Kacha72 28.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witamdidi piliśmy za pozwolenie nie codzień taki papierek sie dostaje , ale dzis to juz wspomnienie i trzeba zakasać rękawy do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 dla zainteresowanych: http://foto.onet.pl/upload/26/10/_596367_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.04.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No cóż kujemy Wójt, Wojewoda już zanami. Jutro będziemy dusić na przewodniczącego Rady o spotkanie. Pożyjemy zobaczymy No cóż, nie jest to żadne pocieszenie ale mam obecnie problem zbliżony nieco do Twojego. W niedalekim sąsiedztwie mojej działki jest miejski grunt, na który ma chrapkę Spółdzielnia "Ster". Chce tam wybudowac szeregowce. Może nie byłoby problemu ale brak jest aktualnego planu zagospodarowania, więc nie wiadomo, jaka bedzie maksymalna wysokośc tych budynków. Nie chcę, żeby z balkonu na "wysokim pierwszym piętrze" ktoś pluł mi do ogródka. Poza tym, szlag mnie trafia kiedy pomyślę, że ja trzy lata użerałam się z UM w Szczecinie o wycinkę drzew zarastajacych jedyną drogę dojazdową (gminną) do działki, "niezwykle cennych gatunków " - topoli i brzóz samosiejek a teraz radni bez najmniejszego wahania, jednogłośnie uchwalili zgodę na propozycję spółdzielni, wiążącą się z wycinką pięknego zagajnika. Ja nie mogłam zabudowac więcej, niż 10% działki, bo to teren "ekologicznie ważny - otulina Puszczy Wkrzańskiej" ale spółdzielnia mieszkaniowa nie podlega tym samym ograniczeniom. Co ciekawe, radni postąpili wbrew opinii Wydziału Gospodarki Nieruchomościami, który ocenił tę propozycję, jako najmniej korzystną finansowo dla miasta. No i niech mnie ktoś przekona, że z daleka nie śmierdzi to ... rozumiem co czujesz , nic nie możesz zrobić i to jest najbardziej wkurzajace mozesz tylko czekać na posunięcia innych "ważnych" decydentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.04.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czesc witamy wszyskich po długiej nieobecnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.04.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Podobno w okolicach szczecina stoi melania z archipelagu czy ozecie na rzypomniec gdzie ja widzieliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.04.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ups ale popapralem sprawe zaraz zmienie ustawienia kompa.czy ktoś mial może jakieś doświadczenia z kolegium odwolawczym w szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam piątkowo!! Dziekuję wszystkim za Gratulacje Wielkiego oblewania u mnie nie było, lampka winka i lulu do łóżeczka Ale dzisiaj obudziłam się z skurczem zołądka i zaczynam chyba mieć stracha, uświadomiłam sobie, że klamka zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 dzióbek jakoś mi umknęło gdzie ty stawiasz ten swój wymarzony domek i jaki masz projekt pochwal no sie , żeby nie było że sie podjęłam konkurencji nie do przeskoczenia W Policach, a domek zwykły 2 spadowy, jak się zacznie to umieszczę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam piątkowo!! Dziekuję wszystkim za Gratulacje Wielkiego oblewania u mnie nie było, lampka winka i lulu do łóżeczka Ale dzisiaj obudziłam się z skurczem zołądka i zaczynam chyba mieć stracha, uświadomiłam sobie, że klamka zapadła No i dobrze , że zapadła Ach! ta adrenalinka - przywiozą dziś materiał czy nie, dojedzie dobra więźba, no i oglądanie tych postępów. A wieczorkami przeglądanie projektu, robienie planów na co potrzeba i ile kaski, a będzie jutro pogoda, żeby zalać strop. Samo miodzio. Ja naprawdę to lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Paradowski, oki Teska dzieki. Znalazlam tez ze przyjmuje w Medicusie. Asia ja wiem ze w szpitalach sa lekarze ale mi chodzi o dobrego, super i wogole on jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 hmmmm. gdzieś moja didi zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 witam piateczkowo grupkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Gratuluje tym którzy maja pozwolonko na budowe.. ...pogoda juz jest wiec sioooooo do budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Gratuluje tym którzy maja pozwolonko na budowe.. ...pogoda juz jest wiec sioooooo do budowania a my Teska na taras do picia kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ale dzisiaj miałam pecha. Opinie wśród kierowców są takie, że jak baba za kierownicą to..... Wyobraźcie sobie, że jade po pracy do domu, dojeżdzam do samochodów, które zwalniają bo utworzył się korek, a tu jak mi nie najedzie na dupę facet. Tak we mnie wjechał(samochodem oczywiście), że popchnął mnie na nastepny samochód, którego też zahaczyłam swoim przodem. Jestem wściekła, bo jutro od rana miałam siać trawkę, a ja musze rano jechać zgłosić szkodę. Ten kierowca to nie dość, że facet to jeszcze taryfiarz. Wrrrrr......... Co najmniej tydzień auto w serwisie, więc będe uziemiona na amen. Ale zaszaleję i postaram się o jakieś zastępcze auto. Więc kto tu był babą za kierownicą? witam piątkowo no widzisz u mnie tak w środę po południu. jadę sobie i nagle patrzę - facio wycofuje z pod krawężnika. ja na klakson, a on nic i wjechał mi w tylne drzwi. wczoraj sporo czasu wyjęte z życia przy zgłaszaniu szkody. tak - w tym wypadku też nie wiem kto była babą, a kto nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 gratulki dla oblewających ostatnio pozwolenia. my po egzaminach - niestety, młody poinformował, że human był oki, ale matem trudny i żebym się cudów nie spodziewała. trudno, najwyżej się zatrudni u kogoś z was na budowie jako pomocnik od dzisiaj wieczorka mam dłuuuugi łikendzik. do pracki dopiero w poniedziałek 8-go. a drzewka, posadzone jeszcze tego samego dnia którego przyszły. robiła cała nasza trójka i skończyliśmy gdy ściemniało. myślę że będzie ok pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ale dzisiaj miałam pecha. Opinie wśród kierowców są takie, że jak baba za kierownicą to..... Wyobraźcie sobie, że jade po pracy do domu, dojeżdzam do samochodów, które zwalniają bo utworzył się korek, a tu jak mi nie najedzie na dupę facet. Tak we mnie wjechał(samochodem oczywiście), że popchnął mnie na nastepny samochód, którego też zahaczyłam swoim przodem. Jestem wściekła, bo jutro od rana miałam siać trawkę, a ja musze rano jechać zgłosić szkodę. Ten kierowca to nie dość, że facet to jeszcze taryfiarz. Wrrrrr......... Co najmniej tydzień auto w serwisie, więc będe uziemiona na amen. Ale zaszaleję i postaram się o jakieś zastępcze auto. Więc kto tu był babą za kierownicą? witam piątkowo no widzisz u mnie tak w środę po południu. jadę sobie i nagle patrzę - facio wycofuje z pod krawężnika. ja na klakson, a on nic i wjechał mi w tylne drzwi. wczoraj sporo czasu wyjęte z życia przy zgłaszaniu szkody. tak - w tym wypadku też nie wiem kto była babą, a kto nie to ja też powiem, u mnie we wtorek facet wymusił pierwszeństwo i jeszcze mi w oczy patrzył na szczęście mam dobre hamulce i wiem, że na tym skrzyżowaniu (jasna/struga pomocnicza) większość kierowców jeździ na pamięć i zwolniłam przed skrzyżowaniem no i jak się okazało miałam rację, bo ja jak i ten pan jechaliśmy do reala na zakupy i zaparkowaliśmy koło siebie, wyszłam z samochodu i powiedziałam, że tu i tu wymusił pierwszeństwo a on zaskoczony, że tam jest zmiana organizacji ruchu, ale obiecał, że następnym razem będzie uważał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Gratuluje tym którzy maja pozwolonko na budowe.. ...pogoda juz jest wiec sioooooo do budowania a my Teska na taras do picia kawki pewnie!!!! i jak zawsze zapraszam....mam wermucik i oliwki ( no bo lubisz??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Gratuluje tym którzy maja pozwolonko na budowe.. ...pogoda juz jest wiec sioooooo do budowania a my Teska na taras do picia kawki pewnie!!!! i jak zawsze zapraszam....mam wermucik i oliwki ( no bo lubisz??? ) o pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 gratulki dla oblewających ostatnio pozwolenia. my po egzaminach - niestety, młody poinformował, że human był oki, ale matem trudny i żebym się cudów nie spodziewała. trudno, najwyżej się zatrudni u kogoś z was na budowie jako pomocnik od dzisiaj wieczorka mam dłuuuugi łikendzik. do pracki dopiero w poniedziałek 8-go. a drzewka, posadzone jeszcze tego samego dnia którego przyszły. robiła cała nasza trójka i skończyliśmy gdy ściemniało. myślę że będzie ok pozdrowionka dla wszystkich mojego meza kuzynki córka tez zdawała w Toruniu...i tez wczoraj z nia rozmawialam...nie do konca była zadowolona....mówiła ze ciezko i niektórych tematów to oni wogóle nie pzrerabiali...( a dziewczyna ma srednia 5) no to juz nie wiem.... jedziemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts