzie, ale trawa ją trochę utemperowała. matasekwoja mówisz? zobaczymy co to i gdzie by ją można było umieścić. popatrzeć niezaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.04.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 to sie pochwale a co tam eh, masz piknie a tutaj http://212.244.189.200/teska/domek_teski254.jpg na tej studzience postaw donicę z rośliną, nie bedzie widać betonowego placka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.04.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 przywitać by się należało, a nie odpowiadać najpierw, ale tyle naskrobaliście zapupie górą - blisko, a wiocha: bażanty, sarenki, zające i nawet dziki się trafią w pobliżu.od nas bliżej do centrum, niż z blokowisk na słonecznymjedyny minus - gdy auto padnie to, pks, a ten ma rozkład jaki ma pozdrawiam wtorkowo. jutro okropny egzaminacyjny dzień. brrrrmłody dziś zawagarował - będzie porządkował wiedzę ta nabytą i nie.mnie do jutra serce stanie na mur beton. ło matko mam większego stresa od niego. oki, do pracki, za godzinę mam spotkanie robocze. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 zapupie górą - blisko, a wiocha: bażanty, sarenki, zające i nawet dziki się trafią w pobliżu. od nas bliżej do centrum, niż z blokowisk na słonecznym jedyny minus - gdy auto padnie to, pks, a ten ma rozkład jaki ma pozdrawiam wszystkich Ja w obronie słonecznego i ogólnie prawej strony nam ścisłe centrum nie jest potrzebne, bo i urzędy też mamy po swojej stronie Odry i szkoły i przedszkola, a jak już jest most pionierów to i do centrum przejazd trwa 15min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.04.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Dzieki Delf doszlo Ja Tez na wsi do przystanku daleko , prawko jest , autko tez i zawsze mozna przeprosic sie z rowerem ( oile nie zapomnialam jak sie jezdzi ) A to lesne powietrze , spokuj cisza ( w centrum prawie nie do osiagniecia ) Wedlug prognozy ba byc u mnie 22 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts