czupurek 26.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Didi - a co to botaniczne? a teraz się pochwalę, co przywiozą jedno drzewo będzie docelowo kiedyś takie http://sfischer.szczecin.pl/images/f562f0a245be0a6612a44649f251349a.jpg drugie takie http://sfischer.szczecin.pl/images/e22a8a25a2d7c067f899205cae860bfc.jpg a trzecie takie http://www.zahradnicentrum.cz/index2.jpg razem będzie to, już 12 drzewek różnej maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.04.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A swoją drogą to naprawde człowiek aż tak się stresuje jak własne dzieci zdają egzaminy? Nigdy jeszcze czegoś takiego nie przechodziłam, więc wszystko przede mną. pozdrowionka iwonka ktoś musi. jeżeli dziecko nie - to rodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 26.04.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 adria : co zrobić żeby w tak krótkim czasie dostać pozwolenie ? Trafić do kogoś odpowiedniego ? Jeśli tak to do kogo? Proszę o podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Didi - a co to botaniczne? a teraz się pochwalę, co przywiozą jedno drzewo będzie docelowo kiedyś takie http://sfischer.szczecin.pl/images/f562f0a245be0a6612a44649f251349a.jpg drugie takie http://sfischer.szczecin.pl/images/e22a8a25a2d7c067f899205cae860bfc.jpg a trzecie takie http://www.zahradnicentrum.cz/index2.jpg razem będzie to, już 12 drzewek różnej maści botaniczne tzn. ogólnie mówiąc naturalne nie hodowlane, nie modyfikowane, a drzewka piekne uważam, że warto zainwstować parę złoty aby móc potem cieszyć oko takimi widokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 czupurek drzewka super napisz co to za drzewka? ile kosztowały i jakiej są obecnie wielkości? tak mniej więcej oczywiście To pierwsze też wypatrzyłam na stronie fischera i bardzo mi się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a u mnie w tej chwili kwitnie tohttp://sfischer.szczecin.pl/images/cf50fd3d6c887a689f622350ba88432f.jpgmagnolia gwiaździsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 drugie zdjęcie u Czupurka to migdałek - u mnie dopiero mu pekają pączki kwiatowe, ale w zeszłym roku dokładnie tak wyglądałaha i można go formować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.04.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Didi śliczna u mojej mamy magnolie są jakieś pechowe od tylu lat sadzimy i ciagle coś przykrego im sie przytrafia. Ostatnia nawet zdążyła zakwitnąć (miała trochę cimniejsze kwiaty) i nagle zniknęła...chyba pies ją pożarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 26.04.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 adria : co zrobić żeby w tak krótkim czasie dostać pozwolenie ? Trafić do kogoś odpowiedniego ? Jeśli tak to do kogo? Proszę o podpowiedzi Spróbuję się dowiedzieć do kogo najlepiej złożyć. Rozmawiamy o Policach, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 migdałek i magnolia nie lubią mrozów - na to trzeba baaardzo uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.04.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 czupurek drzewka super napisz co to za drzewka? ile kosztowały i jakiej są obecnie wielkości? tak mniej więcej oczywiście To pierwsze też wypatrzyłam na stronie fischera i bardzo mi się spodobało. Witaj monka to pierwsze drzewko to wydaje mi sie, że to klon zwyczajny (Acer platanoides) odmiana "Globosum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.04.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witaj monka to pierwsze drzewko to wydaje mi sie, że to klon zwyczajny (Acer platanoides) odmiana "Globosum" cześć Iwonko tak myślałam ze to klon ale nie byłam pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 26.04.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 adria : co zrobić żeby w tak krótkim czasie dostać pozwolenie ? Trafić do kogoś odpowiedniego ? Jeśli tak to do kogo? Proszę o podpowiedzi Spróbuję się dowiedzieć do kogo najlepiej złożyć. Rozmawiamy o Policach, tak? Adria jak już będziesz miała namiar to poproszę o info na priva - też mnie to niedługo czeka, aż strach pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.04.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Didi - magnolia piękniasta Monka - cd przechwałek:1. to acer platanoides 'Globosum' - czyli jakiś klon2. prunus triloba - migdałek3. prunus "kiku shidare" - jedna z wiśni japońskich (nie owocuje)ta ostatnia to, do kolekcji innych wiśni. bo mam już: kanzan, amanogawę i shirofugen drzewka kupiłam spore (pies zjadł mi wcześniej 2 drzewka bo były za małe) i pnie mają ok 2 m (nie wiem dokładnie ale napewno większe są ode mnie dobry kawałek) ceny:1. 1092. 453. 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 czupurek drzewka super napisz co to za drzewka? ile kosztowały i jakiej są obecnie wielkości? tak mniej więcej oczywiście To pierwsze też wypatrzyłam na stronie fischera i bardzo mi się spodobało. Witaj monka to pierwsze drzewko to wydaje mi sie, że to klon zwyczajny (Acer platanoides) odmiana "Globosum" no brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 26.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Monka, czytałaś dzisiejszy artykuł o blokach na Topolowej?http://www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=95823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Didi - magnolia piękniasta Monka - cd przechwałek: 1. to acer platanoides 'Globosum' - czyli jakiś klon 2. prunus triloba - migdałek 3. prunus "kuku shidare" - jedna z wiśni japońskich (nie owocuje) ta ostatnia to, do kolekcji innych wiśni. bo mam już: kanzan, amanogawę i shirofugen drzewka kupiłam spore (pies zjadł mi wcześniej 2 drzewka bo były za małe) i pnie mają ok 2 m (nie wiem dokładnie ale napewno większe są ode mnie dobry kawałek) ceny: 1. 109 2. 45 3. 95 kiku shidare to do pełnej kolecji brakuje ci jeszcze "ukon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Didi -no tak kuku - to ja sobie mogę zrobić oj nie dobrze, niedobrze - zapomniałam o tym ukonie. nie mam raczej na niego miejsca, oj nie chyba zeby amonkę won (nie podoba się pokrój młodemu) i wtedy ukona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Didi -no tak kuku - to ja sobie mogę zrobić oj nie dobrze, niedobrze - zapomniałam o tym ukonie. nie mam raczej na niego miejsca, oj nie chyba zeby amonkę won (nie podoba się pokrój młodemu) i wtedy ukona czupurek nie wyrzucaj tylko "stwórz kolekcję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 26.04.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam wszystkich środowo Czupurek masz piękne drzewka. Trzymam kciuki za Wasze pociechy, moja siostra też dziś zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts