Miraśka 25.04.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 zapupie górą - blisko, a wiocha: bażanty, sarenki, zające i nawet dziki się trafią w pobliżu. od nas bliżej do centrum, niż z blokowisk na słonecznym jedyny minus - gdy auto padnie to, pks, a ten ma rozkład jaki ma pozdrawiam wszystkich Ja w obronie słonecznego i ogólnie prawej strony nam ścisłe centrum nie jest potrzebne, bo i urzędy też mamy po swojej stronie Odry i szkoły i przedszkola, a jak już jest most pionierów to i do centrum przejazd trwa 15min Didi-ja tez nie na rzekam na prawobrzeze a z nowego miejsca mąż bedzie miał blizej o 10 km do swojej pracki, a reszta to nie problem-szkoła pod nosem,autobus -100m,zagłebie sklepowe wystarczajace czupurek--mnie tez nerwy zzeraja bo synus jutro pisze-bądzmy dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 25.04.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ale jestem ....nie przywitałam sie po długiej przerwie-czytałam was pilnie ale nie miałam nastroju popisac bo miałam mega doła-zawisły nad naszym pozwoleniem ogromne czarne chmury ale mysle ze bedzie ok,za duzo stresu naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 25.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 DELF--przez przypadek widziałam chyba twój domek bo bylismy na spacerku autkiem na ul.lipowej zobaczyc domek który budował ponoc nacz przyszły wykonawca a potem wjechalismy uliczke wczesniej a potem w domciu skojarzyłam twój domek-super,wbieram sie tam bo podoba mi sie kolor elewacji i dachówki z lipowej5(może znasz ludzików?)albo ulice wcześniej tez nr.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.04.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ale jestem ....nie przywitałam sie po długiej przerwie-czytałam was pilnie ale nie miałam nastroju popisac bo miałam mega doła-zawisły nad naszym pozwoleniem ogromne czarne chmury ale mysle ze bedzie ok,za duzo stresu naraz A co stalo sie z pozwoleniem . Miraska a ty gdzie masz dzialeczke tez na prawobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 25.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ale jestem ....nie przywitałam sie po długiej przerwie-czytałam was pilnie ale nie miałam nastroju popisac bo miałam mega doła-zawisły nad naszym pozwoleniem ogromne czarne chmury ale mysle ze bedzie ok,za duzo stresu naraz A co stalo sie z pozwoleniem . Miraska a ty gdzie masz dzialeczke tez na prawobrzezu tak-Płonia,zaczatek nowego osiedla 30 domków.duze działeczki,-właśnie minął rok od poczatku załatwiania formalnosci-w skrócie -pirwszy arch.-chciałam prawie gratis adaptacje i plan zagospod.działki -niestety spiprzył-5m-cy poszło bokiem,nie mówiac o forsie-a teraz trzeba było obrócić dom ,wejscie od drugiej ulicy-dz.narozna i budowac w lustrzanym odbiciu no i zrozumiałam źle i sie przeraziliśmy ze trzeba kupic drugi projekt i na nowo adaptowac i nanosic zmiany-na szczescie jeden lustrzany wystarzczy skserowac i nanieścte poprawki ale najwazniejszych stronach-a ja juz zaczęłąm kupowac materiał i ekipa zaklepana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.04.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem choć słońce jeszcze wysoko.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.04.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ale jestem ....nie przywitałam sie po długiej przerwie-czytałam was pilnie ale nie miałam nastroju popisac bo miałam mega doła-zawisły nad naszym pozwoleniem ogromne czarne chmury ale mysle ze bedzie ok,za duzo stresu naraz A co stalo sie z pozwoleniem . Miraska a ty gdzie masz dzialeczke tez na prawobrzezu tak-Płonia,zaczatek nowego osiedla 30 domków.duze działeczki,-właśnie minął rok od poczatku załatwiania formalnosci-w skrócie -pirwszy arch.-chciałam prawie gratis adaptacje i plan zagospod.działki -niestety spiprzył-5m-cy poszło bokiem,nie mówiac o forsie-a teraz trzeba było obrócić dom ,wejscie od drugiej ulicy-dz.narozna i budowac w lustrzanym odbiciu no i zrozumiałam źle i sie przeraziliśmy ze trzeba kupic drugi projekt i na nowo adaptowac i nanosic zmiany-na szczescie jeden lustrzany wystarzczy skserowac i nanieścte poprawki ale najwazniejszych stronach-a ja juz zaczęłąm kupowac materiał i ekipa zaklepana To zeczywiscie partacz daj go moze na liste Lustrzane odbicie najczesciej dostaje sie gratis . Posprawdzajcie tylko czy zgadzaja sie strony bo u nas jedni sasiedzi ( nie wiem czy sie pomylili czy tak chcieli ale maja garaz od poludnia a salon od polnocy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 25.