Agnieszka1 27.04.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Mam prosbe, wyrazajac takie opinie o kims kto ma nazwisko takie samo jak inna osoba widniejaca na liscie ( akurat moj maz ktory na liscie jest jako nadzor) to prosze o wpisywanie imienia a najlepiej jeszcze firmy, bo tak łatwo pomylic osoby . Gdyby nie sprostowanie o tym ze o firme RemBud chodzi mogloby wygladac jak opinia o moim mezu ok, moja wina, bo zacząłem tak z nazwiska. O tym, że to RemBud dowiedziałem się jak dojechałem na miejsce. Bezwies, jak wyślesz swój komentarz na listę to ja tak jak Klaus dopiszę, co mi się nie podoba. Agnieszka, a ile za nadzór? Agnieszka1, ale zbieżność nazwisk - może to i lepiej, że się wyjaśniło. Co do chirurga - moim synem zajmował się dr Bogdan Kościesza. Pracuje w poradni przyklinicznej dla dzieci na Unii Lubelskiej (niestety są kolejki ). Prowadzi też praktykę prywatną, zdaje się na Grota Roweckiego. Ma dobrą opinię w środowisku i fajne podejście do dzieci No nazwiska identyczne - chyba nie dobrze, skoro gosc ma tak złą opinię I nie chodzi o konkurencje ( moj maz Piotr nie ma firmy wykonawczej) lecz o nazwisko. Kościesza - znam pracuje właśnie z naszym chirurgiem - Pacanowskim Jackiem ,ktory wyjechał za granicę. Właśnie w tej poradni nas przyjmował - nie czekaliśmy nigdy w kolejce, przyjmował nas od ręki, sam szedł po karte i wciskał nas w kolejkę Może miał sentyment, w końcu zna się z naszym synem od jego urodzenia ( znaczy od urodzenia syna ). Maggie jeślibyś odkopała gdzieś nr tel do gabinetu Kościeszy to chętnie spiszę. Do Paradowskiego już mam. Natomiast bardzo niemiło wspominam wizytę u dr. Gazdy - tez z ich oddziału - bardzo niemiły, zadufany w sobie gosc, ktory na pacjenta przeznacza 3 minuty a wszelkie pytania ze strony pacjenta sa niewskazane bo pan doktor mocno sie denerwuje i robi wtedy z pacjenta gamonia. Szydas chodzi o chirurga konkretnie. Ortopedę mamy dobrego -prof. Kołbana- mam nadzieję ze on sie nigdzie nie wybiera, tak ciężko znaleźć dobrego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ale dzisiaj miałam pecha. Opinie wśród kierowców są takie, że jak baba za kierownicą to..... Wyobraźcie sobie, że jade po pracy do domu, dojeżdzam do samochodów, które zwalniają bo utworzył się korek, a tu jak mi nie najedzie na dupę facet. Tak we mnie wjechał(samochodem oczywiście), że popchnął mnie na nastepny samochód, którego też zahaczyłam swoim przodem. Jestem wściekła, bo jutro od rana miałam siać trawkę, a ja musze rano jechać zgłosić szkodę. Ten kierowca to nie dość, że facet to jeszcze taryfiarz. Wrrrrr......... Co najmniej tydzień auto w serwisie, więc będe uziemiona na amen. Ale zaszaleję i postaram się o jakieś zastępcze auto. Więc kto tu był babą za kierownicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ale dzisiaj miałam pecha. Opinie wśród kierowców są takie, że jak baba za kierownicą to..... Wyobraźcie sobie, że jade po pracy do domu, dojeżdzam do samochodów, które zwalniają bo utworzył się korek, a tu jak mi nie najedzie na dupę facet. Tak we mnie wjechał(samochodem oczywiście), że popchnął mnie na nastepny samochód, którego też zahaczyłam swoim przodem. Jestem wściekła, bo jutro od rana miałam siać trawkę, a ja musze rano jechać zgłosić szkodę. Ten kierowca to nie dość, że facet to jeszcze taryfiarz. Wrrrrr......... Co najmniej tydzień auto w serwisie, więc będe uziemiona na amen. Ale zaszaleję i postaram się o jakieś zastępcze auto. Więc kto tu był babą za kierownicą? Kiedys mialam fajny dowcip o tym ,jak znajde napiszę. Dzis wogole byly niezle korki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka i GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dziewczyny gratulacje szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka ależ możecie http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka i GRATULACJE Gratulki dziewczyny i trzymam kciuki za Was. Idziecie łeb w łeb, więc może zrobimy jakiś zakład forumowy, która np. postawi pierwsza wiechę? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dziewczyny gratulacje szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka ależ możecie http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg Ja też dzisiaj popijam ale z rozpaczy, że moje auto ma kuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka i GRATULACJE Gratulki dziewczyny i trzymam kciuki za Was. Idziecie łeb w łeb, więc może zrobimy jakiś zakład forumowy, która np. postawi pierwsza wiechę? Co Wy na to? Ta co postawi pierwszą to stawia kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 jestem za!! pierwsza wiecha stawiam kolejkea co do spotkania to jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.04.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja też dzisiaj popijam ale z rozpaczy, że moje auto ma kuku. no to przykro ale dobrze że tobie nic sie nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dzieki za gratulacje kamień spadł mi z serca może sie uda terminowo rozpącząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dziewczyny gratulacje szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka ależ możecie http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg Ja też dzisiaj popijam ale z rozpaczy, że moje auto ma kuku. Nie przejmuj sie kiedyś pod marketem taksówkarz chciał mi wmówic ze w niego wjechałam i pokazał starą dziurę na zderzaku myślał ze jak baba to jelenia znalazł , ale sie troszke pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kacha72, dzióbek - gratulacje serdeczniaste! dzióbek - jak tam przyłącze wodne, masz już? Iwonka i Adaś - współczuję bardzo . Dziś naprawdę w mieście był kociokwik. Ech, przynajmniej tyle dobrze, że nikomu nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Gratulacje cześć tomadyna a co z Twoją sprawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 27.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Ja dostałam decyzję we wtorek, ale jeszcze nie mogę uwierzyć,że to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 27.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Ja dostałam decyzję we wtorek, ale jeszcze nie mogę uwierzyć,że to już... Dzióbek, Kacha72 GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts