martelia 28.04.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 listę oglądałam, ale może ktoś jeszcze cosik napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 popoludniowo..po ogrodniczych pracach witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 28.04.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ GRATULACJE !! pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 28.04.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Również GRATULACJE pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.04.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja popijam winko, jak masz ochotkę to już polewam Najchętniej białe wytrawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 [ rozumiem co czujesz , nic nie możesz zrobić i to jest najbardziej wkurzajace mozesz tylko czekać na posunięcia innych "ważnych" decydentów No nie, ja zawsze próbuję coś robic, nawet jeśli wydaje się to beznadziejne. Pierwsze kroki poczynione. Co z tego wyjdzie - zobaczymy, choć wielkiej nadziei nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ups ale popapralem sprawe zaraz zmienie ustawienia kompa. czy ktoś mial może jakieś doświadczenia z kolegium odwolawczym w szczecinie? Tak, ja. Co chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.04.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy gdzieś jeszcze poza Alimeksem można "na gwałt" wypożyczyć szalunki?Proszę o pilną informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.04.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy gdzieś jeszcze poza Alimeksem można "na gwałt" wypożyczyć szalunki? Proszę o pilną informację. A alimexie zabrakło?? Czyżbym musiała zamawiać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.04.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam popołudniowo!! Słoneczko swieci, ale jakiś zimny wiatr wieje Odebrałam swój projekt od architekta i sobie pooglądałam. Już bym chciała żeby ten domek stał gotowy a ja bym myślała nad urządzeniem naszego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ GRATULACJE !! pozdr Rygó Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.04.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ups ale popapralem sprawe zaraz zmienie ustawienia kompa. czy ktoś mial może jakieś doświadczenia z kolegium odwolawczym w szczecinie? Tak, ja. Co chcesz wiedzieć? Dzieki bylem dzisiaj po poludniu i wszystko jest juz ok. wszystko po naszej mysli byli tylko zaskoczeni praca Gminy Dobra ze robia takie babole z wydawaniem papierow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.04.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 do Agnieszka 1 : przeczytałam twoje posty na forum o kominkach, czy ta osoba która właśnie ci montuje, podpowiedziała ci jakieś rozwiązania i jak się z nią ewentualnie skontaktować? Tak doradza duzo. Jest montazystą u merkurego. Tel podam na priv Witam wszystkich Agnieszka czy ty masz podlaczony kominek razem z podlogowka czy grzejnikami Ile tak trzeba liczyc kominek razem z robocizna i osprzetem i jak rozwiazana jest regulacja temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 do Agnieszka 1 : przeczytałam twoje posty na forum o kominkach, czy ta osoba która właśnie ci montuje, podpowiedziała ci jakieś rozwiązania i jak się z nią ewentualnie skontaktować? Tak doradza duzo. Jest montazystą u merkurego. Tel podam na priv Witam wszystkich Agnieszka czy ty masz podlaczony kominek razem z podlogowka czy grzejnikami Ile tak trzeba liczyc kominek razem z robocizna i osprzetem i jak rozwiazana jest regulacja temperatury Kominek mam podlaczony i z podlogowka i z grzejnikami i kotlem elektrycznym. I do tego wymiennik cieplej wody uzytkowej 140 l z anodą tytanową. A moj dom to 130mkw. 23 tys (cala instalacja wodna i co - wszystko co sie z tym wiaze) Regulacja temperatury - jesli chodzi o kominek to bedzie urzadzenie sterujace doplywem powietrza a do kotla elektrycznego bedzie programator. Do tego termostaty na grzejnikach i mozliwosc idnywidualnego ustawienia temperatury ogrzewania podlogowego na rozdzielaczu. Podstawowym zrodlem ciepla ma byc wlasnie kominek z pl. wodnym ( merkury) wyposazony dodatkowo oprocz naczynia wzbiorczego w wezownice schladzajaca jako system bezpieczenstwa . Gdy nie bedzie mi sie chcialo palic w kominku albo nie bede mogla to wlaczy sie kociol elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.04.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Moj sasiad tez ma kominek polaczony z kotlem gazowym i bardzo sobie chwali a drugi sasiad ma piec na drewno polaczony z kondensatem i tez jest zadowolony . Mi tez sie marzy kominek czy obudowa jest duzo bardziej masywna niz w zwyklym kominku czy jest to niezauwazalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Moj sasiad tez ma kominek polaczony z kotlem gazowym i bardzo sobie chwali a drugi sasiad ma piec na drewno polaczony z kondensatem i tez jest zadowolony . Mi tez sie marzy kominek czy obudowa jest duzo bardziej masywna niz w zwyklym kominku czy jest to niezauwazalne Kominki z plaszczem sa ogolnie wieksze, ale to jeszcze zalezy jaka moc kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 28.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Ja dostałam decyzję we wtorek, ale jeszcze nie mogę uwierzyć,że to już... A co ogo, film Ci się urwał. Od wtorku do czwartku to 3 dni, a Ty nie wierzysz, że to już. Bierz się koleżanko do roboty, bo teraz to się zacznie. Prace rozpoczęte, a na forum mało pisze, ponieważ wracam do domu wieczorami. Najchętniej juz spałabym na działce...w szopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Ja dostałam decyzję we wtorek, ale jeszcze nie mogę uwierzyć,że to już... A co ogo, film Ci się urwał. Od wtorku do czwartku to 3 dni, a Ty nie wierzysz, że to już. Bierz się koleżanko do roboty, bo teraz to się zacznie. Prace rozpoczęte, a na forum mało pisze, ponieważ wracam do domu wieczorami. Najchętniej juz spałabym na działce...w szopie! To tak jak ja. Jak jestem u siebie na budowie to trudno mnie do domu wygonic. Dziś podlewałam trawkę po ciemku. Najchętniej to zamiast do pracy, to leciałabym do domku. Teraz jak będzie coraz cieplej, to już wogóle będę codziennie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A tak wogóle to witam wieczorkowo Własnie sie wykąpałam po dniu pełnym wrażeń. Od rana latałam z samochodem żeby zgłosić szkodę. Ja też Czupurku w PZU zmarnowałam prawie pół dnia. Ale dobrze że chociaż załatwiłam.Mama już rzeczoznawcę i opinię. Byłam nawet już w serwisie Toyoty, ale do 20 maja to mogę zapomnieć o wstawieniu auta, tyle mają roboty.Najważniejsze, że wszystko mają mi wymienić na nowę, wię będzie oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj miałam gościa. Była u mnie Didi z córeczka na kawie. Osobiście przyjechała sprawdzić jak sieję trawę Ale córcię ma fantastyczna. Od rozau widać, że karate ćwiczy. Jak złapała za walec do wałowania trawy to aż miło było popatrzec, tak nam pomagała. Mój mąż to niemial co robić. Melduję, że pół działki trawą zasiane i podlane. Jestem strasznie zmęczona ale to takie fantastyczne zmęczenie. Martwie, sie tylko czy wiatr (dość mocno dzisiaj wiało) nie rozwieje moich nasionek trawy tam gdzie pieprz rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts