Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Żeby nie było, że tak zupełnie sie u mnie nic nie dzieje: posadziłam już dwie róże (takie z Geanta, ale dostałam od męża na zgodę i chyba szczerze, bo sie przyjęły :wink: ), trzy winogrona (jedno juz puściło listek - rany jaka to adrenalina :o :lol: , nawet nie przypuszczałam; a wczoraj posadziłam prezent imieninowy dla męża: czeresnię i jeszcze drugą czeresnie i jabłko Lobo - sie zobaczy. Ze mnie ogrodnik, jak z koziej d.. trąba, więc nie mam wygórowanych oczekiwań, cokolwiek sie zazieleni - będzie super!

A jak wygląda "koziej d... trąba"? :D

Proponuję Delf, żebys co nieco zostawiła Robercikowi do posadzenia (mam na myśli głównie drzewo), bo:

dom wybudował,

syna (nawet 2) spłodził,

a kiedy posadzi drzewo?

:D

dam mu orzecha niech wsadzi do ziemi i z głowy :wink: :lol: No dobra, cos tam jeszcze posadzi klasycznie, ale cos mi sie wydaje, że będzie to wyglądało, jak wymiana żarówki: Aga przynieś stołek! A gdzie ta żarówka, co ja kupilismy? Masz wyrzuć ta starą, a tu masz kartonik.. (po 5 minutach)... a kto tu zostawił ten stołek?!... (wieczorem)...czy ty ze wszytskim musisz czekac, aż ja wróce, zrobiłabys cos sama :lol:

Troche oczywiście przesadzam (sic!) :wink:

och, Ci mężczyźni :D :D

Jest takie powiedzenie, że:

mąż jest "głową" rodziny, a żona szyją, która niestety musią nią kręcić i potrząsać czasami. :wink:

Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego chirurga dziecięcego, jeśli ktoś z Was zna takiego bardzo proszę o namiary.

oj wypadło mi to nazwizko..porazinski chyba...jest /byl ordynatorem chirurgii dzieciecej...polecam..

A w jakim szpitalu? szukam po necie ale nie moge znalezc tego nazwiska :(

ups w szpitalu na wojciecha....paradowski.....

Paradowski, oki Teska dzieki. Znalazlam tez ze przyjmuje w Medicusie.

Asia ja wiem ze w szpitalach sa lekarze ale mi chodzi o dobrego, super i wogole

To uważasz, ze w szpitalach przyjmują źli lekarze?. Znam jedną rodzinę, która prywatnie wycięła migdałki u "bardzo dobrego" lekarza i nie mają już córki. Dlatego trzeba uważać. Asia

Paradowski, oki Teska dzieki. Znalazlam tez ze przyjmuje w Medicusie.

Asia ja wiem ze w szpitalach sa lekarze ale mi chodzi o dobrego, super i wogole

To uważasz, ze w szpitalach przyjmują źli lekarze?. Znam jedną rodzinę, która prywatnie wycięła migdałki u "bardzo dobrego" lekarza i nie mają już córki. Dlatego trzeba uważać. Asia

W szpitalach przyjmują różni lekarze i dobrzy i źli - wiem z doświadczenia.

Mi jest wszystko jedno gdzie pracuje( czy prywatnie czy panstwowo)to nie o to chodzilo, chodzilo o to aby był dobry - to jest najwazniejsze, dlatego pytałam Was czy możecie kogoś polecic konkretnie. Nie chce isc do szpitala czy prywatnie i wziac 1-szego lepszego. Chcialabym poleconego.

Nasz chirurg - bardzo dobry zresztą i pracujący w szpitalu - przyjmował nas na kazdą prosbę bez kasy , wyjechał za granicę, polecił na zastępstwo kolegę, ale On leczy te dzieci, ktore leżą w szpitalu tylko. Przyjął nas grzecznościowo juz raz, obskoczyl znami innych specjalistow , teraz mi głupio znow go prosic o kontrole. Dlatego szukam innego lekarza, ktory przyjmuje czy w przychodni zwyklej, czy przyszpitalnej, czy prywarnie - obojetnie gdzie ,ale musi byc dobry bo to wazna sprawa.

Mam prosbe, wyrazajac takie opinie o kims kto ma nazwisko takie samo jak inna osoba widniejaca na liscie ( akurat moj maz ktory na liscie jest jako nadzor) to prosze o wpisywanie imienia a najlepiej jeszcze firmy, bo tak łatwo pomylic osoby . Gdyby nie sprostowanie o tym ze o firme RemBud chodzi mogloby wygladac jak opinia o moim mezu :evil:

ok, moja wina, bo zacząłem tak z nazwiska. O tym, że to RemBud dowiedziałem się jak dojechałem na miejsce. Bezwies, jak wyślesz swój komentarz na listę to ja tak jak Klaus dopiszę, co mi się nie podoba.

Agnieszka, a ile za nadzór?

Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego chirurga dziecięcego, jeśli ktoś z Was zna takiego bardzo proszę o namiary.

Najlepiej pojechać do Szpitala na Wojciecha tam są chrurdzy dziecięcy. Asia

ja też proponuję wybrać Wojciecha, mimo, że na Unii też są chirurdzy dziecięcy..... ale sprecyzuj, czy chodzi o chirurga czy ortopedę.

Mam prosbe, wyrazajac takie opinie o kims kto ma nazwisko takie samo jak inna osoba widniejaca na liscie ( akurat moj maz ktory na liscie jest jako nadzor) to prosze o wpisywanie imienia a najlepiej jeszcze firmy, bo tak łatwo pomylic osoby . Gdyby nie sprostowanie o tym ze o firme RemBud chodzi mogloby wygladac jak opinia o moim mezu :evil:

ok, moja wina, bo zacząłem tak z nazwiska. O tym, że to RemBud dowiedziałem się jak dojechałem na miejsce. Bezwies, jak wyślesz swój komentarz na listę to ja tak jak Klaus dopiszę, co mi się nie podoba.

Agnieszka1, ale zbieżność nazwisk - może to i lepiej, że się wyjaśniło.

Co do chirurga - moim synem zajmował się dr Bogdan Kościesza. Pracuje w poradni przyklinicznej dla dzieci na Unii Lubelskiej (niestety są kolejki :( ). Prowadzi też praktykę prywatną, zdaje się na Grota Roweckiego. Ma dobrą opinię w środowisku i fajne podejście do dzieci

Około 2000 - złotych oczywiście :D