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mam pozwolenie na budowę, aż nie mogę uwierzyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.04.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 DELF--przez przypadek widziałam chyba twój domek bo bylismy na spacerku autkiem na ul.lipowej zobaczyc domek który budował ponoc nacz przyszły wykonawca a potem wjechalismy uliczke wczesniej a potem w domciu skojarzyłam twój domek-super,wbieram sie tam bo podoba mi sie kolor elewacji i dachówki z lipowej5(może znasz ludzików?)albo ulice wcześniej tez nr.5 A ja sie tam nie kręciłam? Sąsiadów niestety nie miałam przyjemności, jak na razie, poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.04.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mam pozwolenie na budowę, aż nie mogę uwierzyć!!! To gratunacje Gdzie budujesz Ogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mam pozwolenie na budowę, aż nie mogę uwierzyć!!! no to Gratki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 witam popoludniowo....ech raczej wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.04.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ale wysyp tych pozwoleń na budowę. Gratulacje dla wszystkich Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 25.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mam pozwolenie na budowę, aż nie mogę uwierzyć!!! To gratunacje Gdzie budujesz Ogo Okolice Stargardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 25.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czy ktoś ma dach BRAASa? Jak prezentuje sie na dachu dachówka celtycka czarna BRAAS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czy ktoś ma dach BRAASa? Jak prezentuje sie na dachu dachówka celtycka czarna BRAAS? czarne dachy sa wogole super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Klaus oni sa wsrod tych lepszych cenowo 4 ,5 (adaptacja + 2 duze zmiany ) Meggi sprobuje Tańszych i przyzwoitych jakościowo chyba nie znajdziesz. Ja płaciłem: -adaptacja 2000 zł -przyłącza 3x500zł Witam wszystkich, dawno tu nie zagladałam, ale cóż czasu brak, bo budowa rusza lada dzień. Co do adaptacji to zgadzam się z Klausem - płaciliśmy tyle samo 3500 netto za podstawową adaptację. To było w biurze R. - są na liscie rankingowej. Natomiast uważam, że to biuro jest tanie jeśli chodzi o zmiany - zapłaciliśmy koło 1000 zł za 2 duże zmiany tzn. zmiana sciany na trójwarstwową i doprojektowanie wykuszy + kilka mniejszych zmian. Pozdrawiam i polecam, adaptacja wykonana ekspresowo i miło. Zleciliśmy im także uzyskanie pozwolenia na budowę - tutaj były drobne problemy czasowe tzn. miesiąc poślizgu. Więc jak się komuś spieszy bardzo to .... musi przypilnować. Klaus - wyśle swój komentarz także na listę rankingową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czy ktoś ma dach BRAASa? Jak prezentuje sie na dachu dachówka celtycka czarna BRAAS? chyba GrzesiekB ma taki dach. U mnie na domku letniskowym jest czerwona celtycka. Wygląda b. ładnie , jest gładka i starannie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Klaus oni sa wsrod tych lepszych cenowo 4 ,5 (adaptacja + 2 duze zmiany ) Meggi sprobuje Tańszych i przyzwoitych jakościowo chyba nie znajdziesz. Ja płaciłem: -adaptacja 2000 zł -przyłącza 3x500zł Witam wszystkich, dawno tu nie zagladałam, ale cóż czasu brak, bo budowa rusza lada dzień. Co do adaptacji to zgadzam się z Klausem - płaciliśmy tyle samo 3500 netto za podstawową adaptację. To było w biurze Rozwarski & Spławski - są na liscie rankingowej. Natomiast uważam, że to biuro jest tanie jeśli chodzi o zmiany - zapłaciliśmy koło 1000 zł za 2 duże zmiany tzn. zmiana sciany na trójwarstwową i doprojektowanie wykuszy + kilka mniejszych zmian. Pozdrawiam i polecam, adaptacja wykonana ekspresowo i miło. Zleciliśmy im także uzyskanie pozwolenia na budowę - tutaj były drobne problemy czasowe tzn. miesiąc poślizgu. Więc jak się komuś spieszy bardzo to .... musi przypilnować. Klaus - wyśle swój komentarz także na listę rankingową Z nimi jeszcze nie rozmawialam Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i znowu witam....pierwsza.....srodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts