Didi 27.04.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 teraz się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam!! Trzymam kciuki za zdających gimnazalistów, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Chciałem się wszystkim pochwalić, iż Roku Pańskiego 2006 dnia 25 kwietnia rozpoczęła się budowa mojego domu (zdjęcie humusu)! Hurrra! Rygó GRATULACJE Aby do przodu No nie, nie tylko tempo jest ważne. To się rozumie samo przez sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Czy ktoś zna p. P. Dejewskiego z zalesia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 27.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 czy ktoś ma jakieś doświadczenia z p. Malickim z Polic? JAdę z nim rozmawiać na temat wyceny robót do stanu surowego otwartego, ale może ktoś coś wie....? Ma dwie wady jest chciwy i bardzo nażucający swoje zdanie. A rozmowa zaczyna się od tego co w twoim domu można zrobić lepiej, taniej prościej itd. wszystko oczywiście z punktu widzenia wykonawcy. Klaus, sprawdziło się w 100% No widzisz jakim jestem psychoanalitykiem? Klaus sam juz nie wiem, ale ja wole "narzucac". No ja też dlatego z Malickim się nie dogadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 27.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 czy ktoś ma jakieś doświadczenia z p. Malickim z Polic? JAdę z nim rozmawiać na temat wyceny robót do stanu surowego otwartego, ale może ktoś coś wie....? Ma dwie wady jest chciwy i bardzo nażucający swoje zdanie. A rozmowa zaczyna się od tego co w twoim domu można zrobić lepiej, taniej prościej itd. wszystko oczywiście z punktu widzenia wykonawcy. Klaus, sprawdziło się w 100% No widzisz jakim jestem psychoanalitykiem? Klaus sam juz nie wiem, ale ja wole "narzucac". No ja też dlatego z Malickim się nie dogadałem. Ale tym razem chodzilo mi tylko o "rz" A firme i nazwisko mozna smialo wpisac na liste z Twojo-moim komentarzem. Pod ktorym sie wpelni podpisuje. Mam jak zawsze opory przed takim wyrokowaniem bez sadu, ale po Twoim komentarzu widze, ze czarne to carne, a biale to biale i nie ma co dyskutowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.04.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 czy ktoś ma jakieś doświadczenia z p. Malickim z Polic? JAdę z nim rozmawiać na temat wyceny robót do stanu surowego otwartego, ale może ktoś coś wie....? Ma dwie wady jest chciwy i bardzo nażucający swoje zdanie. A rozmowa zaczyna się od tego co w twoim domu można zrobić lepiej, taniej prościej itd. wszystko oczywiście z punktu widzenia wykonawcy. Klaus, sprawdziło się w 100% No widzisz jakim jestem psychoanalitykiem? Klaus sam juz nie wiem, ale ja wole "narzucac". No ja też dlatego z Malickim się nie dogadałem. Witam, czy to ta sama osoba, która widnieje na liście - "nadzór budowlany"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 27.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ale tym razem chodzilo mi tylko o "rz" Bo tak to jest jak spellchecker w okienku nie działa. A firme i nazwisko mozna smialo wpisac na liste z Twojo-moim komentarzem. Pod ktorym sie wpelni podpisuje. Mam jak zawsze opory przed takim wyrokowaniem bez sadu, ale po Twoim komentarzu widze, ze czarne to carne, a biale to biale i nie ma co dyskutowac. Wyślij do mnie swój komentarz w takiej formie jak chcesz żeby był zamieszczony na liście. Ja zamieszczę też swój chociaż w moim przypadku nie doszło do konsumpcji małżeństwa z Panem Malickim. Uff, jak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 27.04.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 czy ktoś ma jakieś doświadczenia z p. Malickim z Polic? JAdę z nim rozmawiać na temat wyceny robót do stanu surowego otwartego, ale może ktoś coś wie....? Ma dwie wady jest chciwy i bardzo nażucający swoje zdanie. A rozmowa zaczyna się od tego co w twoim domu można zrobić lepiej, taniej prościej itd. wszystko oczywiście z punktu widzenia wykonawcy. Klaus, sprawdziło się w 100% No widzisz jakim jestem psychoanalitykiem? Klaus sam juz nie wiem, ale ja wole "narzucac". No ja też dlatego z Malickim się nie dogadałem. Witam, czy to ta sama osoba, która widnieje na liście - "nadzór budowlany"? Nie wiem ale raczej nie. My rozmawiamy o firmie RemBud. Zapytaj autora komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 27.04.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 czy ktoś ma jakieś doświadczenia z p. Malickim z Polic? JAdę z nim rozmawiać na temat wyceny robót do stanu surowego otwartego, ale może ktoś coś wie....? Ma dwie wady jest chciwy i bardzo nażucający swoje zdanie. A rozmowa zaczyna się od tego co w twoim domu można zrobić lepiej, taniej prościej itd. wszystko oczywiście z punktu widzenia wykonawcy. Klaus, sprawdziło się w 100% No widzisz jakim jestem psychoanalitykiem? Klaus sam juz nie wiem, ale ja wole "narzucac". No ja też dlatego z Malickim się nie dogadałem. Witam, czy to ta sama osoba, która widnieje na szczecińskiej liście wykonawców jako "nadzór budowlany"? Nie wiem ale raczej nie. My rozmawiamy o firmie RemBud. Zapytaj autora komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam, Czy wie ktoś, jak nazywa się (chyba w Mierzynie) firma handluąca częściami do samochodów ciężarowych? A może to jest serwis..nie wiem.. Kojarzy mi sie nazwa Lubiński, czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 27.04.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A propos odkurzaczy centralnych: firma "Odkurzacze Centralne" z ul.Przybyszewskiego 2, została przeniesiona na ul. Duńską 27A; tel: 091 818 11 04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 teraz się przywitam Ja też sie dopiero witam Didi, dzięki za telefon, pewnie jeszcze wrocimy do tej rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A propos odkurzaczy centralnych: firma "Odkurzacze Centralne" z ul.Przybyszewskiego 2, została przeniesiona na ul. Duńską 27A; tel: 091 818 11 04. Dzięki za info. Ja też mam odkurzacz z Przybyszewskiego tzn. tylko rozłożone rury, więc jak przyjdzie mi dokupić resztę to miałabym problem a tak dzięki Tobie telefon i adres spisałam i w odpowiednim momemencie skorzystam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam jakoś nic sie nie posuwam do przodu ... a wokół mojej działki aż furczy wszystko od robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Żeby nie było, że tak zupełnie sie u mnie nic nie dzieje: posadziłam już dwie róże (takie z Geanta, ale dostałam od męża na zgodę i chyba szczerze, bo sie przyjęły ), trzy winogrona (jedno juz puściło listek - rany jaka to adrenalina , nawet nie przypuszczałam; a wczoraj posadziłam prezent imieninowy dla męża: czeresnię i jeszcze drugą czeresnie i jabłko Lobo - sie zobaczy. Ze mnie ogrodnik, jak z koziej d.. trąba, więc nie mam wygórowanych oczekiwań, cokolwiek sie zazieleni - będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 czy ktoś ma jakieś doświadczenia z p. Malickim z Polic? JAdę z nim rozmawiać na temat wyceny robót do stanu surowego otwartego, ale może ktoś coś wie....? Ma dwie wady jest chciwy i bardzo nażucający swoje zdanie. A rozmowa zaczyna się od tego co w twoim domu można zrobić lepiej, taniej prościej itd. wszystko oczywiście z punktu widzenia wykonawcy. Klaus, sprawdziło się w 100% No widzisz jakim jestem psychoanalitykiem? Klaus sam juz nie wiem, ale ja wole "narzucac". No ja też dlatego z Malickim się nie dogadałem. Witam, czy to ta sama osoba, która widnieje na szczecińskiej liście wykonawców jako "nadzór budowlany"? Nie wiem ale raczej nie. My rozmawiamy o firmie RemBud. Zapytaj autora komentarza. O firmie RemBud? uf, juz myslalam ze mowa o moim mezu - na liscie jako nadzor co jest wpisany. Mam prosbe, wyrazajac takie opinie o kims kto ma nazwisko takie samo jak inna osoba widniejaca na liscie ( akurat moj maz ktory na liscie jest jako nadzor) to prosze o wpisywanie imienia a najlepiej jeszcze firmy, bo tak łatwo pomylic osoby . Gdyby nie sprostowanie o tym ze o firme RemBud chodzi mogloby wygladac jak opinia o moim mezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Żeby nie było, że tak zupełnie sie u mnie nic nie dzieje: posadziłam już dwie róże (takie z Geanta, ale dostałam od męża na zgodę i chyba szczerze, bo sie przyjęły ), trzy winogrona (jedno juz puściło listek - rany jaka to adrenalina , nawet nie przypuszczałam; a wczoraj posadziłam prezent imieninowy dla męża: czeresnię i jeszcze drugą czeresnie i jabłko Lobo - sie zobaczy. Ze mnie ogrodnik, jak z koziej d.. trąba, więc nie mam wygórowanych oczekiwań, cokolwiek sie zazieleni - będzie super! A jak wygląda "koziej d... trąba"? Proponuję Delf, żebys co nieco zostawiła Robercikowi do posadzenia (mam na myśli głównie drzewo), bo: dom wybudował, syna (nawet 2) spłodził, a kiedy posadzi drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Żeby nie było, że tak zupełnie sie u mnie nic nie dzieje: posadziłam już dwie róże (takie z Geanta, ale dostałam od męża na zgodę i chyba szczerze, bo sie przyjęły ), trzy winogrona (jedno juz puściło listek - rany jaka to adrenalina , nawet nie przypuszczałam; a wczoraj posadziłam prezent imieninowy dla męża: czeresnię i jeszcze drugą czeresnie i jabłko Lobo - sie zobaczy. Ze mnie ogrodnik, jak z koziej d.. trąba, więc nie mam wygórowanych oczekiwań, cokolwiek sie zazieleni - będzie super! A jak wygląda "koziej d... trąba"? Proponuję Delf, żebys co nieco zostawiła Robercikowi do posadzenia (mam na myśli głównie drzewo), bo: dom wybudował, syna (nawet 2) spłodził, a kiedy posadzi drzewo? dam mu orzecha niech wsadzi do ziemi i z głowy No dobra, cos tam jeszcze posadzi klasycznie, ale cos mi sie wydaje, że będzie to wyglądało, jak wymiana żarówki: Aga przynieś stołek! A gdzie ta żarówka, co ja kupilismy? Masz wyrzuć ta starą, a tu masz kartonik.. (po 5 minutach)... a kto tu zostawił ten stołek?!... (wieczorem)...czy ty ze wszytskim musisz czekac, aż ja wróce, zrobiłabys cos sama Troche oczywiście przesadzam (sic!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts