forum_user 05.01.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Jejku Bikosa! Jaki piękny obrazek! Aż się wzruszyłam! Maksiu - piękną macie córeczkę! Od jutra zaczynają u mnie istalacje grzewczą, gazową i wodną - trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkich mocno! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.01.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Bikosa: faktycznie sliczne marzenie.. niestety nierealne... za 1.5 roku nie skończe domu a przeciez nie posadze dziecka na gołym betonie... ale dziekuje za wizje, jak będziesz jeszcze miala jakies to podziel sie z nami... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.01.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 maksiu - spoko !!!! od czego są karimaty dobra ale na poważnie - trzymam kciuki, ja niestety dalej czekam na WZiZT; w wigilię minął miesiąc pomyślności bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.01.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witam we wtorek... oj coś zimno ostatnio... ale od jutra ma sie zrobic troche cieplej.. przydało by siepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 06.01.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Dzień dobry zimniutko,że hoho Maksiu to ocieplenie to ze śniegiem a tobie to nie na rękę z tą dziewczynką taki piękny "landschaft" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.01.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witam, ale piękny dzień mamy dzisiaj. Aż chce się pracować. Słonko świeci, mróz trzyma. Świetnie, lubię taką pogodę. Pozdrawiam wszystkich w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.01.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Hej pracusie, spadamy. Do klawiatury szanowni państwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.01.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witajcie!Zima u nas? co? nikt nie pisze... wszyscy łapki zgrabiałe...U nas masa pracy zawodowej, nie ma czasu na pisanie. Pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.01.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 ale biało ! czyżby to zima ? sypnęło aż miło - oj brać budowlana nie ma powodów do zadowolenia witam wszystkich w środę bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.01.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Bodekku - coś z zegarkiem? Spieszy Ci się do domu? co? Zima się rozpuszcza powoli - robi się taka klabźdra na asfalcie zlana deszczem. Szkoda. Już zlokalizowałam sanki na poddaszu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.01.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Bodekku - bardzo przepraszam - to forum ma coś z zegarkiem... a nie Ty! wybacz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.01.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 A może z tym zegarkiem, to opóźniony efekt milenium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.01.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Już poprawiłam czas u siebie, nastawiłam na Casablancę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.01.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Witam w srode... dzis mam kupe roboty.. dlatego bede mało widoczny na forumpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 07.01.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Witam przyznam się szczerze,że pogoda mnie zaskoczyłą?????????? Własnie wróciłem z Londynu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1.tam jest 10st.C 2.ta reguł prawej reki 3.budownictwo (wszystko w stylu wiktorianski,w srodku regipsy,stropy drewno,a z zewnątrz cegielki,okienka i dzwi-plastik,czasami system kanalizacyjny robia z zewnatrz i wyglada to jak pajeczyna,ciasne pokoiki .......ogrody max.do 50 m.kw.jesli to można nazwac tak... np.dom w ktorym mieszkalem 90 m.kw.,blizniak3-lat,1-pietrowy-przewaznie takie są-kuchnia,salon,wc,garderoba-parter,1p.2xwc,3xpokoj. Wykonanie niedbale pomieszane z fuszerka-a angole sie cieszą Cena za taki baraczek ok.250.000 funtów szok.x 6,8zł Robotnicy są tak leniwi i oszukują na budowlance oczywiście,szkoda gadać!! Mają takie powiedzenie jak coś nam nie pasuje np.(zle zamontowany okap) spokojnie wszystko jest dobrze,zrelaksuj sie,to ma swoj urok,jestesmy w Angli,a wszystko co angielskie jest FASION.i ludzie to łykają... dobra uciekam pozdrawiam wszystkich mariuszsan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 07.01.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Witam przyznam się szczerze,że pogoda mnie zaskoczyłą?????????? Własnie wróciłem z Londynu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1.tam jest 10st.C 2.ta reguł prawej reki 3.budownictwo (wszystko w stylu wiktorianski,w srodku regipsy,stropy drewno,a z zewnątrz cegielki,okienka i dzwi-plastik,czasami system kanalizacyjny robia z zewnatrz i wyglada to jak pajeczyna,ciasne pokoiki .......ogrody max.do 50 m.kw.jesli to można nazwac tak... np.dom w ktorym mieszkalem 90 m.kw.,blizniak3-lat,1-pietrowy-przewaznie takie są-kuchnia,salon,wc,garderoba-parter,1p.2xwc,3xpokoj. Wykonanie niedbale pomieszane z fuszerka-a angole sie cieszą Cena za taki baraczek ok.250.000 funtów szok.x 6,8zł Robotnicy są tak leniwi i oszukują na budowlance oczywiście,szkoda gadać!! Mają takie powiedzenie jak coś nam nie pasuje np.(zle zamontowany okap) spokojnie wszystko jest dobrze,zrelaksuj sie,to ma swoj urok,jestesmy w Angli,a wszystko co angielskie jest FASION.i ludzie to łykają... mi najbardziej sie podobala woda do picia,taka zwykla woda niegazowana biala 1,5l .Tylko,że w rożnych smakach owocow.np.truskawkowym no i cala reszta innych superfajnych rzeczy. dobra uciekam pozdrawiam wszystkich mariuszsan. a cha czy cos nowego w budownictwie slychac po nowym roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 07.01.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 witamy serdecznie po długiej przerwie.Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich w Nowym rRoku, powodów do dumy, samych sukcesów! U nas właśnie drgneło: mamy akt notarialny tytułem zakupu działki (na szczęście w pełni uzbrojonej), mamy też projekt. Jutro jedziemy do arch (równiez kierownika bud w jednej osobie) ruszyc sprawde adaptacji, a tym samym do gestorów mediów. Jednak chcemy budowac z porothermu - może jakies namiary??????????? (bardzo prosimy) z góry wielkie dzięki. Ponadto mamy zime i jak najbardziej stosowny moment na zadanie pytania jak sie grzejecie i czym (rodzaj pieców), może kilka uwag o ogrzewaniu wodnym podłogowym (bardzo licze na JOASIE), i moj wielki dylemat: woda ciepła z lub bez zasobnika (od pieca do najdalej oddalonego kranu jest około 8m). jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.01.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Joasiu - witam ! i wybaczam , nie ma jak wielkoduszność wiem, wiem, wolne żarty To prawdopodobnie zegar serwera na forum zgłupiał Do zobaczenia lub przeczytania Pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.01.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Halo - dzień dobry - pobudka co się dzieje - nikogo nie ma ???? ucięli dostęp do sieci czy łapki zamarzły ? witam wszystkich w czwartek bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.01.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Witam grupę.Co Wy tak ciężko pracujecie. Nawet nie macie chwili czasu na pisanie na forum. Ciepłe pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts